Saturday, 22 August 2015

Pakai Premium Beautiful Kena Sabar

Pakai Premium Beautiful corset ni memang kena sabar.
 
Tahu tak kenapa Saf cakap macam tu? Sebab Saf memang tak boleh nak jamin you all kurus dalam masa 2 hari. Apa yang Saf boleh confirmkan is, bentuk badan you all memang akan mengecil immediately after sarung Premium Beautiful one set. We called this as an instant shape! Tetibe jer lepas sarung satu set  Premium Beautiful, tetibe asset you all nah jadi up, punggung pun tetibe mantap, pinggang pun tetibe ade! Padahal sebelum pakai Premium Beautiful ni, pinggang tu straight jer  :p
 
 
Okay..so you all please bersabar tau. Especially yang badan plus size. It will take time depending on your metabolism and betapa patuhnya you all pakai Premium Beautiful ni. Since Premium Beautiful ni membantu you all sihat dan dapat bentuk idaman secara semulajadi, so memang you all kena sabar and teruskan pakai, pakai and pakai :)
 
 
Macam Saf sendiri, setahun lepas pakai Premium Beautiful, shape memang ade, cuma belum betul-betul kecik lagi. Tapi Saf sendiri terkejut bila tengok gambar Saf dari 2013, 2014 sampailah 2015..Ya Allah makin mengecik kot..bagus betul Premium Beautiful ni buat kerja diam-diam! :)
 
Pakai jer macam daily lingerie tu hari-hari and tak sangka makin slim and muka pun jadi awet muda sangat-sangat sampai orang tak percaya yang Saf ni sebenarnya dah nak masuk 30 tahun dah bulan November ni InshaaAllah :)
 
Jom baca summarize of my Premium Beautiful Journey :)
 
2013 - masa ni belum pakai istiqamah lagi. Pakai ikut rasa suka hati nak pakai. Kemain lagi badan macam kena pump
 
2014 - Alhamdulillah masa ni dah makin istiqamah. Badan pun makin ada curve. Masa ni PB still nak alihkan lemak-lemak badan tu balik rumah and sabar teruskan jer pakai.
 
2015 - Alhamdulillah perut makin flat. Badan makin solid and slim. Makan nasi 2 kali sehari pun still OK and berat badan takkan naik mendadak. Tak perasan makin kecik until Saf tengok gambar diri sendiri..PB ni memang buat kerja dalam diam!
 
 
My Premium Beautiful Journey in the sequence of photos. Alhamdulillah makin mengecil. I can't imagine kalau makin mengembang -____-



Takkan you all still nak tunggu, nak fikir and nak tengok lagi kan? Makin tunggu, makin fikir, makin tengok, tak sedar hari makan hari, bulan berganti bulan and finally tahun bertukar tahun. And berat kita makin _______??

Sebenarnya bukan badan kurus yang kita kena fikirkan, but cuba bayangkan bila kita kurus..InshaaAllah badan kita sihat, kita rasa ringan and sebenarnya sangat memudahkan urusan kita beribadat pada Allah. Bila badan gemuk ni, kita akan cepat rasa letih dan malas -___-


Untuk yang dah ada Premium Beautiful tu, just keep on wearing kay and bersabarlah tunggu hasil yang you all idamkan :)


013-3011330
(SAFF)


Loves,
Saff




 
 

No comments:

Post a Comment