Monday, 20 November 2017

Testimoni Premium Beautiful : Masalah Rahim Jatuh dan Sakit Belakang Hilang Lepas Pakai Korset Premium Beautiful

Assalamualaikum and hello everyone!
Dah lama tak share testimoni premium beautiful dekat my blog ni kan?

So hari ni Saf teruja nak share testimoni terbaru premium beautiful korset yang one of my business partner share dengan Saf baru-baru ni. Her name Ain and masih single. Tapi available ke tak? Itu kena tanya tuan badan :D

Ni lah Ain yang sebelah Saf tu.
 Gambar ni both of us captured in August 2017 di Kota Kinabalu. Masa ni Ain belum lagi pakai Premium Beautiful. Sekarang ni Ain dah makin slim you all. Jangan menangislah kalau you all tengok gambar terbaru Ain nanti :D


Actually Saf macam teruja dengan perkongsian testimoni Premium Beautiful Ain ni sebab Saf ingatkan Ain ni pakai Premium Beautiful Korset ni sebab nak selesaikan masalah berat badan jer. Rupanya Ain ada masalah lain selain daripada masalah berat dan bentuk badan. 

Nak tahu apa yang Ain kongsikan dengan Saf? Nah baca sendiri kay? Ini memang purely perkongsian Ain to me :

" Ini cerita ikhlas perjalanan Ain bersama Premium Beautiful (PB). 

Sebelum pakai PB.. Ain sering alami 'rahim jatuh', apalagi selepas selalu angkat benda berat.. Cuba juga elak dari angkat benda berat tapi kadang-kadang keadaan memaksa..Akibatnya sendiri yg rasa sakitnyaaaa bila Rahim Jatuh 😞

Pernah sampai satu tahap, Ain menangis sebab terlalu sakit. Sakit tu berlarutan sehingga 2-3hari.

Ain bukan setakat ada masalah rahim jatuh. Sakit belakang pun ikut sekali menyerang dalam masa yang sama. Memang sakit 😭

Ain minat menjahit dan mekap. Tapi bila dah duduk di mesin jahit tu seharian atau berdiri dan membongkok semasa mekap pelanggan, sakit belakang pula bertandang.

Ain takut nak mkn ubat ubatan ni yang banyak dijual di pasaran tu. Ain takut kesan di masa akan datang. 

Tapi bila Ain kenal Premium Beautiful ni..Ain teruja nak cuba.

Ingtkan korset biasa rupanya PB ni memang korset yg LUAR BIASA! Sejak pakai PB ni simptom rahim jatuh dah makin jarang berlaku. sakit belakang juga jarang bertandang sebab PB jaga postur badan Ain supaya tak bongkok. 

dan paling TAK SANGKA dan paling buat ain HAPPY, Ain dapat SHAPE yg selama ini Ain just angan agankan je.. 

Baju lama dah longgar dan terpaksa alter bagi kecik sikit sebab dah macam baju pinjam dah baju tu😂😂😂

Tak Sangka Betul Ain boleh sihat dan cantik dengan just tukar kepada baju dalam yang betul jer 😍 "

Haaaa teruja tak baca perkongsian testimoni Premium Beautiful Ain ni? Sedih kan kalau Saf tak share kebaikan Premium Beautiful ni dekat mereka yang ada masalah sama macam Ain, Saf akan buat life orang macam Ain ni menderita sakit dalam dia.

So, you all yang dah pakai Premium Beautiful and dah rasa sendiri perubahan dari segi kesihatan, please do share with your loved ones kay? :)



Ain ni jauh lebih muda dari Saf tau. 
Tapi diri sendiri rasa tak yakin sebab rasa macam berumur sangat bila badan sendiri berisi. Sampaikan orang ingatkan Ain ni dah berkahwin dan ade anak. Padahal Ain ni masih anak dara lagi you all >__<
Jahat eh mulut makcik and pakcik bawang tu?
babab nanti! 



Ni gambar terbaru Ain. 
Baju yang sama pada tahun 2015 tu Ain pakai masa attend dinner.

Paling teruja is baju yang sama tu terpaksa alter sebab terlalu longgar! And terpaksa letak "lisu" sebab dah nampak macam baju pinjam dah :D
Tahun 2015 tu terpaksa redha jer baju tu besar sebab taknak nampak perut buncit terjojol keluar >___<

Alhamdulillah waktu Saf tulis entry ni, Ain baru jer sebulan 1 minggu pakai Premium Beautiful secara konsisten and kesannya sangat POSITIVE!

Kak Saf so happy for you Ain and Kak Saf doakan impian sihat dan cantik Ain dengan Premium Beautiful Korset ni dipermudahkan dan dimakbulkan. Aamiin :)


For free consultation or any inquiries jangan segan-segan contact Saf okay? It is okay kalau you all nak tanya-tanya dulu. No problem at all sebab Saf happy nak explain and share kebaikan Premium Beautiful Korset ni.


Whatsaap/Telegram : 013-3011330 (Saff)

p/s : Kalau you all berminat nak jana pendapatan sampingan dengan jadi agent premium Beautiful korset ni pun boleh jer tanya Saf okay? InshaaAllah I can guide you to success :)


Loves,
Saff

Wednesday, 15 November 2017

Harga Min Kaffe (Mineral Coffee) Promosi 2018



Siapa peminat coffee kat sini? 
Sehari tak minum coffee rasa macam tak lengkap sehari. 

Saf memang penggemar coffee. Dalam sehari mesti nak minum dua kali. Waktu breakfast and waktu minum petang. 
Before this favourite coffee Saf of courselah jenama "N". 

Tapi yang tak bestnya bila minum coffee jenama "N" ni, mesti Saf akan dapat sakit kepala and lepas tu buatkan Saf kerap ke tandas buang air kecil. Hmmmm tu yang tak bagusnya sebab itu petanda, kandungan kalsium dalam badan jadi berkurangan. Lagi tak best bila after urine tu, ade bau coffee >___<

Now sejak tahun 2014, Saf dah bertukar kepada Min Kaffe or dulu lebih dikenali sebagai Mineral Coffee. Min Kaffe ni seriously sedapppp giler and since then Saf tak minum coffee lain selain daripada min kaffe ni.

Bau min kaffe ni sangat menenangkan tau. Bau caramel and buat minda jadi tenang jer bila bau min kaffe ni. 

Tu baru bau tau! Belum lagi rasa min kaffe yang sedap sangat ni. Rasa min kaffe ni macam ade karamel tau dalam min kaffe ni. Memang sumpah sedap! 



Lagi best min kaffe ni sangat mudah untuk disediakan. Tak payah letak susu atau gula sebab min kaffe ni dah perfect and sedap as it is :)


Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.
 Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. 
Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
Ramuan utama Min Kaffe:
- Kopi Robusta
- Garam Buluh dari Korea

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet. Yes this part I totally agreed :D

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.
6. HANDBAG FRIENDLY. Bungkusan Min kaffe kecil, senang dibawa dan mudah disediakan untuk dinikmati pada bila-bila masa.


CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE:
- Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas. 
-Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
SIAPA YANG WAJIB MINUM MIN KAFFE?
Lelaki/wanita tua/muda/kanak-kanak pun boleh amalkan Min Kaffe.
Ibu dalam pantang / ibu mengandung pun sgt di galakkan minum min kaffe. Sebab kandungan Magnesium yg tinggi (menggalakkan proses penyerapan kalsium) dan memberikan energy, InshaaAllah tiada masalah untuk baby.
Student yang seringkali keletihan, kelesuan badan & minda boleh amalkan min kaffe setiap pagi mahu pun malam utk mendapat energy dan tampil lebih ceria, cergas, cerdas & bersemangat.

Pesakit kencing manis (diabetis) , pesakit darah tinggi, migrain pun boleh minum min kaffe...kerana sifat uniknya yang tiada gula, tiada bahan pengawet dan tiada kolesterol.
✅Individu yang seringkali berhadapan dengan keletihan, kelesuan badan pun sgt bagus amalkan min kaffe yg memberikan aroma mengasyikkan malah memberikan tenaga sepanjang hari
✅Mereka yg seringkali kebas-kebas kaki, tekanan emosi yg kurang stabil

HARGA MIN KAFFE
Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

*Tidak termasuk postage

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, you all layak dapat harga borong.
Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Saf, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe”kepada
 013-3011330

*Agent Min Kaffe diperlukan diseluruh negara.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 013-3011330

Loves,
Saff

Monday, 16 October 2017

Resipi Sotong Goreng Tepung Sedap Dan Tak Meletup!


Assalamualaikum everyone! 

