Wednesday, 28 January 2015

Buat Dengan Betul, Buat Betul-Betul

Buat dengan betul dan buat betul-betul.
 
 
I'm glad since kecil lagi memang my parents akan marah kalau menipu..they always said to us bila we all buat salah "OK..kalau mengaku salah, mak takkan marah."
 
 
and since then it has been my value untuk mengaku salah kalau memang salah. So boleh faham tak kenapa Saf tak suka sangat berkawan dengan si penipu? To me it is a serious damage done to me kalau you menipu...so please don't try ok -____-
 
 
Bila Saf kerja makan gaji dekat ExxonMobil dulu pun, the environment of buat dengan betul and buat betul-betul memang dah jadi amalan. So, it strengthen my value on kalau nak buat anything, biarlah lambat, biarlah tanya banyak kali asalkan kita buat dengan cara yang betul dan tak menipu!
 
 
Bila dah jadi sebati dengan diri Saf, Saf dapat rasa bila kita buat dengan cara yang betul dan buat betul-betul, hidup jadi lagi aman and kerja kita jadi lebih mudah sebab kita tak perlu nak takut kita buat kesalahan.
 
 
So, memang tak stress la kan? Menipu dalam bekerja ni memang boleh selamatkan kita..but it will be for short period of time. Lama-lama yang tak baik tu akan keluar jugak...lagipun kan dah ada pepatah yang cakap " sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga."
 
 
 
Jadi, jomlah kita jadikan amalan buat dengan betul dan buat betul-betul dalam setiap perbuatan kita :)
 
InshaaAllah semuanya akan selamat..dunia akhirat :)
 
 
Loves,
Saff 

Dari KLIA 2 ke Terengganu

Sebenarnya this is not my first time pergi Kuala Terengganu untuk jumpa my business partner in Terengganu..but it just that, this time around, Saf pergi Terengganu naik flight for the first time dari KLIA 2..Sebelum ni, Saf sanggup driving sebab jenis yang memang suka drive (kononnya) Actually,  bukan apa, bila drive, Saf boleh stop mana-mana  tempat yang ada jual food yang best-best and sedap! and then of coursela nak makan and explore new places to eat...hahahah itu jer sebenarnya..and yes sebab naik flight, Saf tak dapat nak makan my favourite otak-otak dekat Kemaman tu -___-
 
So, kali ni Saf sajela nak share my very first experience dari KLIA 2 (Kuala Lumpur International Airport 2) ke Kuala Terengganu, alone:)
 
 
Disebabkan this time around pergi sorang-sorang..so Saf decided naik flight jerla..sebab naik flight boleh feeling-feeling macam businesswoman yang berjaya..heheh...plus the flight cost is cheaper than traveling by car kot!
 
Tapi biasalah bila first time mesti ada clumsy moment kan? Masa tu Saf fikir manalah nak park my car and how much will be  the parking fee? Macam mana nak pegi KLIA 2 naik ERL?  What is the train schedule? Ya Allah macam-macamlah fikir bila travel sorang-sorang kan? But Alhamdulillah I am survived! *wink*
 
 
Lepas ni InshaaAllah makin kerap lah datang Terengganu :)
 
 
 Thank you to this THIS BLOG owner who have answered all my queries yang poyo tu :p Memang membantu sangat entry Eiza ni..hope it will help you guys too! :)
 
Macam Saf sendiri, terkejut jugak masa nak bayar parking dekat Putrajaya Sentral bila dah balik dari Terengganu..terkejut giler tengok harga parking RM6 jer!! Yerrr RM6 jerrr kalau you all tak percaya, inikan lagi diriku ini..hehhehe
 
 
Dari Putrajaya Sentral, you all naik jer ERL straight to KLIA 2 and tambang murah sangat! RM6.20 jerr (in fact lagi murah naik train sebab jimat duit toll + petrol) dari Putrajaya Sentral and access pun sangat senang..means taklah nak kena turun naik keluar bangunan ke ape..turun jer ERL memang you all dah sedia ada dalam KLIA 2 tu :)
 
Okaylah kalau you all nak jimat kan? Membazir sangatlah nak sedekah sampai RM100++ dekat parking KLIA 2 tu..baiklah duit tu buat makan or sedekah ke ape kan :)
 
 
Alhamdulillah trip kali ni Saf dapat share some knowledge about business and premium beautiful info with my team in Terengganu and yes the training is for FREE. Seronok tengok bila masing-masing dengan measurement tape belajar cara ukur and convert size Premium Beautiful  to ensure that our client will get the right size and akan pakai Premium Beautiful dengan sangat puas hati :)
 
