Tuesday, 28 July 2015

Ibu Beranak Tiga Kembali Langsing Dengan Premium Beautiful

Ha..kali ni Saf nak share testimonial terbaru Premium Beautiful corset nih! :)
She is my friend yang berpantang dengan Premium Beautiful and for your info, my friend ni ibu beranak tiga tau. Hati perempuan mana yang tak happy bila badan makin slim, makin langsing kan? And percayalah sebenarnya yang paling paling happy is her husband lah sebab isteri makin sihat dan cantik :)

My friend ni nama dia Zana. Jealous tau Saf dengar yang Premium Beautiful buatkan berat badan dia hilang 10kg after consistently pakai one full set of Premium beautiful setiap hari selama 8 jam! 

Bayangkan, orang lain masa raya baru-baru ni, orang lain sibuk bercerita pasal berat badan yang makin naik..but kawan Saf ni pulak share, berat badan dia makin hilang..jealous tak you all?

Zana ni rajin exercise bila ade kelapangan and paling bijak sebab Zana exercise sambil pakai Premium Beautiful. You all nak tahu tak, bila bersenam dengan Premium Beautiful, you all actually bakar kalori you all DUA KALI GANDA dari biasa tau..sebab tulah  kami-kami yang pakai Premium Beautiful ni cepat slim bila kami pakai Premium Beautiful and lepas tu kami acah-acah exercise -___*

Malas nak share panjang...let the picture tell the story kan? :) Ini gambar terbaru Zana. Before pakai Premium beautiful, her weight is 65kg and now her current weight is 55kg! Bestnya bila dah beranak tiga pun, badan slim macam anak dara. Patutlah cik abang tak kasi kami yang pakai Premium Beautiful ni jalan sorang-sorang -____*

Zana's latest look. Makin slim kan? Ini Premium Beautiful lah punya kerja nih :)


So, you all boleh pilih..nak jadi ibu anggun atau ibu dot dot dot -___-

To get your Premium Beautiful corset, boleh whatsaap Saf at :

013-3011330
SAFF



Loves,
Saff.

Monday, 27 July 2015

Premium Beautiful Experts Kelantan

 
Alhamdulillah..Sabtu baru ni waktu orang lain busy ber'open-house', Saf busy bantu Premium Beautiful Experts dari Kelantan ni ambil stok Premium Beautiful dekat stokist Selayang.
 
So, orang Kelantan yang nak pakai Premium Beautiful corset ni nanti dah boleh contact Anis tau sebab bila jumpa berdepan lagi puas hati. Tanyalah soalan apepun pada Premium Beautiful Expert Kelantan ni, InshaaAllah boleh dijawab dengan baik. Paling penting you all puas hati dapat pakai Premium Beautiful based on the right sizing and dengan cara yang betul :)
 
ANIS > 013-948 9028
 
Saf kagum dengan semangat Anis. Anis datang Kuantan dari Kelantan dengan bas tau. Perjalanan yang sepatutnya 6 jam jadi 8 jam sebab pakcik bus bawak bus dengan sopan santun..hehehe which is good la kan..yang penting semua selamat. Dari Kuantan, Anis naik kereta dengan her mentor, Sha.  Dua -dua ni sebenarnya fighter. Sebab fighter dan orang yang luar biasa sahaja yang akan buat tindakan yang luar biasa.
 
 
 
From left : Sha, Anis and Me :)
Set Premium Beautiful ni sangat limited tau. So better grab cecepat sebelum semuanya sold out.



Ada yang pernah sebelum ni buat business Premium Beautiful tapi stock semua terperam bawah katil. Tapi Saf pelik, Alhamdulillah stock Saf tak sempat pun nak merasa pegi bawah katil. Yang dok peram bawah katil tu mesti ade sebab lain kan? One of the reason is bila dah ada stock kat tangan, you all pegi tutup kedai 24/7. Camane orang nak tahu you all ada jual Premium Beautiful if you all tak bagitau kan? Kena ingat, yang tahu kita jual Premium Beautiful ni cuma kita...orang luar tak tahu. Makanya kenalah bagitahu you all ada jual Premium Beautiful. Betul tak?
 
Semalam lepas settle semua urusan ambil stock Premium Beautiful, Saf terus ambil peluang personal coaching Anis so that Anis tahu apa yang patut Anis buat bila dah sampai Kelantan nanti. Tak sabar Saf nak bantu rakan kongsi Saf ni dapat apa yang Anis impikan. Apepun Saf sebagai mentor, hanya boleh sampaikan sahaja..selebihnya bergantung pada kuasa tindakan my protégé tu sendiri :)




Punyalah khusyuk sharing sampai tak sedar Sha captured this picture..hehehe
Good luck tau Anis..let's conquer Kelantan!