Harini Saf rajin pulak nak share dengan you all resipi sotong goreng tepung yang sedap and tak meletup bila digoreng.

Lol penting you all part tak meletup tu disebut sebab nangislah kalau muka comel tu dah tak comel gara-gara sotong kan? >__<


So yes! This resipi sotong goreng tepung sedap and tak meletup ni di jamin selamat untuk muka comel you all :)

By the way, weekend baru ni Saf sempat balik Perak and since my mom kebetulan ada mesyuarat JKKK beliau, maka dapur mak tu jadi dapur Saflah for that day :p

Hehehe Saf memang jarang masak makanan berat dekat KL ni sebab time ni lah boleh jaga makan. 
So bila balik Perak, memang Saf suka masak dekat dapur mak ni sebab serba lengkap. Sebut jerlah you all nak ape. Semua ade :D

So cut story short. 
Masa tu temankan mak beli ikan dekat Pantai Remis sebab mak mengadu ikan-ikan dekat pasar tu "ikan ais" and tak fresh sebab banyak sangat letak ubat awet mayat. Mak kate rasa tak sihat makan ikan-ikan dekat pasar tu. Makanya sejam setengah jugaklah kena drive dari rumah ke Pantai Remis. 

Sampai-sampai jer ikan dah sedia ada and fresh-fresh belaka! Selain tak guna ubat awet mayat, paling penting lagi is harganya yang lebih murah dari harga ikan mayat dekat pasar tu :D

Tapi sedihnya Saf lupa nak ambil gambar sebab excited tengok ikan-ikan segar tu.

Sempat jugaklah Saf request mak pilihkan sotong sebab sebenarnya nak tunjuk dekat mak yang Saf boleh masak sotong goreng tepung yang tepung tak lekang dari sotong and crunchy walaupun dah sejuk. Hahahah macam lah mak tak tau kan? Tapi saja suka nak mak puji :p

By the way apa yang istimewa pasal sotong goreng tepung Saf ni?:

1/ Of courselah SEDAP! lol 
Tak percaya nanti you all try la. Walaupun dah sejuk, tapi masih crunchy tau! :)

2/ Saf tak pakai tepung segera yang banyak giler MSG tu. 
Pening kepala bau MSG yang terlampau banyak and garam pun banyak jugak. Masin ya amat lepas goreng. Ishhh garam macam ni tak bagus sebab ni garam yang boleh sebabkan gemok uols! ^__^

3/ Saf buat sendiri tepung celup sotong ni. Kos pun murah jer and paling penting NO MSG , NO AJINOMOTO

4/ Lagi satu sotong goreng tepung Saf ni tak meletop masa you all goreng. Penting ok part tak meletop ni sebab habislah muka comei tu nanti kalau muka dah kena minyak. Asset pemberian Allah tu kena jaga uols :D

5/ Sotong dan tepung tak bercerai-berai dalam kuali. Selalu kan kalau you all goreng sotong celup tepung tu mesti at the end tinggal sotong jer kan? Tepungnya tah ke mana-mana. 
Haaaa sotong goreng tepung Saf ni THORBAIK. InshaaAllah tepung dan sotong bersatu sampai lah masuk ke dalam mulut dan perut you all :D

6/ Murah dan jimat. Kalau takde anak ramai pun puas makan you all. Sebab boleh goreng banyak.

Okaylah mesti you all dah tak sabar nak tahu resipi sotong goreng tepung sedap dan tak meletup ni kan?
Haaaa meh Saf share. 

Bahan-bahannya :

1/Sotong
Ini pelakon utama. Takde ni tak jadi resipi you all :p 




Basuh sotong bersih-bersih and potong bulat-bulat camni. Kalau tak suke bulat, potonglah ikut bentuk yang you all suke :D



Lepas dah basuh bersih, tuang la sesudu atau dua sudu cuka buatan ni dekat sotong yang dah dibersihkan tu. 
Gaulkan sama rata supaya semua sotong terkena cuka ni. 
Jangan you all rendam pulak dengan cuka ni sebab kite bukan nak buat sotong jeruk yer.
Function cuka ni adalah untuk keluarkan air dalam sotong. so bila you all goreng sotong tu taklah sotong tu meletup-letup.

