Friday, 22 May 2015

Premium Beautiful Elegance

You all pernah dengar Premium Beautiful Elegance? Maybe ada some of you pernah dengar pasal Premium Beautiful Elegance and maybe jugak ada yang first time dengar about this super elegance and comfy corset...Apepun inshaaAllah Saf akan share dengan you all ape perbezaan antara Premium Beautiful Classic (the black color) vs Premium Beautiful Elegance (the silver gray color)
 
Inilah set kotak for Premium Beautiful Elegance..Cantik kan? Warna gold lagi and memang sesuai sangat as a present for your loved one(s)
 
 
Dari segi fungsi, both Premium Beautiful Classic and Premium Beautiful Elegance semuanya sama..means Premium Beautiful Elegance masih ada ciri-ciri yang ada pada Premium Beautiful Classic..Teknology FIR, Kuasa regangan 360 darjah, fabric pintar yang menstabilkan suhu badan dan melancarkan perjalanan darah you all tu still ada dalam set Premium Beautiful Elegance nih.
 
Cuma yang bestnya is fabric yang digunakan untuk Premium Beautiful Elegance ni lagi lembut compared to the Premium Beautiful Classic. Kalau you all pakai Premium Beautiful Elegance ni, you all akan automatically rasa super seksi and memang rasa macam tak pakai corset sebab fabric Premium Beautiful Elegance ni tersangatlah lembut! Lembut macam sutera yang gred premium tu you all! And benang yang ditenun pada Premium Beautiful Elegance ni kan you all, warna dia ala-ala gold sikit...so memang cantik sangat...
 
Ha! One more thing Premium Beautiful Elegance ni, renda dia tahan lasak sikit compared to the Premium Beautiful Classic..inshaaAllah kalau terkena kuku or batu cincin you all yang panjang tu, it won't affect anything..means taklah benang pada renda tu tercabut ke ape..melainkan you all yang gatal tangan pegi cabut benang kat renda tu -___-
 
Premium Beautiful Elegance yang akan menyerlahkan lagi level kewanitaan you all :)
 
 
Owh yup..we still have a LIFETIME WARRANTY untuk Premium Beautiful Elegance ni :) Means kalau hooked tercabut ke, or terkoyak sebab tak sengaja..you all boleh repair for FREE! Ha ada tak pakaian dalam you all yang offer service best macam ni? So far, Saf berani jamin only Premium Beautiful yang offer service lifetime warranty ni tau :)
 
Antara sebab-sebab kenapa Premium Beautiful Corset ni sangat unik and special sampai diiktiraf sebagai superbrand corset Malaysia :)
 
How about harga Premium Beautiful Elegance ni?
- Harga Premium Beautiful Elegance ni taklah mahal sangat you all..cuma kena tambah dalam RM 300 - RM600 jer (based on your sizes) jer dari harga Premium Beautiful Classic yang hitam tu...bayangkan dengan just tambah RM300-RM600, you all dah boleh rasa extra sexy dengan Premium Beautiful Elegance ni..Saf berani jamin, takde satu corset pun dalam pasaran Malaysia yang offer banyak sangat benefit dengan harga yang berpatutan macam Premium Beautiful ni tau..So, my advice is buatlah pilihan yang bijak, supaya tak menyesal di kemudian hari :)
 
 
Okayla kalau you all nak tahu apa yang best sangat mengenai Premium Beautiful Elegance ni..ape kata you all layan jer introduction video about Premium Beautiful Elegance ni..tak lama pun..4 minutes jer :)
 
* Copy paste video Premium Beautiful Elegance from my ever-dearest mentor, CDM Salha Zain :)
 
 
 
 
 
Contact me to get special gift  and discount for your purchase on Premium Beautiful Elegance NOW:
 
013-3011330
SAFF
(By Whatsaap ONLY)
 
Loves,
Saff
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment