Tuesday, 15 December 2015

Testimonial Premium Beautiful : Perut Berlapis Hilang Sekelip Mata

Wahhhhh Saf sendiri teruja nak share dengan you all, testimonial terbaru Premium Beautiful. Percaya tak, perut berlapis hilang sekelip mata lepas sarung satu set Premium Beautiful! ^____^
 
You all just imagine, 5 tahun buat sit-up tak hilang-hilang pun lemak yang bertingkat-tingkat and berlapis-lapis dekat area perut tu >____<
 
Tapi pakai PB ni 5 minit jer perut berlapis tu terus hilang! and siapa tak happy bila baju favourite dah boleh disarung tanpa fikirkan bonjolan lelemaks dekat area perut tu kan? ^____^
 
Seronok tau bila Saf dapat buat client Premium Beautiful Saf tersenyum happy sebab badan tiba-tiba ada curve and sendirian berhad rasa seksi :D
 
Yang bestnya client Premium Beautiful Saf kali ni is my own best friend waktu zaman sekolah teknik dulu. Thank you Yani sebab percayakan Premium Beautiful and percayakan Saf untuk cantikkan badan Yani :)
 
See! Nampak tak perbezaan before and after pakai premium beautiful ni?
Nak pakai baju kurung yang jenis licin macam ni pun confident jer sebab perut berlapis dah hilang :)
 
Ada jugak yang cakap, "Alaaa nanti bukak berlapis lah balik perut tu."
 
Well obviously akan berlapis balik sebab baru sarung 5 minit dik. Tapi kalau you all sarung setiap hari, 8 jam sehari minimum and for 5 years..Saf berani jamin you all bukak corset tu pun badan you all maintain macam tu jer. Maintain macam bentuk corset tu tau :)
 
 
Tapiiii kalau you all tak pakai Premium Beautiful ni, you all pun boleh agaklah badan you all akan maintain shape apa kan? >_____<
 
Based on my own experience with Premium Beautiful ni, in a week jer badan dah ada shape tau. Sampaikan ada yang sanggup "meraba" badan Saf sebab nak make sure Saf pakai Premium Beautiful ke tak..ehheheheh well as a Premium Beautiful expert, mestilah Saf pakai you all! :)
 
And jangan nangis tau kalau Saf kata, badan Saf memang akan shape macam tu jugak walaupun Saf bukak Premium Beautiful ni :) Nak tahu macam mana shape badan Saf? Click SINI :)
 
 
Last week Saf dapat Whatsaap from Yani. Surprise betul whatsaap Yani..hehehhe but I am soooo happy for her sebab Yani dah pregnant anak kedua! :D
 
Saf memang dah cakap dah dekat Yani, yang Saf tak jamin kalau dia boleh pakai Premium Beautiful ni lama (Normally yang dah kahwin, memang akan ada good news after pakai Premium Beautiful)..
 
and Alhamdulillah dengan kuasa Allah, exactly 2 months after pakai Premium Beautiful ni (Yani start pakai Premium Beautiful from October 6th,2015) Yani is pregnant! I am soooo happy for her :)
 
Jom kita sama-sama doakan semoga Yani diberi kesihatan yang baik selama pregnant nanti kay :) and Yani sila gantung Premium Beautiful tu for 9 months kay? Nanti lepas dah deliver boleh sambung berpantang dengan premium beautiful pulak supaya makin cepat slim and sihat luar dalam of course! :)
 
Thank you Yani for shopping your Premium Beautiful Set with me :)
Untung sebab Yani grab Premium Beautiful ni masa Saf tengah buat promo last month :)


 
Baik sangat Yani and husband tau. Siap masakkan mee goreng yang sedap ni lagi.
and this friend is sooo tak malu siap mintak tapau :D
 
If you all ada masalah yang sama macam Yani sebelum ni; yang dah buat sit-up bertahun tapi perut masih berlapis and makin bertingkat-tingkat, why not if you all try this superbrand corset yang dah lebih 20 tahun dalam pasaran and dah bantu cantikkan ramai wanita kat luar tu.
 
Kan best kalau wanita-wanita bertuah itu, kita :)
 
 
p/s: Just tell me that you are coming from my blog to get promo price for a set of Premium Beautiful Classic and Premium Beautiful Elegance kay lovelies? :)
 
 
 
013-3011330
(SAFF)
 
 
Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment