Friday, 23 January 2015

Testimonial Premium Beautiful : Elakkan Dari Terus MENGEMBANG

Mengembang? Scary jer dengar kan? Honestly thanks to Premium Beautiful sebab mengelakkan Saf dari menjadi semakin berkembang dan membesar! This is my latest Testimonial Premium Beautiful, Elakkan Dari Terus Mengembang..
 
Nak-nak bila tahun ni Saf akan memasuki umur three series kan? InshaaAllah in November nanti..lagilah kena jaga..sebab perempuan ni bila makin berusia, metabolism rate akan jadi makin lemah and hormone pun akan semakin ke laut -____-
 
Dahla dengan tak berapa nak rajin makan supplement, so Premium Beautiful memang banyak sangat membantu Saf dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.
 
To be honest kan, Saf tak berapa nak perasan perubahan pada bentuk badan sendiri sampailah bila Saf buat my own testimonial! Ya Allah rasa nak nangis tengok diri yang dulu -______- 
 
Dulu-dulu Saf memang pakai size S tau, tapi bila dah kerja lebih 6 tahun, jangan haraplah nak maintain size S kalau exercise pun ke laut -______-
 
So, memang terima kasih sangatlah pada Premium Beautiful ni sebab buatkan Saf baru-baru ni penat ulang-alik fitting room sebab kena ambik size baju semua yang bersize M! Haaaa rasa nak joget-joget sebab yeayyyy sikit lagi nak pakai S! :)
 
 

Testimonial Premium Beautiful : Me in 2014 vs in 2015..Syukur jumpa Premium Beautiful awal and consistent wearing it minimum 8 hours a day.


So, seriously my advice masa tengah tak berapa kembang ni lah wajib pakai Premium Beautiful...takkan nak tunggu makin berkembang mekar baru nak pakaikan? :)
 
 
Jangan biarkan badan kita semakin berkembang di tahun 2015 nih ^____^
 
 
 
 
 
Contact Me laju-laju at :
 
013-3011330
(WA/Telegram)
 
 
Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment