Friday, 4 July 2014

Austria dan Hungary, Aku Datang!

Austria dan Hungary, Aku Datang!

Tak tahu macam mana nak describe my own feelings bila dapat tahu our next FREE TRIP will be in EUROPE. We have been guessing which country that we will be going this time around andddd on July 1st, 2014, our company has made it official that we are going to Austria and Hungary! *jaw dropped!*

Seriously rasa berdebar, rasa kenyang and sangat excited nak join the trip with my other Top Leaders Circle fellow(s)! Macam mimpi jadi kenyataan sebab Saf memang nak sangat pegi Hungary! and tak sangka yang next destination is HUNGARY! 

So, first and foremost Saf terus google and pinteres-ing Austria and Hungary sebab tak pernah sampai kan? So kena lah tahu kenapa our company choose these two countries for our next destination kan? andddd macam nak pengsan bila tengok gambar-gambar yang SUBHANALLAH CANTIK sangat! Memang akan pengsan, bangun balik, sellfie and pengsan balik...hahhahaha 

The best part bila pergi trip macam ni dengan company is SEMUANYA FREE..Dari flight tickets, accomodation, must visit places, semuanya company yang uruskan..kita just bawak diri, passport and duit for shoppingggggg..hahahah guess which activity will be my most favourite of all? *face palm*

Okayla taknak cakap banyak..you all tengok jerla gambar-gambar ni..cantikkan you all? *cry*
Lagi cantik kalau kita yang ada dalam gambar tu ^-^
Austria - Hungary, AKU DATANG!



Hallstat Village, Austria

Rathaus, Vienna , Austria

Hofburg Palace, Austria

Salzburg Castle, Austria

Schonbrun Palace, Austria


Public Entrance to the Swarovski Factory in Austria

Buda Royal Palace and Chain Bridge, Budapest, Hungary

Budapest Historical Museum, Hungary


Wanna join me and other Top Leaders Circle members to  Austria dan Hungary for FREE??

Contact me NOW because the tickets are STILL AVAILABLE! and with Top Leaders Circle, anyone can fly to Europe!

SMS/Whatssap 013-3011330 for details :)


Austria - Hungary, AKU DATANG! 


Loves, 
Saff :)

No comments:

Post a Comment