Thursday, 21 May 2015

Testimonial Premium Beautiful : Hilang 14kg Selepas 2 Bulan Sarung Premium Beautiful

Whoaaaaa!!
That's all I wanna say biler Saf dapat whatsaap from my dearest Premium Beautiful Client telling me that she has lose 14kg after 2 months pakai Premium Beautiful! Amazingkan? :)
 
Punyela she so excited sampaikan my dearest client ni hantar her latest picture to me and sangat betul memang dia dah kurus compared to the first time we met dulu mase Saf fittingkan Premium Beautiful on her for the first time..
 
And for you guys, Saf siap mintak her previous picture before pakai Premium Beautiful..MashaaAllah memang dulu client Saf ni agak besar..bayangkan sebelum ni berat badan dia pernah capai 74kg and waktu tu my client ni terpaksa pakai seluar size 36!
 
Tak percaya cuba tengok picture ni :
 
Picture of my dearest client sebelum pakai Premium Beautiful and result terbaru after 2 bulan pakai premium beautiful. Happy tak kalau pakai baju dalam jer boleh kurus macam ni?
 
 
Selepas 2 bulan sarung Premium Beautiful and consistently pakai Premium Beautiful setiap hari minimum selama 8 jam, now dari 74kg dah jadi 60kg! Paling best terpaksa shopping seluar jeans baru sebab size seluar sekarang is 30!
 
Amacam best kan Premium Beautiful ni? Tak perlu nak diet susah-susah, tak perlu makan ubat, tak payah nak exercise beria tapi still boleh hilang berat badan and makin slim!
 
Lagi best sebab Premium Beautiful ni sebenarnya sangat jimat sebab invest sekali jer seumur hidup and tak perlu nak keluarkan duit setiap bulan nak beli supplement kurus yang lain..jimat kan? :)
 
 
So, you all nak hilangkan 14kg macam client Saf ni tak? Kalau nak cecepat contact Saf and book your set today..sebab sempena raya ni Saf akan bagi lotssssss of discount tau..so rugi sangat kalau tak grab this opportunity :)
 
Hurry up contact Saf NOW!
 
013-3011330
SAFF
 
 
 
Loves,
Saff
 
 

No comments:

Post a Comment