Tuesday, 17 March 2015

My Success Story : RM100,000 milestone

Alhamdulillah..
Eventhough the award celebration dah lepas 2 minggu sudah but the memories remain fresh on my mind :) Alhamdulillah for the RM100,000 sales in a month. Indeed it is a milestone in this business. Sebab tak semua orang mampu buat sales RM100,000 sebulan. Tapi tak mustahil jugak semua orang boleh buat asalkan tahu cara dan sanggup buat tindakan yang sangat luar biasa :)
 
First of all, Saf nak ucapkan jutaan terima kasih pada Mak, Abah and family. Sebab setiap hari masa Saf keluar nak siapkan RM100,000 sales ni, setiap saat Saf mintak mak abah doakan Saf. Doa mak abah sebenarnya memudahkan lagi perjalanan RM100,000 ni :)
 
Kedua of course to my mentor(s), CDM Kak Salleha Roslan, CDM Kak Salha Zain dan CDM Abg Al-Faath..sebab kalau takde all of them, perjalanan RM100,000 mungkin takkan semudah ini. Pengalaman dan tips from all of them sangat penting pada Saf :) Semoga mereka sentiasa sihat dan dirahmati Allah agar sentiasa dapat membimbing Saf dan kawan-kawan lain di Top Leaders Circle :)
 
Apa pentingnya RM100,000 sales in a month ni? Ini sebenarnya adalah petanda yang kita dah bersedia untuk terima income lima angka selepas ni. Ini jugak petanda yang kita ada team yang kuat dan growing. InshaaAllah..Saf kalau boleh nak maju bersama kumpulan...I want to be in a strong group. I don't want to stand strong alone :) If you got what I mean :)
 
Honestly if you ask how I feel lepas dapat award RM100,000 ni? Saf rasa makin yakin dengan business ni...makin " Nampak " dengan jelas masa depan Saf dalam business ni. Memang betul cakap orang yang dah buat bisnes ni before Saf...apa yang mentor kita dapat, kita pasti dapat. Syaratnya kena pandai "TIRU".
 
 
RM100,000 award ni is just a beginning for me.. There's still a lot to achieve and I won't look back to Yesterday..apa yang penting, kita jalan terus! :)
 
 

So jom lah layan gambar-gambar sekitar majlis penganugerahan RM100,000 award and RM60,000 award baru-baru ni :) Congratulations to all! :) 
 
 
 

My precious RM100,000 TLC Award
(It supposed to have only single D on my dad's name. But still this plaque is mine :)



Sewaktu first RM100,000 award celebration di Dolomite Class. Masa ni CDM Abg Lan cakap, tahniah akhirnya Saf dapat award pertama ni :)
Thank you CDM Abg Lan, I follow you rapat-rapat! :)




Love both of them so much! They are my inspiration in this business! Thank you my mentor CDM Salleha Roslan and CDM Salha Zain. I follow you! :)



Happy dapat second award from CDM Haji Azlan Deraman at our Training Center.
Dari kiri : CDM Salleha Roslan, Me, CDM Haji Azlan Deraman and CDM Salha Zain.
ALL OF THEM ARE MY FUTURE :)
I FOLLOW! :)
 



With my team. Thank you for coming all the way from Terengganu, Kuantan and Kuala Lumpur of course :)
Next you will be the RM100,000 award achiever too! :)
#ilovemyteam


Congratulation to my business partner, Liyana Tahar for the RM60,000 sales award :)



Congratulation Kuza on your RM60,000 award! :)
I'm not alone for RM100,000 award..Congratulation Kak Isma on your Rm100,000 award! :)

January RM100,000 award achievers bergambar dengan mentor masing-masing and multi-millionaire CDM Haji Azlan Deraman.
(From left : CDM Salleha Roslan, Me, CDM Haji Azlan Deraman, CDM Salha Zain, Ismalina Ishak, CDM Izyan)

Yours truly with ever pretty CDM Salha Zain :)

 

OOTD for RM100,000 award celebration :)



Gambar wajib setiap kali lepas kelas :)
Be with people who lift you up and inspire you a lot!
Love you Top Leaders Circle! :)


Lastly, Saf just nak say millions thanks to all yang wish congrats to Saf :) You guys are too awesome and amazing. Thank you for being so supportive through-out my journey. My journey is yet to finish, so please please keep on praying for my success ya :)
 
To my business partners, apepun jadi please don't stop now. Keep going, keep doing coz one day you will be there too :)
 
 
Contact :
013-3011330
(Saff)
 


Loves,
Saff



No comments:

Post a Comment