Wednesday, 16 December 2015

Keburukan Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum and hello all! :)
 
Haaa kali ni Saf nak share mengenai keburukan Premium Beautiful corset ni pulak. The thing is ada ke keburukan pada Premium Beautiful corset ni?
 
Kalau Tanya Saf, jawapannya ADA.
.
.
.
.
Ada keburukan kalau you all decide taknak pakai Premium Beautiful ni :)
 
Nak tahu tak apa kesan-kesan keburukan kalau you all tak pakai Premium Beautiful ni dari SEKARANG? Ok meh  sini Saf tolong listkan keburukan kalau you all tak sarung Premium Beautiful ni SEKARANG :
 
1. Bentuk badan you all confirm melebar.
- Ramai sangat client Saf yang mengadu ada masalah pada bahagian peha dan pinggul. Peha dan pinggul makin melebar dan makin besar. The main reason kenapa boleh jadi macam ni adalah sebab kita terlalu banyak duduk! Cuba you all ingat balik, dalam sehari berapa jam you all duduk? and sekarang cuba darab dengan 365 hari and darab lagi dengan jumlah tahun you all bekerja.
Haaaa boleh agak tak kenapa kakak-kakak kita yang dah kerja lebih 6-15 tahun hatta 25 tahun sekalipun peha dan pinggul all of them makin melebar dan besar?
The best thing bila pakai Premium Beautiful corset ni, peha dan pinggul memang tak dibenarkan melebar sama sekali. Tengok jerlah peha and pinggul Che Ta you all! ^____^


Look at her! Pakai Premium Beautiful 8 jam sehari jer boleh kecik macam ni :)
Boleh agak tak kalau tak pakai Premium Beautiful Corset ni apa akan jadi pada bahagian peha and pinggul cik adik ni?


2. Perut makin buncit! >_______<
 
Haaaa ini paling sensitive kan? Especially untuk perempuan la. And again terlalu banyak duduk pun adalah salah satu punca kenapa perut kita makin buncit! >__<
 
Besides that, postur badan yang bongkok and cara duduk yang melengkung (bukan 90 darjah) pun antara salah satu sebab perut jadi buncit.
Bila pakai Premium Beautiful corset ni, yang paling best adalah kita memang takde chance nak membongkok and perut buncit pun hilang tau :)
 
Ada yang Tanya, kalau pakai Premium Beautiful corset ni, kita jadi macam robot ke? Jawapanya TIDAK :)
 
Saf siap boleh solat, exercise and tidur dengan Premium Beautiful ni. See? Betapa selesanya Premium Beautiful Corset ni kan? Tapi make sure you got your right sizing kay kalau nak betul-betul selesa :)


<
Yours Truly >______<
Ya Allah tolonglah tengok perut Saf tu >___<
Masa 2013 tu umur Saf baru 28 tahun tau. Nangis tengok badan sebelum pakai Premium Beautiful ni
Alhamdulillah 2015 orang asyik ingat umur Saf 26 tahun jer :p
 



3. Asset makin jatuh dan semakin kendur!
 Hmmmmm paling takut bila asset kita makin jatuh and makin kendur >___<
Keyakinan diri boleh hilang tau bila asset utama kita jatuh, lembik and kendur >___<
 
Macam Saf sendiri, walaupun belum berkahwin tapi Saf dah mula jaga dari sekarang sebab badan perempuan ni banyak lemak dari muscle tau you all. Lagi satu you all kena tahu yang bila kita makin berusia, collagen semulajadi dalam badan akan berkurangan. So, kalau you all tak makan any supplement untuk ganti balik collagen yang hilang tu, memang asset you all akan jatuh, lembik dan kendur >____<
 
Tapiiii untuk orang yang suke "terlupa" nak makan supplement, memang elok sangatlah you all pakai Premium Beautiful Corset ni. Hehehe takkanlah you all lupa nak pakai bra jugak kan? :D
 
Saf suka betul testimonial ni.
Lepas sarung satu set Premium Beautiful, asset yang "jatuh" terus up and Nampak sangat kemas.
Bahagian pinggang pun terus kecik and baju yang tak boleh kancing, terus boleh kancing! :)
Premium Beautiful jer yang boleh buat macam ni you
all :)


Okaylah..enough for now :)
Saf rasa dah cukup dah Saf share dengan you all keburukan-keburukan kalau tak pakai Premium Beautiful ni SEKARANG.
 
So, you all pun dah boleh nilai sendiri, wajib ke tidak you all pakai Premium Beautiful corset ni kan? :)
 
Let say you all nak dapatkan special price for the corset, you all cuma perlu mention jer yang you all dapat contact no. Saf from my blog..InshaaAllah harga memang special sangat yang Saf bagi pada you all as an appreciation sebab you all sudi singgah blog Saf :)
 
 
Contact me NOW :
 
013-3011330
(SAFF)
 
 
Loves,
Saff
 
 
 

No comments:

Post a Comment