Tuesday, 7 April 2015

Testimonial Premium Beautiful : Hamil Selepas Dua Bulan Pakai Premium Beautiful

Alhamdulillah!
Hamil selepas dua bulan pakai Premium Beautiful secara consistent. Consistent ni maknanya is pakai Premium Beautiful setiap hari, minimum 8 jam sehari..lebih 8 jam pun takpe :)



Hati perempuan mana yang tak happy bila disahkan hamil kan? Nak-nak bila dah setahun mencuba tanpa henti. Akhirnya bila dah cuba pelbagai cara, kawan Saf, Ana decided nak pakai Premium Beautiful lepas setahun berkahwin. Masalah utama Ana is bila Ana sendiri mengalami masalah period yang tak teratur.

Saf sendiri sebak bila dengar perkongsian Ana. Bayangkan Ana sampai menangis after setiap kali buat pregnancy test, the result is NEGATIVE. Ingatkan bila tak period, Ana hamil. Rupanya Ana mengalami masalah hormone yang tidak seimbang yang menyebabkan period jadi tak teratur. Baru Saf faham, situation macam ni pun boleh mendatangkan stress pada kita tau. Bila dah stress memang one of the result is hormone kita akan jadi tak balance and actually macam-macam penyakit lain boleh datang bila kita stress.




KISAH BENAR FARHANA RAMLI

~setelah 1tahun perkahwinan kami belum dikurniakan zuriat lagi...so Ana cari solution utk masalah period tidak teratur dgn memakai premium beautiful...

~memakai premium beautiful selama 2 bulan..Alhamdullilah April 2013 Ana disahkan hamil...syukur sgt..semua nye atas kuasa Allah kita hanya berusaha...

~December 2013 baby zahin lahir dan ana berpantang bersama premium beautiful...

 
 
 
 

BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT MEMBANTU UNTUK HAMIL?


1. Untuk penghidap atau bekas pesakit fibroid, Premium Beautiful dapat membantu membersihkan cyst and fibroid dalam ovari.
 
2. Premium Beautiful membantu menyeimbangkan hormone wanita.
 
3. Dengan memakai Premium Beautiful, kedudukan rahim akan lebih stabil, "kukuh", "kuat", dilindungi dan disokong sepenuhnya sebagaimana fungsi bengkung ketika dalam pantang. Malah lebih baik lagi! You all akan rasa sangat selesa tau bila pakai girdle Premium Beautiful ni sebab Long Girdle Premium Beautiful ni takkan menekan ovari or rahim you all at all. In fact you all akan rasa macam kene "peluk". Feels so grip and tight but yet soooo comfortable. Faham tak? Takpe dah pakai Premium Beautiful nanti, InshaaAllah akan faham :)
 
4. Bila rahim you all sihat dan dalam keadaan yang baik, chances untuk hamil akan lebih tinggi! :)
 
5. Selain tu, salah satu masalah sukar untuk hamil adalah masalah berat badan yang berlebihan. Bila kita obese, hormone kita akan terganggu and sekaligus menyebabkan kita sukar hamil. Untuk you all yang tak sempat nak bersenam, sangat-sangat digalakkan memakai Premium Beautiful sebab Premium Beautiful sangat membantu mengawal berat badan.
 
6. Membantu menyelesaikan masalah period yang tak consistent and mengurangkan masalah senggugut atau period pain.
 
7. Mengurangkan masalah keputihan. Haaaa hati-hati tu sebab masalah keputihan yang tidak normal adalah petanda kepada rahim yang tidak sihat. Bestnya Premium Beautiful ni is, ada jaring pada bahagian long girdle Premium Beautiful yang fungsinya adalah untuk mengurangkan masalah keputihan dan berfungsi sebagai perapat!
 


 
If you all dah cuba pelbagai alternative but still tak berhasil, why not you all ikhtiar dengan pakai Premium Beautiful pulak? InshaaAllah dengan izin Allah mana tahu Premium Beautiful boleh menjadi asbab you all hamil kan? We never know until we have tried :)
 
 
 
To get your Premium Beautiful set today, kindly contact me at :
 
013-3011330
SAFF
(Whatsaap/Telegram ONLY)

*Free fitting and consultation is available



Loves,
Saff


No comments:

Post a Comment