Thursday, 20 August 2015

Cara Bayaran Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum you ols :)
 
 
Kali ni Saf nak share sikit cara bayaran Premium Beautiful Corset since ramai yang tertanya-tanya payment method yang Saf offer untuk yang berminat dengan Premium Beautiful corset ni :)
 
 
Ada beberapa cara bayaran yang boleh you all buat untuk dapatkan your Premium Beautiful set ni. Antaranya :
 
 
a) Bayaran secara Cash.
(normally Saf offer lotssss of discount for this payment method ^-^)
 
b) Bayaran melalui Credit Card.
 
 
c) Ansuran bulanan melalui RHB Easy atau AEON Credit. This payment option will offer you a monthly installment as low as RM85 per month :)
 
d) Melalui PayPal services. Kalau nak guna Paypal ni you all mesti ada account dengan PayPal. Kalau takde, memang wajib create one sebab once you all dah ada account PayPal ni, memang sangat mudah nak shopping online di ceruk rantau mana pun :) To register your Paypal account boleh klik --> Daftar Paypal NOW
 
 
 
Ha mudah kan bila dah tahu cara bayaran Premium Beautiful Corset ni? Lepas ni dah tak perlu nak pening-pening kepala dah sebab you all boleh pilih mana-mana cara bayaran yang you all suke :)
 
 
Bila dah tahu cara bayaran Premium Beautiful corset ni dah bolehlah senyum lebar and cecepat dapatkan your Premium Beautiful set today kan? :)
 
 
 
Whatsaap :
 
013-3011330
(SAFF)
 
 
Loves,
Saff
 
 
 
 


No comments:

Post a Comment