Tuesday, 28 July 2015

Ibu Beranak Tiga Kembali Langsing Dengan Premium Beautiful

Ha..kali ni Saf nak share testimonial terbaru Premium Beautiful corset nih! :)
She is my friend yang berpantang dengan Premium Beautiful and for your info, my friend ni ibu beranak tiga tau. Hati perempuan mana yang tak happy bila badan makin slim, makin langsing kan? And percayalah sebenarnya yang paling paling happy is her husband lah sebab isteri makin sihat dan cantik :)

My friend ni nama dia Zana. Jealous tau Saf dengar yang Premium Beautiful buatkan berat badan dia hilang 10kg after consistently pakai one full set of Premium beautiful setiap hari selama 8 jam! 

Bayangkan, orang lain masa raya baru-baru ni, orang lain sibuk bercerita pasal berat badan yang makin naik..but kawan Saf ni pulak share, berat badan dia makin hilang..jealous tak you all?

Zana ni rajin exercise bila ade kelapangan and paling bijak sebab Zana exercise sambil pakai Premium Beautiful. You all nak tahu tak, bila bersenam dengan Premium Beautiful, you all actually bakar kalori you all DUA KALI GANDA dari biasa tau..sebab tulah  kami-kami yang pakai Premium Beautiful ni cepat slim bila kami pakai Premium Beautiful and lepas tu kami acah-acah exercise -___*

Malas nak share panjang...let the picture tell the story kan? :) Ini gambar terbaru Zana. Before pakai Premium beautiful, her weight is 65kg and now her current weight is 55kg! Bestnya bila dah beranak tiga pun, badan slim macam anak dara. Patutlah cik abang tak kasi kami yang pakai Premium Beautiful ni jalan sorang-sorang -____*

Zana's latest look. Makin slim kan? Ini Premium Beautiful lah punya kerja nih :)


So, you all boleh pilih..nak jadi ibu anggun atau ibu dot dot dot -___-

To get your Premium Beautiful corset, boleh whatsaap Saf at :

013-3011330
SAFF



Loves,
Saff.

No comments:

Post a Comment