(P/s : Besar tak botol cuka rumah mak Saf? Heheh she loves to cook ikan masak cuka and bila masak memang akan masak banyak. So memang takde istilah botol kecik kat rumah my mom :D )




Ok bila dah letak cuka tu. Kite basuh balik sotong kesayangan ni dengan air biasa. Bilas dan toskan macam kat atas tu. Biar sotong tu kering.

Saf normally akan siang sotong ni awal-awal supaya bila nak masak sotong ni dah kering dari air.
kalau you all nak cepat,lap lah sotong tu dengan tisu dapur pun boleh. Takde masalah.




Bahan-bahan tepung :
1/ Tepung gandum
2/ Tepung Jagung
3/ Sedikit garam
4/ Lada hitam atau Lada sulah 

Yang hitam tu lada hitam yang Saf tumbuk tau.

Cara-cara:
- Sukatan Saf ikut sotong. Kalau banyak sotong, banyaklah tepungnya. 

- Tepung gandum mesti lebih dari tepung jagung yer. Tepung jagung tu pun agak-agak jer letak.

- Asalkan tak sama banyak dengan tepung gandum dah okay dah. 

- Garam tu sikit jer kalau you all tak suka masin. 

- Lada hitam atau lada sulah tu optional. Ikut la yang mana ada kat rumah you all.

Bahan seterusnya adalah TELUR.
Ni Saf pakai 3 biji size A. Pastu tak habis. Buat je telur dadar lepas tu. Jangan membazir.


Telur ni uols jangan pukul beria ok? Just pukul manja-manja jer sebab function utama telur ni adalah untuk lekatkan sotong dengan tepung yang kita dah 
buat kat atas tu.


Okay bila semua bahan-bahan dah ready, now time to menggoreng! :)

1/ Panaskan minyak. Tak perlu banyak pun sebab kite kena amalkan konsep berjimat.

2/ Masukkan sotong dalam telur. Kacau sotong tu biar semua sotong kena telur yang dah dipukul tu. Saf normally akan masukkan sikit-sikit. 


3/ Bila sotong semua dah disalut telur dengan sempurna, guna penyepit untuk salutkan sotong dengan tepung yang kite dah bancuh tadi.

Jangan guna tangan yer you all. Sebab takut tepung tu melekat kat tangan jer lebih. 

4/ Dah salut tepung, masuk kan dalam kuali and gorenglah sampai masak. Kene rajin balik-balikkan supaya tepung jadi rangup krup krap krup krap ^__^


5/ Ulang proses 2-4 sampai semua sotong habis di masak.





Tadaaaaa inilah hasilnya selepas di goreng! 

Sedap yaaaa amat! Abah Saf makan sampai licin pinggan :D
Termasuklah adik bongsu Saf. Heheheh seronok tengok orang selera makan hasil air tangan kite :)

Ishhhh lapar pulak masa tulis post ni sebab teringat betapa sedapnya sotong goreng tepung nih
 ^___^






Hari yang sama, Saf terlebih rajin so, Saf masaklah jugak sambal telur and sayur kangkung goreng belacan.
Alhamdulillah banyak Saf makan sebab dua-dua masakan favourite! Hahah aiyooo nasiblahhhh sarung Premium Beautiful. Boleh jugak bagi warning bila perut dah penuh :D


Selamat mencuba resipi sotong goreng tepung sedap dan tak meletup ni ok? 
Cost semua ni tak sampai RM30 pun.
Yerlah sotong pun bukan murah kan? Kalau makan kat kedai, satu senduk sotong goreng tepung dah RM5.00, then baiklah masak sendiri.


Jimat dan sihat!
sedap pulak tu.
hehhehe

Okaylah selamat mencuba ok?
Kalau dah cuba and you all suka resipi ni, bagitau Saf ok? 

Loves,
Saff

Saturday, 30 September 2017

Premium Beautiful Korset Set Berpantang Terbaik

Assalamualaikum all :)

  Kali ni Saf nak dedicate this entry khas untuk mummy to be and mommies yang sudi singgah blog Saf ni :)

First thing first, Saf nak ucapkan TAHNIAH sebab you all bakal bergelar mummy and untuk you all yang dah pun jadi mummy, congrats on the new born cutie :) 

Bestnya bau baby..Saf suka sangat bau baby. Rasa tenang sangat setiap kali cium baby kan? Mungkin jugak sebab baby ni selalu berzikir pada Allah in their own way. So, hati jadi tenang setiap kali tengok, pegang dan cium baby :)





You all perasan tak? 
.
.
.
Wanita zaman sekarang makin ambil mudah amalan berpantang selepas bersalin. Amalan berpantang traditional semakin dilupakan dan dipandang remeh oleh ramai wanita zaman kini. 

