Sunday, 21 December 2014

Premium Beautiful PENIPU

Premium Beautiful PENIPU!
 
Tipu sangat premium beautiful ni, bila pinggang Saff makin kecil lepas 2 kali berzumba! Can you guys imagine? Saff zumba biasa-biasa jer tau..means bukan yang beria penuh semangat tu..My intention berzumba is just to keep myself fit..so that taklah termengah-mengah bila naik tangga stokist B32 and most important thing, taklah termengah-mengah bila jumpa new business partner :p
 
 
But seriously, Saff sendiri terkejut tengok result berzumba dengan Premium Beautiful..dari size 82 for Waist Nipper, now terpaksa pakai size 76! Menipukan Premium Beautiful ni?
 
Ni belum berzumba sampai 10 kali...rasa-rasa boleh bayangkan tak result dia? Tapikan, Saff rasa best sangat bila pinggang makin mengecil! Sebab bila pinggang makin kecil, that's mean lelemak kat perut tu makin nipis and almost flat! Yeayyyyy sukanya!!
 
 
 
See!! Menipu kan Premium Beautiful ni?
 
 
From my own experience berzumba atau bersukan dengan memakai Premium Beautfiul ni, banyak sangat tau kebaikannya :
 
1. Membantu mempercepatkan proses pembakaran kalori
2. Mempercepatkan proses mendapatkan bentuk badan ideal.
3. Yang best lagi adalah, bila kita bersukan dengan memakai Premium Beautiful ni, Alhamdulillah Saff tak rasa langsung sengal-sengal badan atau sakit pinggang! Risau jugak sebab Saff dah almost 3 tahun tak berzumba..risau sakit badan but Alhamdulillah I was fine! :)
 
 
Owh ya! One more thing kalau ada yang kata, bila pakai korset, badan akan jadi macam robot..haaa you all lagilah penipu...sebab Premium Beautiful ni takkan buat you all macam robot! Kalau tak, kenapa Saff exercise dengan Premium Beautiful right? :)
 
 
Apepun sampai hari ni Saff masih tak percaya betapa Penipunya premium beautiful ni :)
 
Berminat untuk mendapatkan perut kempis dan pinggang ramping idaman you all?
 
 
SMS/Whatsaap/Telegram
 
013-3011330
(SAFF)
 
 
 
Loves,
Saff :)
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment