Friday, 2 January 2015

Pengedar Bioseleza Diperlukan

Berita baik untuk you all yang berminat untuk menjadi pengedar bioseleza. Yer you all, Pengedar Bioseleza Diperlukan di seluruh Negari diperlukan segera! :)
 
 
 
Apa bioseleza tu? Ha bioseleza ni adalah sejenis tuala wanita yang pertama di dunia menggunakan teknologi Far-Infra Rays Red, Teknologi Biovelocity dan Ion Nano dalam pembuatannya. Kalau nak tahu lebih details mengenai Bioseleza ni, boleh baca dalam entry ni ----- > TUALA WANITA BIOSELEZA
 
 
 
 
Kenapa Pengedar Bioseleza?
 
- Modal rendah
 
- Produk senang jual sebab semua wanita menggunakan tuala wanita setiap hari dan setiap bulan.
 
Pasaran luas sebab target customer adalah wanita. (yerla takkan lelaki pakai pad kan? -___-
and  tau tak population wanita dekat Malaysia ni as of 2011 is 13.77 JUTA orang! Fuhhh ramaikan? And Saff percaya jumlah tu dah bertambah pada hujung tahun 2014 hari tu..
 
- Dedicated mentor is available untuk membantu you all menjadi usahawan online yang Berjaya walaupun anda hanya seorang surirumah! :)
 
- 100% capital returned.
 
- Bisnes dijalankan menggunakan social media seperti Facebook, Instagram, Blog dan lain-lain. So, memang sangat sesuai untuk mereka yang masih bekerja :)
 
 
 
Best tak kalau setiap bulan, you all ada extra cash RM500-RM1,000 sebulan? Agak-agak you all nak buat apa kalau ada RM500 - RM1,000 sebulan? Rasanya banyak perkara yang extra cash ni boleh bantu..at least tak perlu nak sakit kepala fikir duit nursery, duit kereta, duit sewa rumah atau duit belanja dapur...betul tak? :)
 
 
 

Kami SUDAH, anda bila lagi? :)

 
 
 
 
 
 
 
Jangan fikir lama-lama sangat sampai jadi ahli fikir you all :) Selagi tak cuba, selagi tu takkan tahu dan takkan merasa  apa yang Saff dah rasa :)
 
Jom grab peluang menjadi pengedar bioseleza SEKARANG!
 
 
 
Contact me via Whatsaap / Telegram / Line :
 
013-3011330
Saff
 
 
Loves,
Saff
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment