Monday, 22 September 2014

Bau Badan Hilang Selepas Menggunakan Sabun Marine Essence

Bau Badan Hilang Selepas Menggunakan Sabun Marine Essence!
 
Wahhhh..
 
Saf teruja nak share dengan anda semua tentang satu testimonial from my dearest client yang dah pun mencuba Sabun Paling Laris di pasaran iaitu Sabun Marine Essence!
 
Alhamdulillah!!
Sabun Marine Essence berjaya membantu masalah bau badan my client nih! Siapa tak happy kan bila badan yang berbau jadi wangi and the best part is wangi tu boleh kekal seharian! and untuk pengetahuan anda, my client ni baru pakai Sabun Marine Essence ni 5 hari sahaja! Bestnyaaa...kurang dari seminggu dah nampak hasil yang super positive!
 
 
 
 
 
Tak seronok kan bila kita dah lawa, dah stylo bagai..tapi badan kita berbau! Especially for a girl, memang is a BIG NO NO! -_____-
 
Saf teringat kisah masa Saf belajar di Uniten dulu..waktu tu kelas Statistic and kebetulan ada one of my friend yang mempunyai masalah bau badan duduk next to and through out the class, Saf duduklah menahan sakit kepala and immediately after class, I straight away run to the toilet and yessss muntah terus! I'm so sorry dear..bukan nak malukan anyone but I'm sharing the truth -____-
 
 
Let say, Sabun Marine Essence ni dah wujud waktu tu, memang Saf akan bagi Sabun Marine Essence nih as a gift to "him/her" :)
 
 
Tapi anda sangat beruntung tau..sebab dengan adanya Sabun Marine Essence ni, InshaaAllah masalah bau badan anda hilang!
 
Selain tu bekas parut pada badan and parut jerawat pada muka pun boleh hilang sekali tau! So, can you guys imagine, dahla makin wangi..lepas tu eh eh..makin cantik pulak! :)
 
 
Harga Sabun Marine ni pun terlebih berbaloi kalau nak di bandingkan dengan result yang anda akan perolehi selepas menggunakan Sabun Marine Essence ni!
 
Harga :
 
SEKETUL :
 RM 40 (Semenanjung)
RM 45 ( Sabah Sarawak)
 
SEKOTAK ( Ada 3 KETUL) :
 Beli sekotak lagilah jimat sebab Saf selalunya akan bagi "SPECIAL PRICE"
 
RM 105 SAHAJA!
 
 
Berminat?
 
SMS/WhatsApp :
013-3011330
 
FB/Instagram :
Safriza Azwani
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment