Thursday, 13 November 2014

Tsunami PB

Since last month social media especially Facebook dan Instagram penuh dengan cerita mengenai Tsunami. Tapi ni bukan Tsunami biasa you all...ini TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL (PB).
 
Bila you all nampak jer Tsunami PB itu tandanya the Premium Beautiful Experts is from our group Top Leaders Circle (TLC) sedang beraksi...wah gitu kan?
 
Gara-gara Tsunami PB, Lelaki pun rebut peluang bonus besar dengan menjadi usahawan Premium Beautiful
 
 
 
 
If you all search for hashtag #tsunamipb, I'm sure you all akan nampak ratusan testimonial Premium Beautiful, our Premium Beautiful Experts activities and also the tips on how to wear Premium Beautiful the right way :)
 
So, ingat Tsunami PB, ingat Top Leaders Circle kay? :)
 
 




 
 
 
 
013-3011330
 
Loves,
Saff
 
 
 

Keistimewaan Far Infra-Rays Red (FIR) pada Premium Beautiful

You all tahu tak FIR digunakan secara meluas dalam teknoogi perubatan moden pada masa kini kerana kesannya yang positive pada tubuh selain ianya selamat pada manusia.

Ramai pernah mendengar bahawa Premium Beautiful mempunyai teknologi FIR di dalam pembuatannya. Tapi you all tahu tak apakah fungsi sebenar FIR pada Premium Beautiful?

Fungsi utama FIR pada Premium beautiful adalah untuk membantu menggetarkan molekul air pada tubuh badan dan seterusnya membantu melancarkan perjalanan darah dalam tubuh.



Saf percaya you all mesti pernah lihat exercise machine yang goyang-goyangkan badan dekat shopping-shopping mall  tu kan? Tahu tak kenapa machine tu direka bergetar-getar?
 
Actually, fungsi getaran pada machine itu adalah untuk menggetarkan molekul air pada badan manusia dan meningkatkan tahap metabolism badan untuk membakar lemak-lemak yang tidak diperlukan.
 
 So, fungsi FIR pada Premium Beautiful adalah sama dengan dengan exercise machine yang 'goyang-goyang' tu..tapi takdelah bila you all pakai Premium beautiful ni, badan you all bergoyang-goyang kan -___-
 

Selain dari melancarkan peredaran darah dan meningkatkan tahap metabolism pada tubuh, FIR pada Premium Beautiful juga berfungsi untuk :

- Memulihkan sistem pernafasan. Untuk sesiapa yang mengalami asma, Premium Beautiful adalah rawatan yang 100% selamat untuk anda.
- Membersihkan toksin dalam darah. Cuba pakai Premium Beautiful sewaktu anda period atau dalam pantang. Anda akan dapati darah yang keluar tidak akan berketul-ketul dan darah akan keluar dengan lancar.  
- Mengekalkan kesegaran badan.
- Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan. FYI, Premium beautiful juga dikenali sebagai CANCER DETECTOR. 

Whatsaap,
 
 
 
 
 
 
Loves,
Saff.