Saturday, 4 April 2015

2015 SM/SSM Award Celebration

Alhamdulillah and well done to all the Sales Manager (SM) and Senior Sales Manager (SSM) on the award received for the total group sales of RM20,000 and RM60,000 during the 2015 SM/SSM award at the MCA Hall Jalan Ampang, Kuala Lumpur.

Congratulations again!

Walaupun, RM20,000 and RM60,000 nampak "kecil" tapi ianya bukan mudah tau, nak-nak most of the award achievers are still working and buat business dengan Top Leaders Circle secara part-time :) and this is actually a starting point untuk income yang lebih besar dan gemuk!
(Yer betul..biar poket kita yang gemuk, kita takyah gemuk sangatlah yer -____-)

Of courselah sebagai seorang mentor, nothing make me more happier  than seeing my business partners happily smiling on the stage while receiving their respective awards..the feeling is priceless! No wonder dulu-dulu, my teachers always cakap.."cikgu taknak anything pun...cikgu just nak kamu dapat A dalam subject ni." and I really understand what does it mean now :)

To my protégé (s) and beloved business partners, Alhamdulillah and congratulations again! This is not the end..it is just a beginning to something awesome and bigger! Let's do this together! :)

Let's enjoy and layan gambar-gambar comel kitaorang sewaktu award berlangsung :)




Congratulatons to All! Next is to aim for Diamond Stage pulak tau? :)



One with my dearest mentor, CDM Salleha Roslan..she's pretty kan? :)



With Multi-millionaire mentor yang sangat humble, CDM Azlan Deraman. Thank you CDM Abg Lan yang sporting melayan karenah kami yang suke berposing nih...Abg Lan memang sempoi :)



A picture with the award receivers! So proud with all of you..Kalau nak tahu all of them, masih bekerja tau..and mind you bukan kerja biasa-biasa..most of them are from professional sector tau...hebat kan all of them? :)

My outfit during the award.



From left : Kuza, Kak Ujie, CDM Salleha, Myself, Qila and Lela.
 


 
Heheheh Kak Ujie buat ape tu? :p





Wahhhh ramainya TLCians kan? Dah nak penuh tangga dah ni..InshaaAllah bulan September ni kita penuhkan semua level tangga Dewan MCA tu nak tak? lol
Apapun congratulations again to All the award receivers for the hardwork and never give up spirit!
You guys are truly amazing!




" Lebih baik letih dalam kerja keras, daripada letih dalam penyesalan - Mario Teguh"
 
 
Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment