Thursday, 17 December 2015

Bond With Top Leaders Circle

Morning All :)
 
InshaaAllah this coming Saturday 19th, December 2015 Top Leaders Circle akan adakan satu project yang sangat grand and inshaaAllah it will be a yearly event from now onwards :)
 
Special invitation for the Dinner :)
Tahun ni CIK lagi.
InshaaAllah next year boleh letak MR. and MRS pulak :)
 
Tinggal lagi 3 hari and Alhamdulillah semua persiapan dah ready :) Tak sabar nak dress up ala-ala bond girl. Tapi version muslimah lah :D

Cantik tak banner yang CDM Abang Alfaath design ni? He such a creative person kan?
Saf bangga sangat ada mentor yang memang expert in IT :)




Paling excited sekali sebab Mark Adam will be the special guest artist on the night! Yeayyy..inshaaAllah nanti Saf belanja selfie dengan Mark Adam kay? :)
 
Dengar cerita Mark Adam akan dress up ala-ala Bond tau malam tu..heheheh mintak Saf bersabar dan jaga tatasusila yer :p
 
InshaaAllah Saf will be the emcee for the night together with DDM Kak Lynn Syukor. Walaupun dah biasa jadi emcee, tapi still nervous sebab malam tu akan ada ramai sangat VVIP. So tanggungjawab tu jadi double berat..heheheh luckily boleh share nervous tu together with Kak Lynn :)
 
CDM Kak Salha requested the emcee(s) to sing a song. Tapi rasanya macam both of us akan betul-betul me"nyumbang"kan lagu tu kot. And lagi nervous bila lagu pun both of us tak decide lagi what song to sing on the night..hahaha wish us luck kay? :D



Thank you CDM Kak Salha Zain sebab pilih Saf jadi sebahagian daripada committee for the event. It such an honor to be part of the Organizer :)

Bahagia betul jalan-jalan dekat The Curve waktu orang lain sibuk kerja kat Office.
Sebab tu boleh snap picture macam ni :)

I told my mentor, CDM Kak Salleha yang gambar ni macam tengah jalan-jalan dekat Universal Studio Osaka :D

Okaylah..Saf nak siap-siap and shopping special gift for TLCians yang bertuah dapat hadiah dari Saf nanti :) Tunggu kay...hopefully Saf dapat jumpa something yang unik and useful :)
 
To TLCians, be ready and I can't wait to have fun with all of you! Don't forget to dress to kill okay? :)
 
 
Loves,
Saff.

No comments:

Post a Comment