Friday, 2 January 2015

Cara Mencuci Tuala Wanita Bioseleza

Ramai yang bertanya pada Saff, cara yang paling betul dan afdhal untuk mencuci tuala wanita bioseleza. Since tuala wanita bioseleza ini mempunyai gel, so memang you all wajib tahu cara mencuci tuala wanita bioseleza dengan betul.
 
Sebenarnya sangat mudah untuk mencuci tuala wanita bioseleza ni. As simple as ABC gitu...kiranya zup zap zup zap..haaa dah siap :)
 
Okay jom tengok gambar rajah ni...inilah cara yang betul dan paling afdhal untuk mencuci tuala wanita bioseleza.
 


Cara betul mencuci tuala wanita bioseleza

 
 
4 steps jer pun nak cuci tuala wanita bioseleza ni.
 
1st step : Koyakkan bahagian atas tuala wanita
 
2nd step : Buangkan bahagian dalam tuala wanita ke dalam mangkuk tandas. (Jangan risau sebab tuala wanita ni menggunakan bahan organic, InshaaAllah toilet you all akan terselamat dari tersumbat.)
 
3rd step : Cuci lapisan luar tuala wanita bioseleza.
 
4th step : Buang lapisan luar tuala wanita bioseleza dalam tong sampah.
 
 
Senang kan you all? :)
 
Hopefully, cara mencuci tuala wanita bioseleza ni dapat membantu you all setiap kali you all menggunakan tuala wanita bioseleza ni :)
 
 
More info boleh SMS/Whatsaap/Telegram me at :
 
013-3011330
(Saff)
 
 
Loves,
Saff




No comments:

Post a Comment