Wednesday, 3 September 2014

Tuala Wanita Bioseleza Murah


Sistem peranakan seorang wanita adalah sistem PERTAMA yang akan di ancam penyakit dalam masa SETENGAH JAM sahaja dan kebanyakan penyakit ini datang dari TUALA WANITA! 


FAKTA : 

Seorang wanita menggunakan kira-kira 15,000 keping tuala wanita dalam tempoh 35 tahun sepanjang hayatnya. 

DAN..


Untuk Pengetahuan anda,

Pad yang dikenali sebagai tuala wanita itu sebenarnya diperbuat daripada bahan kitar semula seperti kertas buangan, kotak dan pulpa kayu
Seperti INI.


 Gelikan? Barang yang telah digunakan pastu diproses dan dengan kita tak sedar kita gunakan untuk mengalas mahkota aka asset kita, kalau difikirkan balik barang kitar semula tu sememangnya tersembunyi bakteria dan kuman merbahaya.
 Kesemua bahan ini digunakan untuk menghasilkan
 tuala wanita di mana ia akan dilembutkan
  seterusnya melalui proses pelunturan berklorin.
perlu korang ingat !
Semasa melalui proses inilah terhasilnya bahan kimia
iaitu DIOKSIN. Apabila telah lembut, lapisan inilah
 yang dijadikan tuala wanita pakai buang dan
digunakan oleh wanita diseluruh dunia pada tahun
1970.
 Tahu tak apa kaitannya DIOKSIN ni dengan
mahkota wanita?

  
Darah haid yang mengalir keluar, akan memasuki
 tuala wanita melalui permukaan jaringan
  atau kain bukan kapas.(kebanyakkan pada yang
 berada di pasaran bukan diperbuat
  daripada kapas) Gas toksid yang dibebaskan akan
terus berhubung dengan kulit dan akhirnya
menyebabkan jangkitan. Darah haid akan mengalir
keluar dari uterus dan diserap oleh tuala wanita.
  Sejenis gas bertoksik yang dinamakan dioksin akan
 terbebas melalui proses pemeluapan.

Dioksin akan
 diserap kedalam rahim melalui saluran uterus dan
akhirnya sampai di ovari melalui tiup fallopio.
Tanpa disedari toksin ini berkumpul di dalam Rahim
 dan  akhirnya mendatangkan pelbagai masalah
kepada si pemakai seperti :
- jangkitan kuman
-  cyst
- Fibroid
 dan yang paling digeruni adalah
- KANSER PANGKAL RAHIM
- KANSER OVARI.
dan banyak lagi penyakit datang dari Rahim
 kita.

Nauzubillahiminzalik!
Semoga kita dilindungi dari semua penyakit ni.

Ameen.
Apepun prevention is better than cure!
Maka dengan sebab itulah terjadinya ini :


Selain itu, statistik menunjukkan 83% wanita mengalami jangkitan kuman pada bahagian sulit mereka dan 62% darinya berpunca daripada pemakaian tuala wanita yang tidak wajar dan kurang standard.
Macam mana??
Anda masih lagi mahu menggunakan tuala wanita dan pantyliner berjenama biasa?
Jangan berharap yang anda akan selamat daripada kanser serviks atau barah pangkal rahim kerana di Malaysia seramai 1500 orang wanita disahkan menghidap kanser ini SETIAP TAHUN!

Memperkenalkan Tuala Wanita dan Panty Liner Bio Seleza . Tuala wanita baharu yang berteknologi tinggi untuk menjaga kesihatan bahagian sulit.

Bio Seleza Feminine Pad
Barisan produk Bio Seleza Feminine Pad
"Satu-satunya set tuala wanita dan pantyliner yang dicipta untuk wanita moden yang sentiasa aktif dan mementingkan kesihatan bahagian sulit."  

Apa Itu Tuala Wanita Bioseleza?

Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.

BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.


4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

  1. Kesan Anti-Bakteria
  2. Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh
  3. Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
  4. Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi  

SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolism.



ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intim wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.


NANO PERAK pula berfungsi membasmi 99.99% kuman dan menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita.




CIRI-CIRI HEBAT TUALA WANITA BIOSELEZA:
- Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
 - Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK 
kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid.

- Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah

[TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]

TUALA WANITA BIOSELEZA SESUAI UNTUK SIAPA?



✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR


✔ Kegunaan lain : 
-letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
-'cool fever' semasa demam 
-tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migraine

Kelebihan memakai Tuala Wanita Bio Seleza 

(+) Fungsi pembasmian bakteria
(+) Fungsi penyahbauan
(+) Menyelaras fungsi fisiologi tubuh badan
(+) Melegakan masalah sakit puan
(+) Mencegah pertumbuhan sel kanser



Harga Tuala Wanita Bio Seleza 



Hi Everyone,

Actually Saf nak update sikit about harga Bioseleza ni :) With effective date of February 1st, 2015 baru ni, Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd (SHOM) dah selaraskan harga baru bagi produk kesukaan ramai, tuala wanita Bioseleza ni.

So rasanya dah jatuh wajib Saf inform you all semua berapa harga baru bagi tuala wanita bioseleza ni sebab ada yang terkejut bila Saf bagitau harga yang lain dari harga Saf tulis kat dalam blog Saf ni :)

So here you go harga baru bagi tuala wanita Bioseleza :)




Bioseleza Pantyliner

- Ada 6 bungkus satu kotak.
- Setiap bungkus ada 30 keping pantyliner.

Harga : RM174 only




Bioseleza Day Safe

- Ada 6 bungkus dalam 1 kotak
- Setiap bungkus ada 10 keping pad.

Harga : RM 160 only






Bioseleza Mixed

- Dalam 1 kotak ada :

* 2 bungkus bioseleza pantyliner
* 2 bungkus bioseleza day safe
* 1 bungkus bioseleza night safe
* 1 bungkus night safe- extra long


Harga : RM 164 only




Bioseleza - Night Safe


- 1 kotak ada 6 bungkus bioseleza - Night Safe
- 1 bungkus bioseleza night safe ada 8 pad.

Harga : RM 160 Only



The best thing now, you all boleh pilih 6 jenis bioseleza kegemaran you all and akan dapat percuma 1 kotak Bioseleza mixed bernilai RM164! :)



Berminat nak jana income dengan menjadi pengedar tuala wanita bioseleza?
Boleh KLIK SINI



 Whatsaap / Telegram me at  :

013-3011330
(Saff)



Loves,
Saff.




----------------------------------------------------------

(PENGEDAR DIPERLUKAN) 

No comments:

Post a Comment