 


Train the Trainer Session with Top Leaders Circle Terengganu : This is how you should wear your waist nipper Premium Beautiful
 
 

 


Train the Trainer Session : Cara Ukur Premium Beautiful

 
 

Train the Trainer Session : Sama-sama belajar cara ukuran yang betul untuk menentukan size Premium Beautiful
 
 
 
 
With my backbone of my business team in Terengganu :) DSM Liyana Tahar and DSM Qila Che Man..Alhamdulillah three of us are still together till today..I pray our friendship will last forever till Jannah..aamin :) I love both of you dearly! :)
 
 



Big love and thanks to all my business partner in Terengganu..InshaaAllah panjang umur kita jumpa lagi :)
 
 


I love to be with my business partners...we laugh, we cry, we stood up and we will InshaaAllah success together :)
Please pray the best for my team and I :)

 
Untuk pengetahuan you all, semua my business partners in Terengganu ni masih bekerja hakiki (makan gaji) tapi masih sempat lagi nak buat extra income dengan hanya berbisnes online :) Bestkan bila dengan bisnes online ni dapat extra cash RM500 - RM3000 sebulan? :)
 
If you all serious nak belajar cara menambah dan membaik pulih ekonomi keluarga dan diri sendiri, you are most welcome to be part of us :)
 
 
Contact :
013-3011330
(Whatsaap/Telegram)
 
 
 
Loves,
Saff
  

Friday, 23 January 2015

Testimonial Premium Beautiful : Elakkan Dari Terus MENGEMBANG

Mengembang? Scary jer dengar kan? Honestly thanks to Premium Beautiful sebab mengelakkan Saf dari menjadi semakin berkembang dan membesar! This is my latest Testimonial Premium Beautiful, Elakkan Dari Terus Mengembang..
 
Nak-nak bila tahun ni Saf akan memasuki umur three series kan? InshaaAllah in November nanti..lagilah kena jaga..sebab perempuan ni bila makin berusia, metabolism rate akan jadi makin lemah and hormone pun akan semakin ke laut -____-
 
Dahla dengan tak berapa nak rajin makan supplement, so Premium Beautiful memang banyak sangat membantu Saf dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.
 
To be honest kan, Saf tak berapa nak perasan perubahan pada bentuk badan sendiri sampailah bila Saf buat my own testimonial! Ya Allah rasa nak nangis tengok diri yang dulu -______- 
 
Dulu-dulu Saf memang pakai size S tau, tapi bila dah kerja lebih 6 tahun, jangan haraplah nak maintain size S kalau exercise pun ke laut -______-
 
So, memang terima kasih sangatlah pada Premium Beautiful ni sebab buatkan Saf baru-baru ni penat ulang-alik fitting room sebab kena ambik size baju semua yang bersize M! Haaaa rasa nak joget-joget sebab yeayyyy sikit lagi nak pakai S! :)
 
 

Testimonial Premium Beautiful : Me in 2014 vs in 2015..Syukur jumpa Premium Beautiful awal and consistent wearing it minimum 8 hours a day.


So, seriously my advice masa tengah tak berapa kembang ni lah wajib pakai Premium Beautiful...takkan nak tunggu makin berkembang mekar baru nak pakaikan? :)
 
 
Jangan biarkan badan kita semakin berkembang di tahun 2015 nih ^____^
 
 
 
 
 
Contact Me laju-laju at :
 
013-3011330
(WA/Telegram)
 
