Monday, 27 July 2015

Premium Beautiful Experts Kelantan

 
Alhamdulillah..Sabtu baru ni waktu orang lain busy ber'open-house', Saf busy bantu Premium Beautiful Experts dari Kelantan ni ambil stok Premium Beautiful dekat stokist Selayang.
 
So, orang Kelantan yang nak pakai Premium Beautiful corset ni nanti dah boleh contact Anis tau sebab bila jumpa berdepan lagi puas hati. Tanyalah soalan apepun pada Premium Beautiful Expert Kelantan ni, InshaaAllah boleh dijawab dengan baik. Paling penting you all puas hati dapat pakai Premium Beautiful based on the right sizing and dengan cara yang betul :)
 
ANIS > 013-948 9028
 
Saf kagum dengan semangat Anis. Anis datang Kuantan dari Kelantan dengan bas tau. Perjalanan yang sepatutnya 6 jam jadi 8 jam sebab pakcik bus bawak bus dengan sopan santun..hehehe which is good la kan..yang penting semua selamat. Dari Kuantan, Anis naik kereta dengan her mentor, Sha.  Dua -dua ni sebenarnya fighter. Sebab fighter dan orang yang luar biasa sahaja yang akan buat tindakan yang luar biasa.
 
 
 
From left : Sha, Anis and Me :)
Set Premium Beautiful ni sangat limited tau. So better grab cecepat sebelum semuanya sold out.



Ada yang pernah sebelum ni buat business Premium Beautiful tapi stock semua terperam bawah katil. Tapi Saf pelik, Alhamdulillah stock Saf tak sempat pun nak merasa pegi bawah katil. Yang dok peram bawah katil tu mesti ade sebab lain kan? One of the reason is bila dah ada stock kat tangan, you all pegi tutup kedai 24/7. Camane orang nak tahu you all ada jual Premium Beautiful if you all tak bagitau kan? Kena ingat, yang tahu kita jual Premium Beautiful ni cuma kita...orang luar tak tahu. Makanya kenalah bagitahu you all ada jual Premium Beautiful. Betul tak?
 
Semalam lepas settle semua urusan ambil stock Premium Beautiful, Saf terus ambil peluang personal coaching Anis so that Anis tahu apa yang patut Anis buat bila dah sampai Kelantan nanti. Tak sabar Saf nak bantu rakan kongsi Saf ni dapat apa yang Anis impikan. Apepun Saf sebagai mentor, hanya boleh sampaikan sahaja..selebihnya bergantung pada kuasa tindakan my protégé tu sendiri :)




Punyalah khusyuk sharing sampai tak sedar Sha captured this picture..hehehe
Good luck tau Anis..let's conquer Kelantan!


Nak berjaya perlu ketepikan berjuta alasan. Impian dan alasan takkan boleh jalan side by side. Apa yang perlu kita buat adalah PERCAYA yang diri kita sedang lakukan perkara yang betul dan jalan terus dan pandang depan. 

Tak perlu tengok tepi, kiri,kanan dan belakang sebab semua tempat ni ade hantu :p 


Owh you all tahu tak? Premium Beautiful Classic sekarang ni dah ada packaging baru tau! Seriously cantikkkkk sangat! Standard international boutique you all.


New packaging of Premium Beautiful Classic. Lawa giler!

Sebab Saf teruja sangat dengan new packaging Premium Beautiful ni, makanya kalau you all message Saf and inform yang you all are my blog reader, Saf akan bagi special price for one full set Premium Beautiful. Diskaun bukan RM100, bukan RM200 yer..banyak punya diskaun...hehehe but this diskaun applied to the cash buyer only tau sayangssss...

cepat contact Saf sebelum Saf ubah fikiran :p


013-3011330
SAFF

Loves,
Saff

 

No comments:

Post a Comment