Mungkin kesan daripada tak berpantang secara betul tu, kita tak akan rasai sekarang. Tapi for long-term, memang kita akan slowly rasa kesan akibat tak berpantang dengan baik. 

Mak Saf sendiri selalu pesan,
 " Badan kita ni nak pakai lama." 

Mungkin Saf tak berapa faham waktu Mak cakap macam tu. Yerla waktu tu umur Saf baru 18 tahun. Siapalah nak ambik "port" bila kita belum lalui apa yang Mak cakap tu kan :p

Saf witnessed my mom berpantang cara traditional yang memang agak remeh,tapi memang Saf amazed sangat dengan kesabaran my mom follow segala routine berpantang yang agak leceh tu. 

Kesannya memang Saf amazed sebab mak nampak ceria, bertenaga and sihat sepanjang berpantang. Baby pun Alhamdulillah sihat jer :)

Part cantik tu memang tak boleh la nak nafikan lagi bila kita betul-betul berpantang secara traditional kan? 

My mom even dah beranak 4 waktu tu, masih lagi badan solid tau. 

Tapi now bila dah tua-tua, taklah berapa nak jaga lagi kan shape tu. But still my mom taklah besar sangat. I guessed itulah kesan berpantang yang mana-mana wanita akan rasai bila betul-betul buat dan follow :)

Mom and I :)

Personally I love this picture during my engagement day last year. My mom dah nampak macam kakak Saf kan? ^___^

So, InshaaAllah kalau direzekikan Allah Saf jadi mummy nanti, Saf sanggup berpantang traditional. Sebab kalau boleh Saf nak sihat dari dalam. Cantik ni, bila dalaman sihat, confirm luaran jadi cantik :) 

Cumanya kalau Saf berpantang, Saf akan gunakan full set PREMIUM BEAUTIFUL KORSET. 

Yerlah siapa yang tak berpantang dengan Premium Beautiful Korset Set Berpantang terbaik ni, memang rugi sangat tau you all. 

Nak tahu tak kenapa Saf kata you all wajib berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET? 
.
.
.
1. NO STRESS.
InshaaAllah you all takkan stress bila pakai fullset Premium Beautiful Korset set berpantang terbaik ni sebab mudah sangat nak pakai set Premium Beautiful ni tau.

Kena tahu cara pakai yang betul dan cepat. InshaaAllah kalau tahu cara, 2-3 minit jer dah siap pakai full-set :)

2. Luka Dalaman Cepat Baik

Tahu tak, bila you all berpantang dengan Premium Beautiful Korset ni, InshaaAllah luka dalaman akibat bersalin akan sembuh dengan cepat. Premium Beautiful Korset ni ada Far-Infra-Rays-Red (FIR) which is fungsinya adalah untuk mempercepatkan proses sembuh mana-mana bahagian dalam badan kita.

3. Pakai Premium Beautiful Korset umpama BERTANGAS


Leceh tak bila fikirkan persiapan nak bertangas? Dengan nak adjust masa and long list of things to do as mummy, memang ramai yang skip part bertangas ni. 

Bertangas ni actually bagus sangat untuk keluarkan segala toxin dalam badan kita yang dah 9 bulan tak period tu. Selain tu bertangas membantu menguatkan otot pelviks too. 

Tapi you all jangan risau.Bila pakai Premium Beautiful Korset ni waktu berpantang, you akan rasai kesan bertangas tu walaupun you all tak sempat bertangas! Best tak? :)


4. Darah Nifas keluar dengan lancar

Ini antara function yang paling Saf suka dalam Premium Beautiful Korset ni. 

Darah nifas akan keluar dengan sangat lancar.
 So bila darah nifas keluar lancar, itu tanda rahim kita "bersih" daripada darah kotor and InhshaaAllah rahim kita akan jadi sihat.

To be honest, Saf ada client yang dah berhenti keluar darah nifas selama 40 hari. 
Tapi bila pakai Premium Beautiful korset ni, darah nifas tu keluar balik tau and baunya sangatlah hanyir dan busuk. 