 
Loves,
Saff

Wednesday, 14 January 2015

Senarai Premium Beautiful Expert Seluruh Malaysia

Sure ramai nak pakai Premium Beautiful kan?
Tapi tak tahu nak contact siapa kan?
Ni Saf nak share senarai penuh Premium Beautiful Expert Seluruh Malaysia. InshaaAllah kalau you all contact salah seorang dari senarai penuh Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia ni, you all akan puas hati dengan layanan yang tip-top..terutamanya waktu fitting Premium Beautiful...penting tau you all benda-benda ni sebab takkanlah nak biarkan almari yang pakai Premium Beautiful you all tu kan? :)
Macam Saf sendiri, setiap kali fittingkan client Premium Beautiful, Saf akan explain cara nak pakai, apa fungsi setiap bahagian biar jelas faham and cara nak jaga Premium Beautiful ni..selalunya memang yang keluar dari mulut client adalah " Owh..senang jer nak pakai Premium Beautiful ni kak..taklah susah manapun." and selalula dorang ni cakap " banyaknya fungsi Premium Beautiful ni..saya ingat untuk kurus jer."
Ha tu la nak cakap tu...Saf memang tak suka you all beli saje-saje tanpa tahu kenapa Premium beautiful ni dah lebih 20 tahun kat Malaysia...biarlah berbaloi investment you all kat Premium Beautiful ni kan..
Membebel pulak Saf ni..ha...tengoklah list kat bawah ni..hopefully membantu you all untuk dapatkan Premium Beautiful you all dari senarai Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia ni :)
KUALA LUMPUR/SELANGOR:
013-3011330
(Saff)
Damansara/Kuala Lumpur
017-3305025
(Ujie Ruzianah)
Seri Kembangan/Bangi/KLCC
019-3891059
(Shukriyati)
Bandar Utama/Damansara Nearby
017-8474401
(Salina)
Kuala Selangor/Sungai Besar Nearby
012-9617460
(Sharifah)
Shah Alam/Puncak Alam Nearby
011-26711079
(Fara)
Puchong Nearby
012-4506340
(Ruzanna)
Gombak/Ampang Nearby
NEGERI SEMBILAN
013-2957940
(Eja)
Nilai Nearby
014-6624336
(Suzie)
Nilai Nearby
019-6765249
(Zil)
Bahau Nearby
TERENGGANU
017-5691754
(Qila Che Man)
Rantau Abang/Kuala Terengganu Nearby
010-6273397
(Liyana Tahar)
Kuala Terengganu Nearby
018-2271997
(Tengku Aspaniza)
Kuala Terengganu Nearby
013-9923140
(Aishah Rawi)
Kuala Terengganu Nearby
011-16917251
(Anieyta Ali)
Kuala Terengganu Nearby
011-19309876
(Suria Sidik)
Kuala Terengganu Nearby
PAHANG
019-9173517
(Nur Sha)
Kuantan Nearby
PENANG:
017-3916271
(Anna Batrisya)
Pulau Pinang Nearby
SABAH:
013-8682930
(Mia)
Sandakan
011-14151800
(Azizah Chin Chan)
Tawau/Kota Kinabalu
012-6197187
(Ila)
Tawau/Kota Kinabalu
More info about Premium Beautiful, please click ------> PREMIUM BEAUTIFUL
So, dah tahu kan nak contact siapa dari senarai Premium Beautiful Expert Seluruh Malaysia ni kan?:)
Loves,
Saff

Senarai Pengedar Sah Bioseleza Seluruh Malaysia

Since tuala wanita bioseleza ni memang selling fast like hot cakes kan, Saf nak share dengan you all senarai pengedar SAH bioseleza Seluruh Malaysia :) Kalau rasa-rasa you all tak boleh nak tunggu abang Poslaju pinponpinpon depan rumah you all, you all boleh call terus nama-nama dalam senarai pengedar Sah Bioseleza Seluruh Malaysia ni untuk self-pickup or COD (Cash on Delivery)
 
Mudahkan? Sebab Saf faham..bila dah tahu apa kebaikan bioseleza ni, memang tak sabar nak pakai Bioseleza ni...hehehhe
 
Info lanjut mengenai bioseleza boleh click ----> TUALA WANITA BIOSELEZA
 
 
KUALA LUMPUR/SELANGOR:
 
 
013-3011330
(Saff)
Damansara/Kuala Lumpur
 
017-3305025
(Ujie Ruzianah)
Seri Kembangan/Bangi/KLCC
 
019-3891059
(Shukriyati)
Bandar Utama/Damansara Nearby
 
 
017-8474401
(Salina)
Kuala Selangor/Sungai Besar Nearby
 
012-9617460
(Sharifah)
Shah Alam/Puncak Alam Nearby
 
011-26711079
(Fara)
Puchong Nearby
 
012-4506340
(Ruzanna)
Gombak/Ampang Nearby
 
 
 
NEGERI SEMBILAN
 
013-2957940
(Eja)
Nilai Nearby
 
014-6624336
(Suzie)
Nilai Nearby
 
019-6765249
(Zil)
Bahau Nearby
 
 
 
TERENGGANU
 
017-5691754
(Qila Che Man)
Rantau Abang/Kuala Terengganu Nearby
 
010-6273397
(Liyana Tahar)
Kuala Terengganu Nearby
 
018-2271997
(Tengku Aspaniza)
Kuala Terengganu Nearby
 
013-9923140
(Aishah Rawi)
Kuala Terengganu Nearby
 
011-16917251
(Anieyta Ali)
Kuala Terengganu Nearby
 
011-19309876
(Suria Sidik)
Kuala Terengganu Nearby
 
 
PAHANG
 
019-9173517
(Nur Sha)
Kuantan Nearby
 
 
 
PENANG:
 
017-3916271
(Anna Batrisya)
Pulau Pinang Nearby
 
 
 
SABAH:
 
013-8682930
(Mia)
Sandakan
 
011-14151800
(Azizah Chin Chan)
Tawau/Kota Kinabalu
 
012-6197187
(Ila)
Tawau/Kota Kinabalu
 
 
So, silalah contact mana-mana pilihan hati anda dari senarai pengedar Sah Bioseleza Seluruh Malaysia kat atas tu kay? :)
 
Nak tahu ape bestnya jadi pengedar Sah bioseleza ni? Boleh baca details in ------> PENGEDAR BIOSELEZA DIPERLUKAN
 
 
Loves,
Saff
 
 
 

Bahaya Masalah Keputihan Kepada Wanita

Keputihan masalah klasik bagi wanita seluruh dunia. WOW!!! Not an interesting fact at all kan? -____-
and
Keputihan. Normal atau tidak? Selalu kan dapat persoalan macam ni and hari ni Saf nak share sikit mengenai keputihan. Macam Saf sendiri, memang ada keputihan..cuma yang membezakannya adalah keputihan tu normal or tak normal..
 
 
Statistik menunjukkan hampir 75% wanita yang sudah berkahwin berhadapan dengan masalah keputihan berikutan oleh aktiviti seksual.
Ramai wanita tidak mempunyai kesedaran terhadap risiko dan bahaya penyakit keputihan malah menganggap ia sebagai suatu petanda lazim sebelum kitar haid.
 
 
So, keputihan you all normal or tidak? Tak perlu jawab soalan Saf ni..you all nak tahu you all boleh tanya and buat self-check. And let say keputihan you all tu tak normal, please jangan delay jumpa doctor or at least please take note on apa yang Saf nak share dengan you all in this entry.
 
Sebab kalau dibiarkan, keputihan ni boleh jadi kehijauan atau kekuningan you all -____-


Apa itu KEPUTIHAN?

Keputihan atau lelehan lendir berwarna putih, krim atau kelabu yang keluar daripada faraj wanita.


Jenis-jenis KEPUTIHAN.

 
Self-check jenis-jenis keputihan anda


Apakah penyebab kepada KEPUTIHAN?


  1. Faktor Kebersihan
    Kebersihan di bahagian sulit wanita (faraj) perlu dijaga dengan baik agar jangkitan tidak berlaku.
    Wanita sentiasa digalakan untuk mencuci bahagian sulit dengan air bersih dan memastikan ia kering selepas membuang air kecil dan selepas aktiviti seksual. Kelembapan pada bahagian faraj akan menggalakkan pertumbuhan dan jangkitan mikroorganisma seperti kulat dan bakteria.
  2. Faktor Hormon
    Gangguan keseimbangan hormon dalam tubuh boleh juga boleh menyebabkan seseorang wanita menghadapi penyakit kuputihan. Ketidakseimbangan hormon dalam darah disebabkan oleh beberapa perkara yang tersenarai di bawah:
    • Perembesan hormon estrogen iaitu hormon pembiakan pada wanita hamil membolehkan kulat lebih mudah melekat pada dinding faraj.
    • Pengambilan ubat, khasnya antibiotik yang berlebihan untuk jangka masa yang panjang menyebabkan bakteria semula jadi pada bahagian faraj mati dan ini secara tidak langsung menyumbang kepada pertumbuhan microorganisma patogen seperti bakteria atau kulat.
    • Wanita yang mengalami tekanan akibat daripada masalah peribadi atau gangguan emosi yang lain akan mempengaruhi aktiviti normal otak dalam mengkordinasikan penghasilan hormon yang seimbang.
    • Pengambilan pil perancang keluarga atau pil pencegah kehamilan turut menyumbang kepada ketidakseimbangan hormon dalam darah
  3. Faktor Gaya Hidup
    Gaya hidup seseorang wanita sangat mempengaruhi status kesihatan beliau. Wanita yang aktif dalam aktiviti seksual yang tidak sihat, misalnya melakukan aktiviti seks rambang dengan lebih daripada seorang pasangan lebih cenderung untuk mendapat pelbagai jangkitan pada bahagian faraj.
  4. Faktor Kesihatan
    Wanita yang menghadapi penyakit kencing manis, lebih mudah mendapat penyakit keputihan disebabkan oleh kandungan gula yang tinggi dalam rembesan faraj yang membolehkan pertumbuhan kulat yang banyak dan berkembang biak di bahagian faraj. Selain itu wanita yang mempunyai system daya tahan badan yang rendah atau terjejas seperti pesakit AIDS,atau barah, atau leukimia juga berhadapan dengan risiko yang tinggi untuk mendapat jangkitan faraj.
 
