Tuesday, 16 July 2013

Premium Beautiful : Fungsi dan Keistimewaan Long Girdle

Salam All.

In this post, I would like to share more  info on the functions of each part of Premium Beautiful Corset. I'm sure everyone out there yang dah ade Premium Beautiful or still thinking of buying the Premium Beautiful nak sangat tahu about this "Magic Corset" kan ? :) Okay jom explore!

Satu set Premium Beautiful Corset ada tiga bahagian :

  1. Long Girdle Premium Beautiful
  2. Long Bra Premium Beautiful
  3. Waist Nipper Premium Beautiful
So for this post, lets focus on the functions of Long Girdle Premium Beautiful :


Pandangan hadapan and belakang Premium Beautiful Long Girdle


Functions :
  • Bahagian hadapan long girdle premium beautiful "berbentuk rahim" berfungsi menyokong rahim selepas melahirkan anak. Pernah dengar tak istilah " rahim jatuh" ? Yes, fungsi long girdle ni memang membantu "mengangkat" rahim dan menyokong sepenuhnya bahagian rahim.

  • Membantu mencegah kanser rahim dari peringkat awal.


  • Technology FIR pada premium beautiful membantu untuk menstabilkan hormone wanita. To those yang ada masalah period tak teratur or masalah period yang banyak dan tak berhenti, anda boleh cuba long girdle nih.

  • Mengurangkan senggugut or "period pain"
Ada tak experience period pain sampai camni and korang terpaksa ambik MC sebab sakit giler?


  • Bahagian belakang long girdle premium beautiful berbentuk "heart shape" membantu mencantikkan dan menaikkan punggung. Means kalau you all dah beranak tiga orang pun, asset korang yang satu ni, cantiknya cam punggung anak dara! :)
 

  • Fungsi jaring pada bahagian tengah long girdle premium beautiful adalah untuk menarik keputihan yang berlebihan pada bahagian faraj wanita. Cecair putih dari bahagian faraj akan keluar dan melekat pada jaring ini dan long girdle premium beautiful akan menukarkan cecair likat ini kepada habuk (macam bedak).  Keputihan ni la yang menyebabkan masalah faraj berbau!

  • Technology FIR membantu melancarkan aliran darah dalam badan dan sekaligus mengurangkan pengumpulan toksin dalam badan.


  • Menguatkan otot pelviks. Membantu anda mencapai tahap seksual yang diinginkan bersama pasangan anda yang halal. 

  • Mengurangkan kesan-kesan stretch mark, appendix operation and pembedahan selepas bersalin.
Scary and geli tak kalau kita ada this kind of stretch mark?


  • Mengecilkan peha.

  • Mengeluarkan angin yang berlebihan dalam badan. Healing crisis pada yang first time pakai long girdle premium beautiful. akan selalu kentut! baguskan? :)

Korang nak tak dapat body camni? It is possible with long girdle premium beautiful ! :)


 


Payment mode :
  • Cash
  • Cash Installment serendah MYR 150 with zero interest
  • Credit Card

For free fitting, please call or message me at 013-3011 330

Loves,
Wanie/Saff

No comments:

Post a Comment