Thursday, 1 October 2015

Testimonial Keputihan Hilang Selepas Guna Tuala Wanita Bioseleza

Hi you all,
kali ni Saf nak share pasal testimonial keputihan hilang selepas guna bioseleza pantyliner pulak :)
 
 
 
Nak tahu apa tu Bioseleza?
Boleh klik SINI :)
 
Jangan pandang remeh dengan masalah keputihan ni you all. Sebab kalau dibiarkan lama-lama ianya boleh membahayakan rahim kita. Hargailah asset kita yang satu tu..sebab sekali hilang, takde ganti dah >___<


Awas keputihan berbahaya jika ianya gatal dan berbau.

Ada yang share dengan Saf, tuala wanita bioseleza ni sedikit mahal kalau dibandingkan dengan jenama biasa di pasaraya. Pada Saf cost menjaga lebih murah kalau nak dibandingkan dengan rawatan sakit. Apa salahnya kita berbelanja sedikit untuk kesihatan jangka masa panjang kita kan?

Just imagine kalau handphone beribu kita sanggup keluarkan duit..why not spend pada value yang tak sampai RM150 pun sekotak. Sekotak bioseleza ni ada 6 bungkus kecil you all..so memang stock 2-3 bulan punya. And again memang menjimatkan.

Nak tahu berapa harga tuala wanita Bioseleza ni?
Klik SINI.

Kenapa harga tuala wanita bioseleza ni lebih tinggi berbanding tuala wanita biasa?

Reasonnya adalah kerana:

~ Tuala wanita bioseleza adalah tuala wanita kesihatan. Teknology Far Infra Rays Red dan Biovelocity membantu menjaga kesihatan dan kesejahteraan bahagian alat sulit kita.

~ 100% menggunakan kapas dan tidak menggunakan kertas recycle seperti pad biasa jenama murah.

~ Kering walaupun heavyflow.

~ Walaupun nipis, tapi tuala wanita bioseleza berupaya menahan bocoran lebih dari 8 jam.

~ Membantu melancarkan pengeluaran haid, nifas dan keputihan sampai rahim kita terasa bersih.

~ Mengurangkan senggugut.


Banyak lagi you all kebaikan tuala wanita bioseleza ni and betapa bestnya tuala wanita bioseleza ni hanya dapat di ungkap oleh mereka yang dah cuba sendiri tuala wanita bioseleza ni.

Saf sendiri tak pandang dah tuala wanita jenama murah kat pasaraya-pasaraya biasa tu.

I have switched to Bioseleza permanently :)


Dapatkan tuala wanita bioseleza sekarang.

Contact:
013-3011330
(Saff)


Loves,
Saff.
 

No comments:

Post a Comment