Boleh imagine tak if darah nifas tu tak keluar sampai habis? >___<



5. Pakai Premium Beautiful Korset 

umpama bertungku 5 kali sehari.


You all just imagine, larat tak nak bertungku 5 kali sehari? 
Saf tengok my mom dulu pun sempat bertungku 2 kali jer sehari. Tapi bila you all pakai Premium Beautiful Korset ni selama 8 jam sehari, it's like you all bertungku sebanyak 5 kali sehari tau. 

Best tak? Yang lagi best sebab you all tak perlu pun nak kena panaskan batu tungku bagai.  Pakai Premium Beautiful Korset jer..mudah kan? :)


6. Rahim dan peranakan kembali ke 

tempat asal dan normal.


You all jangan terkejut kalau mak bidan you all kata, rahim dan peranakan you all dah "kecut" and back to it's place. Sebab memang rata-rata ibu-ibu yang berpantang dengan Premium Beautiful Korset akan bagi feedback yang sama macam Saf share ni. Best tak? 

Tak perlu nak sakit-sakit kena "sengkak" dengan mak bidan ^_____^



7. Badan confirm lebih langsing selepas berpantang dengan Premium Beautiful

Korset

 Kalau you all ada plan nak dapatkan bentuk badan hourglass selepas bersalin, tolonglah pakai Premium Beautiful Korset ni waktu berpantang.

Waktu you all berpantang, badan you all sangat "lembut" tau. Means badan lebih banyak air daripada fat. Memang boleh cepat kurus dan mudah dapat hourglass shape bila you all berpantang dengan Premium Beautiful Korset ni.



Sebulan jer berpantang dengan Premium Beautiful Korset, dah dapat bentuk badan macam ni. Perempuan manalah yang tak suka kan? :)



Percaya tak, kakak ni dah beranak 3?
Inilah kesan dan akibatnya berpantang dengan Premium Beautiful Korset.
Bila dah dapat shape macam ni,  confirm you all akan pakai Premium Beautiful Korset ni hari-hari :)



Saf sendiri jealous tengok bentuk badan kawan-kawan Saf yang melampau-lampau lawanya after berpantang dengan Premium Beautiful Korset ni.

 You all tak jealous ke anak dah dua tiga orang tapi badan macam anak dara >___<




Bila you all boleh order Premium Beautiful Korset ni untuk you all gunakan waktu berpantang? 
.
.
.

Jawapannya 
.
.
SEKARANG :)

Jangan risau about sizing tau you all. If the sizes, tak ngam after you all dah bersalin, kita boleh tukar for free :) 
Tapi dengan syarat tak pernah guna lagi lah :)


For mommies yang bersalin normal

- You all boleh terus sarung Premium Beautiful Korset after bersalin. Tapi normally Saf akan suggest after hari ketiga bersalin sebab nak bagi mommies settle down dulu :)

For mommies yang melahirkan secara pembedahan atau cesarean

- You all boleh mula pakai Premium Beautiful Korset after 30 hari bersalin.

 Jangan risau tau nak pakai Premium Beautiful Korset ni, sebab advantage bila you all pakai Premium Beautiful Korset waktu berpantang adalah, luka pembedahan atau cesarean tu akan cepat baik dan parut pembedahan akan hilang jadi warna kulit. Termasuk bahagian dalaman you all sekali

Yerla, ibu bersalin cesarean kan tak boleh berurut dan bertungku, at least Premium Beautiful Korset helps you stay healthy inside out :)



Ini kawan Saf.

Her name is Kila. Kila pakai Premium Beautiful after melahirkan anak kedua melalui pembedahan, Anak Kila yang pertama pun dilahirkan secara pembedahan tapi waktu tu Kila belum lagi pakai Premium Beautiful Korset.
Alhamdulillah after berpantang dengan Premium Beautiful Korset, bentuk badan Kila makin slim. Yang paling penting, Premium Beuatiful Korset bantu kurangkan rasa sakit akibat parut pembedahan.

For more details on your Premium Beautiful Korset untuk you all gunakan as a set berpantang nanti, you all jangan segan-segan contact Saf tau. InshaaAllah Saf akan explain lebih details and Saf akan jawab segala soalan you all dengan info yang tepat dan betul :)


p/s: 
Premium Beautiful Korset is still ON SALE. 
Get it now before the sales end :)


WHATSAAP/TELEGRAM :

013-3011330
SAFF


Loves,
Saff