Saturday, 15 August 2015

Dulu Gemuk, Sekarang SLIM

Hi everyone!
Sorry sebab lama sangat tak update my blog. Actually there's a lot of things Saf nak share dengan you all but all the stories are in my draft and left untouched -____- InshaaAllah Saf akan share one by one nanti kay :)
 
 
Actually Saf sedih sikit hari ni lepas Saf went through all the pictures of me..I am so GEMUKKKKK dulu..I mean Saf pernah sangat kurus dulu and pernah jugak sangat GEMUK. Masa kurus okaylah kan..no complaint..but masa GEMUK there's a lot to complaint about..right you all? -____-
Sorry gambar yang masa kurus dulu tak boleh nak share dengan you all sebab I was free hair last time :)
 
 
Hati Saf rasa macam retak seribu lepas tengok Saf yang dulu...heheheh drama queen sangatkan? But that's what I really felt tau -___-
 
Why nobody told me that I am gemuk? Hahahah drama lagi! Macamlah kalau kata Saf gemuk, Saf takkan buat apa-apakan? Thanks guy for not letting me know that I am gemuk but no thanks actually...uwaaaaaaaaa
 
Cer korang tengok gambar tu nanti..masa 2013 tu Saf belum pakai Premium Beautiful religiously. Alkisahlah beli my first set of Premium Beautiful tu (masa tu Saf belum buat business Premium Beautiful lagi), that agent tak share anything pun kebaikan Premium Beautiful ni and how to wear it right. Berapa lama nak pakai. Semua tu dia tak share! and all I know Premium Beautiful ni untuk kurus jer...huhuhu sedihkan? Sebab tulah anyone yang beli Premium Beautiful dengan Saf, Saf takkan izinkan benda-benda ni jadi sebab sedih tau..kita berharap untuk kurus..tapi akhirnya jadi hulkhogan -____-
 
 
So lepas Saf buat business Premium Beautiful ni in June 2013, Saf belajar cara pakai Premium Beautiful yang betul and apa kelebihan Premium Beautiful corset ni secara details. MashaaAllah Saf bertuah jumpa and pakai Premium Beautiful since then sebab memang Premium Beautiful ni inshaaAllah dapat bantu selesaikan 9/10 masalah kaum wanita macam masalah keputihan, masalah rahim jatuh, sembelit, period pain and banyakkkk lagi.
 
Takmaulah membebel pepanjangkan? You all tengoklah testimoni terbaru Saf ni...baru ambik pagi tadi sebelum pegi wedding...hehhehe thanks Mak sebab tolong snapkan gambar anak dara mak nih :)
 
 
 
 
Saf share gambar ni dengan En. Z aka my tunang (bila Saf tunang? lol InshaaAllah nanti Saf share jugak yer) , hahahah boleh tak dia just reply with icon yang gelak sampai keluar hingus tu? huhuhu takpe saya faham En. Z, kalau saya tak pakai Premium Beautiful ni confirm saya akan jadi lagi lebar kalah kelebaran lori pasir -___- Nasiblah En. Z replied with something promising...takyahlah share dia reply apa kan? But we both promised, as a husband and wifey nanti, both of us kena sama-sama jaga badan and penampilan masing-masing supaya rumahtangga kekal harmoni...haaa gitu kan...angan-angan sampai ke langit :p
 
 
Amacam you all...lainkan Saf..Dulu Gemuk, Sekarang dah Slim :)
 
 
Contact :
 
013-3011330
(SAFF)
 
 

No comments:

Post a Comment