Monday, 24 August 2015

Called Off For Bangkok

Morning you all :)
Alhamdulillah for another day and another chance to breath again :)
Setiap pagi kalau boleh, jangan bangun dengan marah-marah. Bangun, senyum dan bersyukurlah kerana Allah masih pinjamkan nyawa ini buat kita. Bersyukurlah kerana kita masih diberi peluang untuk bertaubat kepada Allah. Let's all of us say Alhamdulillah...Thank you Allah :)
 
As I'm writing this, Saf sepatutnya tengah berkecoh-kecoh, berselfie-selfie, berwefie-wefie dengan other Top Leaders Circle's Qualifiers at the KLIA while waiting for our MH728 to depart at 12.30pm to Bangkok from the KL International Airport for 4 days 3 night with other Top Leaders Circle's Bangkok Qualifiers.
 
Kita hanya mampu merancang, tapi ternyata Allah merupakan Perancang terbaik sebaik-baik perancang. Bangkok OFF due the current bombed incident whereby their target is the tourist (s).

Sebenarnya Saf bersyukur sangat company ambil inisiatif untuk cancel our trip to Bangkok sebab yerla siapalah yang boleh "have fun" dengan keadaan macam tu kan? Though Saf tahu sometimes media ni suka sangat "exaggerating" the news, but still I don't want to take the risk. Sian mak ayah Saf nanti tak lalu nak makan and tak boleh nak tidur fikirkan Saf kat Bangkok tu kan. Hence Alhamdulillah sangat sebab company decide to call-off the trip! Thank you Sahajidah Hai-O Marketing! You guys are the best! :)


Bangkok OFF.
Siap masuk paper lagi tau :) Terharu rasanya bila SHOM buat kenyataan yang nilai RM2 juta tu sangat kecil berbanding dengan nyawa dan keselamatan usahawan SHOM :) Wahhh I love you lah SHOM!


Bangkok OFF does not mean yang we all tak pergi mana-mana for FREE tau. InshaaAllah dalam sehari dua ni, SHOM akan announce new country to replace Bangkok! Yeayyyy can't wait for the news :) Sebenarnya, bukan tempat yang jadi ukuran. Tak kisah pun sebenarnya SHOM nak offer pergi negara mana sekali pun sebab after dah berusaha, berhempas pulas selama empat bulan berturut-turut untuk dapatkan Bangkok, so we badly in need for a holiday. Takmau holiday yang bayar-bayar tu. Nak yang FREE! :) Lagi best sebab setiap kali pergi trip, layanan SHOM memang tahap 6 stars tau! :) InshaaAllah kalau SHOM dah announce which country to replace Bangkok nanti, Saf akan share dengan you all kay? :)
 
Since Bangkok dah OFF, Saf nak jugak share gambar Top Leaders Circle Bangkok Qualifiers during the Iftar at the Sari Ratu Restaurant, Subang Jaya Branch on recently Ramadhan . InshaaAllah soon, these faces will be going to another country announced by the SHOM :)
 
 
With Malaysia Sohonita Icon and my top mentor, CDM Salha Zain.


With super humble multi-millionaire aka My Top Mentor; CDM Azlan Deraman.


 
With my dearest mentor, CDM Salleha Roslan.
 
 
 
 
Ada gaya happy family tak? lol


Sebahagian daripada Bangkok Qualifiers from the Crown-Diamond-Project from Top Leaders Circle who made for Bangkok! :) Theme mase Iftar ni is Batik. Hence, you saw all of us in Batik :)


 
With half of the Top Leaders Circle Bangkok Qualifiers after the Iftar.
See all of you soon at the KL International Airport! :)


 
So, while waiting for SHOM to announce the new country to go, let's work for Osaka pulak :)
 
Anyone berminat nak join FREE Trip to OSAKA, Japan tak? Kalau nak, jangan segan-segan tau whatsaap Saf :)
 
Bangkok OFF, OSAKA ON! :)
 
013-3011330
(SAFF)
 
 
Loves,
Saff
 



No comments:

Post a Comment