Bahaya Penyakit KEPUTIHAN
- Menyebabkan kemandulan.
- Kehamilan di luar Rahim dan pendarahan yang boleh membahayakan nyawa ibu dan bayi.
- Berpotensi menghidapi kanser rahim yang boleh membawa kematian.
- Jika antibody wanita itu rendah, jangkitan pada farah boleh membahayakan diri kita bila kuman tersebut memasuki saluran darah akibat aktiviti menggaru yang menghasilkan luka.
 
So, please you all jangan ambil mudah masalah keputihan yang you all hidapi.
 
 
Cara mencegah KEPUTIHAN
 
Mencegah adalah sentiasa lebih baik daripada mengubati. Pengetahuan dan kesedaran mengenai cara-cara menghindari penyakit keputihan adalah sangat penting kepada kaum wanita agar gaya hidup yang sihat dan selamat dapat diamalkan. Sebagai langkah pencegahan daripada penyakit keputihan, berikut adalah amalan-amalan yang disarankan kepada semua wanita:
  • Sentiasa memastikan bahagian faraj berada dalam keadaan bersih dan kering.
  • Elakkan penggunaan pembersih faraj yang menganggu kestabilan PH atau menyebabkan kegatalan.
  • Sentiasa menukar atau mengganti tuala wanita semasa menstruasi (haid).
  • Gunakan pelapik seluar dalam (panty liner) pada saat yang diperlukan sahaja. Elakkan juga pemakaian seluar dalam yang ketat dan diperbuat daripada kain satin.
  • Jangan menggunakan sebarang produk wangian seperti bedak atau ubat sembur pada bahagian faraj.
  • Elakkan pengambilan ubat secara berterusan tanpa nasihat doktor.
  • Kurangkan pengambilan makanan yang mempunyai kandungan gula yang tinggi.
  • Amalkan gaya hidup sihat dengan mengelakkan aktiviti seks rambang atau hubungan kelamin dengan lebih daripada seorang.
  • Elakkan kehadiran benda asing di dalam faraj seperti kondom yang tertinggal selepas aktiviti seks.
  • Basuh bahagian sulit dengan air yang bersih dan buang air kecil selepas aktiviti seks.
  • Berjumpa dengan pegawai perubatan dengan segera dan melakukan pemeriksaan vagina jika terdapat sebarang tanda-tanda yang dinyatakan di atas.
  • Melakukan apa-apa aktiviti yang menenangkan fikiran dan mengurangkan tekanan seperti melancong.
  • Gunakan tuala wanita kesihatan yang berfungsi mengurangkan keputihan dan seterusnya menyihatkan bahagian miss V wanita seperti tuala wanita Bioseleza.



Testimonial Pantyliner Bioseleza_Keputihan HILANG!




Berminat untuk bertukar kepada Bioseleza? If yes, boleh contact Saf at :
 
 
SMS/Telegram/Whatsaap:
013-3011330
 
 
 
Loves,
Saff
 
 
 
 
 

 

Tuesday, 13 January 2015

Testimonial Bioseleza : Darah Haid Tak Lagi Berketul



Darah haid tak lagi berketul! Syukur Alhamdulillah bila Saf dapat testimonial bioseleza dari salah seorang pengguna bioseleza.
Testimonial Bioseleza : Darah Haid Tidak Berketul Lagi



Bila darah haid dah tak lagi berketul, itu petanda yang segala darah kotor mengalir keluar dengan lancer dari badan. Selain tu sebenarnya bila darah haid tak lagi berketul, ianya dapat kurangkan rasa senggugut waktu datang bulan :)



Jangan pandang mudah pada masalah darah haid yang berketul sebab kalau dibiarkan, ianya akan membawa kepada potensi mendapat fibroid...Jom tukar kepada bioseleza hari ini! :)


p/s :
Jangan lupa dapatkan set trial bioseleza aka 'SET I CARE' yang mengandungi 1 pack pantyliner, 1 pack day safe and 1 pack night safe pada harga RM69 sahaja! (tidak termasuk postage)


SMS/Whatsaap/Telegram :

013-3011330


Loves,
Saff



 

Friday, 2 January 2015

Cara Mencuci Tuala Wanita Bioseleza

Ramai yang bertanya pada Saff, cara yang paling betul dan afdhal untuk mencuci tuala wanita bioseleza. Since tuala wanita bioseleza ini mempunyai gel, so memang you all wajib tahu cara mencuci tuala wanita bioseleza dengan betul.
 
Sebenarnya sangat mudah untuk mencuci tuala wanita bioseleza ni. As simple as ABC gitu...kiranya zup zap zup zap..haaa dah siap :)
 
Okay jom tengok gambar rajah ni...inilah cara yang betul dan paling afdhal untuk mencuci tuala wanita bioseleza.
 


Cara betul mencuci tuala wanita bioseleza

 
 
4 steps jer pun nak cuci tuala wanita bioseleza ni.
 
1st step : Koyakkan bahagian atas tuala wanita
 
2nd step : Buangkan bahagian dalam tuala wanita ke dalam mangkuk tandas. (Jangan risau sebab tuala wanita ni menggunakan bahan organic, InshaaAllah toilet you all akan terselamat dari tersumbat.)
 
3rd step : Cuci lapisan luar tuala wanita bioseleza.
 
4th step : Buang lapisan luar tuala wanita bioseleza dalam tong sampah.
 
 
Senang kan you all? :)
 
Hopefully, cara mencuci tuala wanita bioseleza ni dapat membantu you all setiap kali you all menggunakan tuala wanita bioseleza ni :)
 
 
More info boleh SMS/Whatsaap/Telegram me at :
 
013-3011330
(Saff)
 
 
Loves,
Saff




Pengedar Bioseleza Diperlukan

Berita baik untuk you all yang berminat untuk menjadi pengedar bioseleza. Yer you all, Pengedar Bioseleza Diperlukan di seluruh Negari diperlukan segera! :)
 
 
 
Apa bioseleza tu? Ha bioseleza ni adalah sejenis tuala wanita yang pertama di dunia menggunakan teknologi Far-Infra Rays Red, Teknologi Biovelocity dan Ion Nano dalam pembuatannya. Kalau nak tahu lebih details mengenai Bioseleza ni, boleh baca dalam entry ni ----- > TUALA WANITA BIOSELEZA
 
 
 
 
Kenapa Pengedar Bioseleza?
 
- Modal rendah
 
- Produk senang jual sebab semua wanita menggunakan tuala wanita setiap hari dan setiap bulan.
 
Pasaran luas sebab target customer adalah wanita. (yerla takkan lelaki pakai pad kan? -___-
and  tau tak population wanita dekat Malaysia ni as of 2011 is 13.77 JUTA orang! Fuhhh ramaikan? And Saff percaya jumlah tu dah bertambah pada hujung tahun 2014 hari tu..
 
- Dedicated mentor is available untuk membantu you all menjadi usahawan online yang Berjaya walaupun anda hanya seorang surirumah! :)
 
- 100% capital returned.
 
- Bisnes dijalankan menggunakan social media seperti Facebook, Instagram, Blog dan lain-lain. So, memang sangat sesuai untuk mereka yang masih bekerja :)
 
 
 
Best tak kalau setiap bulan, you all ada extra cash RM500-RM1,000 sebulan? Agak-agak you all nak buat apa kalau ada RM500 - RM1,000 sebulan? Rasanya banyak perkara yang extra cash ni boleh bantu..at least tak perlu nak sakit kepala fikir duit nursery, duit kereta, duit sewa rumah atau duit belanja dapur...betul tak? :)
 
 
 

Kami SUDAH, anda bila lagi? :)

 
 
 
 
 
 
 
Jangan fikir lama-lama sangat sampai jadi ahli fikir you all :) Selagi tak cuba, selagi tu takkan tahu dan takkan merasa  apa yang Saff dah rasa :)
 
Jom grab peluang menjadi pengedar bioseleza SEKARANG!
 
 
 
Contact me via Whatsaap / Telegram / Line :
 
013-3011330
Saff
 
 
Loves,
Saff