Tuesday, 16 June 2015

Testimonial Premium Beautiful : Hilang Banyak cm Selepas 3 Bulan!

Wowwww!
 
Itu jer nak cakap masa first time my business partner, Kak Su share about her testimonial premium beautiful!
 
 Dalam masa 3 bulan sahaja, Premium Beautiful berjaya mengecilkan badan Kak Su! Saf sendiri terkejut bila tengok perubahan pada Kak Su...Apepun Tahniah Kak Su! Semoga Premium Beautiful dapat membantu Kak Su jadi lebih sihat dan dalam masa yang sama dapat bentuk badan idaman kalbu ^-^






Yang baju biru tu, Kak Su sebelum pakai Premium Beautiful.
Yang tudung merah tu, Kak Su selepas 3 bulan sarung Premium Beautiful.
Bukan setakat perubahan pada bentuk badan jer tau...cuba tengok wajah Kak Su...Nampak makin glowing! :)



Testimonial Premium Beautiful from Kak Su:

Before:

Bust =121cm
Uunder Bust = 116cm
Waist  = 114cm

   Hip  = 126cm


After 3 month:
 
 Bust = 105cm (reduce by 16cm)
Upper Bust = 93cm (reduce by 23 cm)
   
Waist = 92cm (reduce by 18 cm)
      Hip = 111cm (reduce by 15cm)


 


So, you all yang dah beli set Premium Beautiful tu wajib tau pakai SETIAP HARI. Minimum 8 jam sehari and kalau nak pakai lebih jam, lagi bagus sebab lagi cepatlah you all dapat bentuk badan yang you all idamkan sebelum raya nanti :)
 
 
Nak rasa pengalaman hilang banyak cm macam Kak Su tak? Kalau nak, you all kena cepat-cepat whatsaap Saf sebab Saf ada bagi special price tau especially for my blog readers :)
 
Whatsaap :
 
013-3011330
(Saff)
 
 
Loves,
Saff
 

 

No comments:

Post a Comment