Wednesday, 8 October 2014

Premium Beautiful Bebaskan Masalah Selulit

GEMPAR!!
 
Gempar sekejap bila dapat tahu Premium Beautiful membantu membebaskan masalah selulit! 
Okay siapa yang dah pakai Premium Beautiful, go and check your selulit now..got difference or not? 

Kalau yang tak consistent pakai 8 jam setiap hari tu, takyah lah check sebab memang confirm takkan nampak apa-apa perubahan..seriously no jokes sayang.
-_____-
So, kalau nak nampak perubahan silalah pakai SETIAP HARI minimum 8 JAM sehari :)

Okay meh nak cerita..selulit dengan wanita dah macam musuh ketat dah..takde sorang wanita dekat dunia ni yang suka kulit dia ada selulit..sampai ada yang bagi gelaran perempuan "kulit oren"..melampau sungguh tau..

One thing yang you all kena tahu, selulit ni tak pilih bentuk badan, berat badan dan jantina. Bukan orang yang gemuk berisi jer ada selulit...yang kurus pun tak terkecuali...urghhhh selulit sangat membencikan...just imagine bila kita depan suami and suami boleh pulak question "sayang, kenapa dengan kulit you ni sayang?"

 OMG korang please jangan terjun katil okeh? :p

Selulit aka Stretch Mark selepas bersalin

Huhuhu kesian tau mummy, dahla struggle nak hilangkan berat badan yang makin bertambah..tapi at the same time pening kepala fikirkan masalah selulit yang buruk tu..

Ok ok takmau nak nangis or sakit kepala sampai migrain fikirkan masalah selulit you all tu kay? Sebab Saf ni kan Premium Beautiful Expert..InshaaAllah you all takkan menyesal pakai Premium Beautiful ni sebab bila you all pakai Premium Beautiful ni, you all akan dapat BONUS selulit you all HILANG!!

Apa kaitan Premium Beautiful dengan selulit?
Okay you all kena tahu, salah satu penyebab selulit ni wujud adalah sebab masalah pengedaran darah dalam badan kita. Haaa..dah boleh nampak tak apa kaitan Premium Beautiful dengan selulit? 

Premium Beautiful ni kan ada Far Infra-Red (FIR) which FIR ni membantu menggetarkan molekul air dalam kulit kita dan sekaligus tindakan ni akan dapat membantu darah berjalan lancar dalam badan kita..So, bila darah berjalan lancar dalam badan kita, selulit pun takkan wujud lah pada kulit kita :)





Tapikan bukan nak cakap orang lain..Saf sendiri terkejut tengok my selulit dah GONE!! 
 
Tanpa segan silu saf nak bagitahu Saf ada selulit dekat belakang betis tu..haishhh tak cantik langsung..sebab tu lah dulu masa tak bertudung tak pernah pakai skirt pendek you all..sebab kaki iols tak cantik...but now kaki dah cantik takde selulit pun Saf takkan tunjuk sesuka hati pada yang bukan muhrim yer...so you all jangan risau :)

Serious memang BONUS sangat..pakai Premium Beautiful ni taklah sampai ke betis tu..pakai sampai peha jer...tapi eh kesan dia boleh plak sampai ke betis kan? Yerla memang logik sangat selulit tu hilang bila darah dah berjalan lancar dalam badan :)


 
 
 
Bestkan bila Premium Beautiful ni memang betul-betulkan bebaskan masalah selulit.
and I'm one of the satisfied user! :)


Berminat nak dapatkan your own Premium Beautiful, jangan segan-segan to contact me at :
 

 
 
Loves,
Saff :)






No comments:

Post a Comment