Tuesday, 24 September 2013

Premium Beautiful : Tips and cara pakai yang betul

STEP 1 : Long Girdle




(1)  Lipat bahagian pinggang dan dan kaki long girdle.

 (2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa.
 Note : Menarik ke atas dengan teliti. Kuku yang panjang dan tarikan yang kuat boleh merosakkan  seluar dalam anda.


(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas.

 (4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
TIPS Mudah pakai :
kaki kena buka besar sikit, macam ala2 kekuda gitu...pastu joget2 & lompat2 sikit sambil nak pakai girdle ni ;) mula2 memang rasa ketat sikit sbb tak biasa kan. lepas 2, 3 hari kita akan biasa lah :)

 

STEP 2: Long Bra


 
 
 
(1) Tundukkan badan 90 darjah (macam rukuk) dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra


TIPS mudah pakai:

Mula2 mmg susah sikit sbb long bra masa tu masih ketat lagi & kita pun tak biasa pakai. Mungkin kena ada orang lain tolong pinkan tp bila dah masuk 2, 3 hari xsampai 3minit dah settle. hehe.. ini berdasarkan pengalaman saya sendiri :)

Mungkin tips ini boleh membantu anda: Caranya, menggunakan kain batik atau apa2 je jenis kain dulu...berkemban ...kemudian cangkuk kat depan dulu baru turn ke belakang...sbb kalau tanpa kain alas,PB susah turn sbb melekat kat badan.

 

STEP 3: Waist Nipper


 
 
(1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2) Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa


TIPS mudah pakai:
-Pastikan bahagian tali yang kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.

Tadaaaa dah siap! :)

Selamat memakai PB anda dengan betul dan selesa ye :)
 
 

No comments:

Post a Comment