Nak berjaya perlu ketepikan berjuta alasan. Impian dan alasan takkan boleh jalan side by side. Apa yang perlu kita buat adalah PERCAYA yang diri kita sedang lakukan perkara yang betul dan jalan terus dan pandang depan. 

Tak perlu tengok tepi, kiri,kanan dan belakang sebab semua tempat ni ade hantu :p 


Owh you all tahu tak? Premium Beautiful Classic sekarang ni dah ada packaging baru tau! Seriously cantikkkkk sangat! Standard international boutique you all.


New packaging of Premium Beautiful Classic. Lawa giler!

Sebab Saf teruja sangat dengan new packaging Premium Beautiful ni, makanya kalau you all message Saf and inform yang you all are my blog reader, Saf akan bagi special price for one full set Premium Beautiful. Diskaun bukan RM100, bukan RM200 yer..banyak punya diskaun...hehehe but this diskaun applied to the cash buyer only tau sayangssss...

cepat contact Saf sebelum Saf ubah fikiran :p


013-3011330
SAFF

Loves,
Saff

 

Sunday, 26 July 2015

Bekas Pesakit Kanser Payudara Akui Premium Beautiful Ubah Segalanya

SubhanaAllah! Alhamdulillah! Allahuakbar! 

Tak sabar rasanya Saf nak share dengan you all kisah benar seorang bekas pesakit kanser payudara yang mengakui Premium Beautiful telah ubah segalanya.

Saf tak boleh nak bayangkan macam mana sakitnya rawatan Chemotherapy yang Kak Soraya dah went through. Tapi her sharing buat Saf bersyukur Saf ambil keputusan yang tepat dalam menjaga nikmat sihat yang Allah bagi ni.
 
For your info, Kak Soraya ialah seorang bekas pensyarah di salah sebuah Universiti terkenal di Kuala Lumpur. Jom baca sharing from Kak Soraya, bekas pesakit kanser Payudara on how Premium Beautiful ubah segalanya. The sharing is 100% from Kak Soraya and I don't change a single word at all.
 
Saf harap sangat sharing ni dapat bantu pesakit cancer kat luar sana untuk terus berusaha mengubati penyakit no. 1 wanita ni. And those yang tahu anyone around you all yang sedang bertarung dengan kanser, please please do share this story.
 
Last but not least, Saf doakan semoga Kak Soraya diberikan kesihatan yang baik dan berpanjangan. Aamin :) 


"I am myself a cancer survivor n I know what Zul means when he says ilmu bnyk di dada tp berat mulut nak share.
 
Coming from the other side, I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc etc etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?
 
To be honest, I know my health has been enhanced through the PB. I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
 
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
 
 
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
 
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! InsyaAllah.
 
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share  this  point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.
 
So ini antara testimony yg saya share, but I always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.
 
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
 
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 
 
Apa yg K Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you.  ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.Yakin Sihat. InsyaAllah."
 
Image from Kak Soraya's.
Kak Soraya is the one in the middle. I love her positivity and let us pray semoga Kak Soraya sentiasa sihat dengan IzinNya. Aamin.



Saf harap perkongsian ikhlas dari Kak Soraya; bekas pesakit kanser Payudara ni akan memberi sinar baru bagi wanita yang sedang bertarung nyawa melawan kanser no. 1 wanita ni.. Kalau kita tak dapat membantu untuk menyihatkan mereka, at least jom kita bantu dengan berkongsi info yang kita ada.


Semoga Allah sentiasa lindungi dan berikan kesihatan yang baik pada kita semua.
Aamin.



013-3011330
(SAFF)
 
Loves,
Saff
 

Friday, 17 July 2015

Salam Kosong-kosong

Selamat Hari Raya Aidilfitri to everyone! :)
Saf mohon maaf andai ada tersalah kata, tersilap bicara, terlebih bergurau selama kita bersiaran di www.safrizaazwani.com ni yer dearest :)

Makan lemang, rendang, ketupat tu berpada-pada tau..pakai Premium Beautiful tau jangan lupa sebab taknaklah kalau dah elok-elok hilang 3kg..tambah pulak 5kg -______-

Apapun have fun with your loved ones kay..ambik kesempatan ni untuk appreciate those yang masih ada bersama kita :)

Finally, semoga kita bertemu Ramadhan sekali lagi tahun depan..Aamin :)






Salam kosong-kosong everyone! :)

Loves,
Saff