Wednesday, 14 January 2015

Senarai Pengedar Sah Bioseleza Seluruh Malaysia

Since tuala wanita bioseleza ni memang selling fast like hot cakes kan, Saf nak share dengan you all senarai pengedar SAH bioseleza Seluruh Malaysia :) Kalau rasa-rasa you all tak boleh nak tunggu abang Poslaju pinponpinpon depan rumah you all, you all boleh call terus nama-nama dalam senarai pengedar Sah Bioseleza Seluruh Malaysia ni untuk self-pickup or COD (Cash on Delivery)
 
Mudahkan? Sebab Saf faham..bila dah tahu apa kebaikan bioseleza ni, memang tak sabar nak pakai Bioseleza ni...hehehhe
 
Info lanjut mengenai bioseleza boleh click ----> TUALA WANITA BIOSELEZA
 
 
KUALA LUMPUR/SELANGOR:
 
 
013-3011330
(Saff)
Damansara/Kuala Lumpur
 
017-3305025
(Ujie Ruzianah)
Seri Kembangan/Bangi/KLCC
 
019-3891059
(Shukriyati)
Bandar Utama/Damansara Nearby
 
 
017-8474401
(Salina)
Kuala Selangor/Sungai Besar Nearby
 
012-9617460
(Sharifah)
Shah Alam/Puncak Alam Nearby
 
011-26711079
(Fara)
Puchong Nearby
 
012-4506340
(Ruzanna)
Gombak/Ampang Nearby
 
 
 
NEGERI SEMBILAN
 
013-2957940
(Eja)
Nilai Nearby
 
014-6624336
(Suzie)
Nilai Nearby
 
019-6765249
(Zil)
Bahau Nearby
 
 
 
TERENGGANU
 
017-5691754
(Qila Che Man)
Rantau Abang/Kuala Terengganu Nearby
 
010-6273397
(Liyana Tahar)
Kuala Terengganu Nearby
 
018-2271997
(Tengku Aspaniza)
Kuala Terengganu Nearby
 
013-9923140
(Aishah Rawi)
Kuala Terengganu Nearby
 
011-16917251
(Anieyta Ali)
Kuala Terengganu Nearby
 
011-19309876
(Suria Sidik)
Kuala Terengganu Nearby
 
 
PAHANG
 
019-9173517
(Nur Sha)
Kuantan Nearby
 
 
 
PENANG:
 
017-3916271
(Anna Batrisya)
Pulau Pinang Nearby
 
 
 
SABAH:
 
013-8682930
(Mia)
Sandakan
 
011-14151800
(Azizah Chin Chan)
Tawau/Kota Kinabalu
 
012-6197187
(Ila)
Tawau/Kota Kinabalu
 
 
So, silalah contact mana-mana pilihan hati anda dari senarai pengedar Sah Bioseleza Seluruh Malaysia kat atas tu kay? :)
 
Nak tahu ape bestnya jadi pengedar Sah bioseleza ni? Boleh baca details in ------> PENGEDAR BIOSELEZA DIPERLUKAN
 
 
Loves,
Saff
 
 
 

No comments:

Post a Comment