Wednesday, 14 January 2015

Senarai Premium Beautiful Expert Seluruh Malaysia

Sure ramai nak pakai Premium Beautiful kan?
Tapi tak tahu nak contact siapa kan?
Ni Saf nak share senarai penuh Premium Beautiful Expert Seluruh Malaysia. InshaaAllah kalau you all contact salah seorang dari senarai penuh Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia ni, you all akan puas hati dengan layanan yang tip-top..terutamanya waktu fitting Premium Beautiful...penting tau you all benda-benda ni sebab takkanlah nak biarkan almari yang pakai Premium Beautiful you all tu kan? :)
Macam Saf sendiri, setiap kali fittingkan client Premium Beautiful, Saf akan explain cara nak pakai, apa fungsi setiap bahagian biar jelas faham and cara nak jaga Premium Beautiful ni..selalunya memang yang keluar dari mulut client adalah " Owh..senang jer nak pakai Premium Beautiful ni kak..taklah susah manapun." and selalula dorang ni cakap " banyaknya fungsi Premium Beautiful ni..saya ingat untuk kurus jer."
Ha tu la nak cakap tu...Saf memang tak suka you all beli saje-saje tanpa tahu kenapa Premium beautiful ni dah lebih 20 tahun kat Malaysia...biarlah berbaloi investment you all kat Premium Beautiful ni kan..
Membebel pulak Saf ni..ha...tengoklah list kat bawah ni..hopefully membantu you all untuk dapatkan Premium Beautiful you all dari senarai Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia ni :)
KUALA LUMPUR/SELANGOR:
013-3011330
(Saff)
Damansara/Kuala Lumpur
017-3305025
(Ujie Ruzianah)
Seri Kembangan/Bangi/KLCC
019-3891059
(Shukriyati)
Bandar Utama/Damansara Nearby
017-8474401
(Salina)
Kuala Selangor/Sungai Besar Nearby
012-9617460
(Sharifah)
Shah Alam/Puncak Alam Nearby
011-26711079
(Fara)
Puchong Nearby
012-4506340
(Ruzanna)
Gombak/Ampang Nearby
NEGERI SEMBILAN
013-2957940
(Eja)
Nilai Nearby
014-6624336
(Suzie)
Nilai Nearby
019-6765249
(Zil)
Bahau Nearby
TERENGGANU
017-5691754
(Qila Che Man)
Rantau Abang/Kuala Terengganu Nearby
010-6273397
(Liyana Tahar)
Kuala Terengganu Nearby
018-2271997
(Tengku Aspaniza)
Kuala Terengganu Nearby
013-9923140
(Aishah Rawi)
Kuala Terengganu Nearby
011-16917251
(Anieyta Ali)
Kuala Terengganu Nearby
011-19309876
(Suria Sidik)
Kuala Terengganu Nearby
PAHANG
019-9173517
(Nur Sha)
Kuantan Nearby
PENANG:
017-3916271
(Anna Batrisya)
Pulau Pinang Nearby
SABAH:
013-8682930
(Mia)
Sandakan
011-14151800
(Azizah Chin Chan)
Tawau/Kota Kinabalu
012-6197187
(Ila)
Tawau/Kota Kinabalu
More info about Premium Beautiful, please click ------> PREMIUM BEAUTIFUL
So, dah tahu kan nak contact siapa dari senarai Premium Beautiful Expert Seluruh Malaysia ni kan?:)
Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment