Monday, 16 March 2015

Cinderella 2015

 
 
Sekarang tengah hot movie Cinderella ni..That day ternampak ramai kawan-kawan facebook Saf buat post one of the dialogue from the movie " You need to have courage and be kind."
 
So since dari kecik lagi memang suka dekat Cinderella (ahhaha actually berangan nak jadi pwincess jer sebenarnya), so Saf pergi lah tengok movie ni dengan Iynas and Kak Zaza dekat TGV The Strand Mall. Nasiblah tiket kalau beli dengan Maybank Card dapat murah sikit..macam we all aritu kena bayar RM10 jer instead of RM15..murahkan? Lagi RM5 tu boleh beli popcorn sebab kalau tengok movie tak makan popcorn, it's like you tengok movie dekat rumah sendiri :p
 
Okayla..so satu jer nak cakap about Cinderella 2015 ni..BORING -_____-
I almost fell asleep dalam movie tu. Tak surelah kalau Iynas perasan kan...hehhehe
 
Jalan cerita semua sama. Tak tukar langsung dengan yang cartoon tu. Which is good. Cuma baju-baju yang berlakon dalam Cinderella ni semua tak lawa including Cinderella herself! Yang cantik is mak tiri Cinderella..hahaha yup seriously Saf suka almost semua baju mak tiri Cinderella..Siap plan nak buat baju macam tu...hahah boleh tak?
 
 
Sorry Cinderella 2015 to have wrote this. But let's be transparent kay? :) If you guys ask me mana lagi best antara yang real vs cartoon? I choose cartoon! berapa puluh juta kali ulang pun tak bosan :) Maybe sebab Cinderella dalam cartoon tu betul-betul cantik and the prince truly charming :)
 
But I do agree to always have courage and be kind no matter what it takes :)
 
 
Loves,
Saff
 

No comments:

Post a Comment