Thursday, 13 November 2014

Keistimewaan Far Infra-Rays Red (FIR) pada Premium Beautiful

You all tahu tak FIR digunakan secara meluas dalam teknoogi perubatan moden pada masa kini kerana kesannya yang positive pada tubuh selain ianya selamat pada manusia.

Ramai pernah mendengar bahawa Premium Beautiful mempunyai teknologi FIR di dalam pembuatannya. Tapi you all tahu tak apakah fungsi sebenar FIR pada Premium Beautiful?

Fungsi utama FIR pada Premium beautiful adalah untuk membantu menggetarkan molekul air pada tubuh badan dan seterusnya membantu melancarkan perjalanan darah dalam tubuh.Saf percaya you all mesti pernah lihat exercise machine yang goyang-goyangkan badan dekat shopping-shopping mall  tu kan? Tahu tak kenapa machine tu direka bergetar-getar?
 
Actually, fungsi getaran pada machine itu adalah untuk menggetarkan molekul air pada badan manusia dan meningkatkan tahap metabolism badan untuk membakar lemak-lemak yang tidak diperlukan.
 
 So, fungsi FIR pada Premium Beautiful adalah sama dengan dengan exercise machine yang 'goyang-goyang' tu..tapi takdelah bila you all pakai Premium beautiful ni, badan you all bergoyang-goyang kan -___-
 

Selain dari melancarkan peredaran darah dan meningkatkan tahap metabolism pada tubuh, FIR pada Premium Beautiful juga berfungsi untuk :

- Memulihkan sistem pernafasan. Untuk sesiapa yang mengalami asma, Premium Beautiful adalah rawatan yang 100% selamat untuk anda.
- Membersihkan toksin dalam darah. Cuba pakai Premium Beautiful sewaktu anda period atau dalam pantang. Anda akan dapati darah yang keluar tidak akan berketul-ketul dan darah akan keluar dengan lancar.  
- Mengekalkan kesegaran badan.
- Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan. FYI, Premium beautiful juga dikenali sebagai CANCER DETECTOR. 

Whatsaap,
 
 
 
 
 
 
Loves,
Saff.

No comments:

Post a Comment