Tuesday, 1 July 2014

Mineral Coffee Murah : Pilihan Terbaik Sepanjang Ramadhan

Macam mana puasa you all tahun ni? Saf harap semuanya berjalan lancar :) Ni nak share sikit my own experience bersahur dan berbuka dengan mineral coffee yang menjadi pilihan TERBAIK sepanjang Ramadhan!

Last year Ramadhan, I don't bother to tried this Mineral Coffee sebab risau my body will be dehydrated once minum coffee. So, I went through Ramadhan last year same like my other Ramadhan cuma yang bezanya last year, masa Ramadhan, Saf pakai Premium Beautiful to avoid rasa lapar yang melampau especially between pukul 2.00pm-4.00pm *-*

I heard a lot of positive feedbacks about this mineral coffee. They said kalau minum mineral coffee waktu bersahur, memang akan rasa 'kenyang' sepanjang hari and kalau berbuka puasa dengan mineral coffee, badan rasa "bertenaga" and memang boleh sabar dan tekun menunaikan terawikh! 

So, I give it a try! Bersahur and berbuka with Mineral Coffee for this Ramadhan. Alhamdulillah it has been our third day in Ramadhan and I feel energetic and tak lapar bila bersahur dengan mineral coffee. Some people asked me, "Rasa dahaga tak kalau minum coffee nih?" and my reply is "of course rasa dahaga but the thirsty feelings tak sama langsung dengan thirsty feeling kalau bersahur dengan brand coffee paling popular in Malaysia, jenama "N" tuh." I don't feel dehydrate at all :) 

Masa berbuka pun I must have my mineral coffee sebab Saf memang tak biasa berbuka puasa dengan air ais. Saf mesti mulakan dengan air panas untuk elakkan perut bloating. So, mineral coffee is my choice! and again, mineral coffee do wonders to me sebab I can focus on my terawikh without "tersengguk-sengguk" ^-^ Alhamdulillah :)

Now bila dah experience sendiri berpuasa dengan mineral coffee nih, I have to agree with those yang dah cuba mineral coffee ni since last Ramadhan. Memang Mineral Coffee ni PILIHAN TERBAIK sepanjang Ramadhan! :)





p/s : Cubalah, minum mineral coffee and makan kurma 3 biji waktu bersahur nanti :) Experience it yourself :) and for those yang ada Premium Beautiful Corset tu, jangan lupa sarungkan kat badan you all tau, biar makin cepat sikit proses mendapatkan bentuk badan idaman you all tu :)


RAMADHAN SPECIAL !

- Beli 4 kotak pada harga RM100 SAHAJA and kos penghantaran adalah PERCUMA! 
(Sementara stok masih ada)

Contact : 013-3011330 

Loves,
Saff.

No comments:

Post a Comment