Monday, 22 December 2014

Testimonial Premium Beautiful : Berjaya Capai Berat Badan Ideal

Siapa kata orang yang kurus tak perlu pakai Premium Beautiful? Kurus tak bermakna tanpa berat badan yang ideal. Setuju tak? Dulu Saf tak faham kenapa dah kurus, sibuk nak beratkan dan nak bagi badan tu sedikit berisi..but now Saff sangat faham selepas dengar perkongsian Kak Zaza last week. Saff sendiri teruja dengan testimonial Premium Beautiful berjaya mendapatkan berat badan yang ideal.
 
Best kan bila orang dah tak panggil kita sebagai "ranting", "tiang lampu" atau papan lapis :)
 
Soalan popular yang orang akan tanya pada orang kurus yang pakai Premium Beautiful adalah, "You dah kurus, tapi kenapa you pakai Premium Beautiful?"
 



Kak Zaza sewaktu berkongsi bagaimana Premium Beautiful membantu beliau mendapatkan berat badan yang ideal



Ha tula..Premium Beautiful ni bukan untuk kecantikan semata-mata. Sebenarnya Premium Beautiful ni boleh dikatakan best friend kepada kaum wanita macam Saff...sebab Premium Beautiful ni sangatlah membantu dari segi kesihatan seperti unbalance hormone, masalah keputihan, rahim jatuh, badan berbau, cancer detector dan banyak lagi.
 
So, dalam kes Kak Zaza, she's wear Premium Beautiful sebab nak dapatkan berat badan yang ideal. Before this her weight just 40kg and makan banyak macam mana pun berat still underweight. Selain tu, orang yang terlalu kurus sangat senang mengalami masalah bongkok atau postur badan yang melengkung.
 
Kak Zaza sebelum memakai Premium Beautiful. Kurus dan underweight.
 
 
Perubahan ketara pada Kak Zaza selepas memakai Premium Beautiful adalah :
 
  • Kak Zaza berjaya mendapatkan berat badan ideal, 45 kg and yang membuatkan Saff lagi jealous is bila Kak Zaza mentioned, makan apepun berat maintain 45kg!
  • Pinggang pun maintain size 24 inchi jer..ape kes ni Premium Beautiful?? Pinggang tak mengembang langsung!
  • Terpaksa nampak lebih muda dari usia! Bayangkan umur Kak Zaza is 35 years old kot you all. But she doesn't look like 35 at all!
  • Posture badan jadi makin cantik and tak Nampak bongkok lagi.
 
Pinggang Kak Zaza yang maintain 24 inci jer! Arrrrr jealous!
 
 
 
Saff sendiri setuju 200% bila Kak Zaza mentioned,
"masa kurus ni lah lagi senang nak jaga."
 
 
Bestkan? Makin berusia, makin sihat..makin cantik!
 
Kalau you all ada masalah underweight and dah cuba makan macam-macam supplements tapi masih underweight..why not you all cuba Premium Beautiful untuk mendapatkan berat badan ideal you all? Sebab apa, Premium Beautiful ni 100% bebas bahan yang membahayakan organ dalaman you all especially wanita...
 
 
 
Contact me via
SMS/Whatsaap/Telegram
 
013-3011330
 
 
 
 
Loves,
Saff
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment