Friday, 22 May 2015

Premium Beautiful Elegance

You all pernah dengar Premium Beautiful Elegance? Maybe ada some of you pernah dengar pasal Premium Beautiful Elegance and maybe jugak ada yang first time dengar about this super elegance and comfy corset...Apepun inshaaAllah Saf akan share dengan you all ape perbezaan antara Premium Beautiful Classic (the black color) vs Premium Beautiful Elegance (the silver gray color)
 
Inilah set kotak for Premium Beautiful Elegance..Cantik kan? Warna gold lagi and memang sesuai sangat as a present for your loved one(s)
 
 
Dari segi fungsi, both Premium Beautiful Classic and Premium Beautiful Elegance semuanya sama..means Premium Beautiful Elegance masih ada ciri-ciri yang ada pada Premium Beautiful Classic..Teknology FIR, Kuasa regangan 360 darjah, fabric pintar yang menstabilkan suhu badan dan melancarkan perjalanan darah you all tu still ada dalam set Premium Beautiful Elegance nih.
 
Cuma yang bestnya is fabric yang digunakan untuk Premium Beautiful Elegance ni lagi lembut compared to the Premium Beautiful Classic. Kalau you all pakai Premium Beautiful Elegance ni, you all akan automatically rasa super seksi and memang rasa macam tak pakai corset sebab fabric Premium Beautiful Elegance ni tersangatlah lembut! Lembut macam sutera yang gred premium tu you all! And benang yang ditenun pada Premium Beautiful Elegance ni kan you all, warna dia ala-ala gold sikit...so memang cantik sangat...
 
Ha! One more thing Premium Beautiful Elegance ni, renda dia tahan lasak sikit compared to the Premium Beautiful Classic..inshaaAllah kalau terkena kuku or batu cincin you all yang panjang tu, it won't affect anything..means taklah benang pada renda tu tercabut ke ape..melainkan you all yang gatal tangan pegi cabut benang kat renda tu -___-
 
Premium Beautiful Elegance yang akan menyerlahkan lagi level kewanitaan you all :)
 
 
Owh yup..we still have a LIFETIME WARRANTY untuk Premium Beautiful Elegance ni :) Means kalau hooked tercabut ke, or terkoyak sebab tak sengaja..you all boleh repair for FREE! Ha ada tak pakaian dalam you all yang offer service best macam ni? So far, Saf berani jamin only Premium Beautiful yang offer service lifetime warranty ni tau :)
 
Antara sebab-sebab kenapa Premium Beautiful Corset ni sangat unik and special sampai diiktiraf sebagai superbrand corset Malaysia :)
 
How about harga Premium Beautiful Elegance ni?
- Harga Premium Beautiful Elegance ni taklah mahal sangat you all..cuma kena tambah dalam RM 300 - RM600 jer (based on your sizes) jer dari harga Premium Beautiful Classic yang hitam tu...bayangkan dengan just tambah RM300-RM600, you all dah boleh rasa extra sexy dengan Premium Beautiful Elegance ni..Saf berani jamin, takde satu corset pun dalam pasaran Malaysia yang offer banyak sangat benefit dengan harga yang berpatutan macam Premium Beautiful ni tau..So, my advice is buatlah pilihan yang bijak, supaya tak menyesal di kemudian hari :)
 
 
Okayla kalau you all nak tahu apa yang best sangat mengenai Premium Beautiful Elegance ni..ape kata you all layan jer introduction video about Premium Beautiful Elegance ni..tak lama pun..4 minutes jer :)
 
* Copy paste video Premium Beautiful Elegance from my ever-dearest mentor, CDM Salha Zain :)
 
 
 
 
 
Contact me to get special gift  and discount for your purchase on Premium Beautiful Elegance NOW:
 
013-3011330
SAFF
(By Whatsaap ONLY)
 
Loves,
Saff
 
 
 
 
 
 

Thursday, 21 May 2015

Testimonial Premium Beautiful : Hilang 14kg Selepas 2 Bulan Sarung Premium Beautiful

Whoaaaaa!!
That's all I wanna say biler Saf dapat whatsaap from my dearest Premium Beautiful Client telling me that she has lose 14kg after 2 months pakai Premium Beautiful! Amazingkan? :)
 
Punyela she so excited sampaikan my dearest client ni hantar her latest picture to me and sangat betul memang dia dah kurus compared to the first time we met dulu mase Saf fittingkan Premium Beautiful on her for the first time..
 
And for you guys, Saf siap mintak her previous picture before pakai Premium Beautiful..MashaaAllah memang dulu client Saf ni agak besar..bayangkan sebelum ni berat badan dia pernah capai 74kg and waktu tu my client ni terpaksa pakai seluar size 36!
 
Tak percaya cuba tengok picture ni :
 
Picture of my dearest client sebelum pakai Premium Beautiful and result terbaru after 2 bulan pakai premium beautiful. Happy tak kalau pakai baju dalam jer boleh kurus macam ni?
 
 
Selepas 2 bulan sarung Premium Beautiful and consistently pakai Premium Beautiful setiap hari minimum selama 8 jam, now dari 74kg dah jadi 60kg! Paling best terpaksa shopping seluar jeans baru sebab size seluar sekarang is 30!
 
Amacam best kan Premium Beautiful ni? Tak perlu nak diet susah-susah, tak perlu makan ubat, tak payah nak exercise beria tapi still boleh hilang berat badan and makin slim!
 
Lagi best sebab Premium Beautiful ni sebenarnya sangat jimat sebab invest sekali jer seumur hidup and tak perlu nak keluarkan duit setiap bulan nak beli supplement kurus yang lain..jimat kan? :)
 
 
So, you all nak hilangkan 14kg macam client Saf ni tak? Kalau nak cecepat contact Saf and book your set today..sebab sempena raya ni Saf akan bagi lotssssss of discount tau..so rugi sangat kalau tak grab this opportunity :)
 
Hurry up contact Saf NOW!
 
013-3011330
SAFF
 
 
 
Loves,
Saff