Tuesday, 2 September 2014

My Testimonial : Terpaksa Kurus Dengan Premium Beautiful

Memang terpaksa kurus bila dah sarung Premium Beautiful 8 jam sehari!
This is my own testimonial lepas hampir setahun pakai Premium Beautiful..Rasa nak nangis tengok myself in 2013 tapi masa tu tak rasa pun diri sendiri "gemuk" -_____________-
 
Dalam seronok tengok gambar-gambar lama, tiba-tiba Saf terjumpa gambar masa baru jer pakai Premium Beautiful..Ya Allah memang mata Saf terbuntang and rasa speechless tengok diri sendiri yang "gebu" sangat masa tuh -_______-
 
Saf tak boleh bayangkan kalau Saf tak pakai Premium Beautiful nih..Dahla jenis manusia yang "Nawaitu" nak exercise tu hari-hari pasang niat nak exercise..tapi tulah..memang ke laut jer lah niat nak exercise tuh -____-
 
Tapi Saf memang tak deny langsung kepentingan exercise tau..kalau exercise sambil pakai Premium Beautiful, lagilah bagus! Sambil exercise, sambil detox! Tak percaya, cubalah exercise dengan Premium Beautiful! :)
 
To be honest memang Saf jaranggggggg sangat exercise...what I do is pakai Premium Beautiful setiap hari without fail minimum 8 jam sehari..
Kalau dapat peluang exercise pun memang bukan yang jenis hardcore tuh..paling lama boleh bertahan is 15mins-30mins..hahaha memang hampehlah resultnya kalau tak pakai Premium Beautiful nih -_____-
 
Bab makan memang best dengan Premium Beautiful...makanlah apa korang nak makan..sebab Premium Beautiful ni bertindak macam auto signal, bila perut korang dah penuh memang korang akan stop sendiri and Premium Beautiful ni memang membantu korang belajar makan dalam portion yang comel-comel :)
 
 
Can't believe this is me back in 2013 -_______-


 

Pada Saf, biarlah kita kurus dengan cara paling selamat dan tak memudaratkan kesihatan..biarlah lambat yang penting kalau konsisten, memang kita sendiri dapat result yang kebabom amazing..so pilihan Saf memang tak lain dan tak bukan is PREMIUM BEAUTIFUL...sebab Premium Beautiful ni memang bukan korset biasa-biasa tau! :)
 
 
Berminat nak rasai apa yang Saf dah lalui dengan Premium Beautiful?
 
Whatsaap ONLY
013-3011330 (Saff)
 
p/s : Korang nak tau tak? Sepanjang bulan September ni, Saf ada special promotion tau untuk sesiapa yang berminat nak dapatkan satu set Premium Beautiful ( Long Girdle, Long Bra and Waist Nipper)..So, hurry up whatsaap me now! :)
 
Loves,
Saff :)

No comments:

Post a Comment