Friday, 22 January 2016

Gemuk Akibat Tersalah Pilih Baju Dalam

Hello all!
Amboi kemain lagi nak kontroversi jer kan tajuk entry kali ni :D
 
Kenapa tetiba pulak Saf nak cakap pasal akibat tersalah pilih baju dalam ni?
 
 
Ha adalah sebabnya you all.
 
You all tahu tak sebenarnya dengan pemilihan baju dalam yang betul mengikut size badan dan size payudara you all, you all dapat menyelamatkan bentuk badan you all daripada menggelebeh dan out of shape!
 
 
Dan sebenarnya jugak, lelemak dekat badan kita ni boleh diselamatkan atau ditempatkan pada tempat yang sepatutnya kalau you all pandai pilih baju dalam yang sesuai.
 
Tak percaya tengok testimonial Premium Beautiful 2016 yang paling terbaru ni. Ni rakan kongsi Saf sendiri daripada Kelantan tau. Tengoklah sendiri apa yang Premium Beautiful corset dah buat pada Anis.
 
 
 
 
 
 
Makin cantikkan badan anis?
 
Macam ni barulah betul umur tu macam 20-an and masih single. Masa sebelum pakai Premium Beautiful corset and salah pilih baju dalam tu, semuanya nampak "jatuh". Paling teruk bila Anis Nampak macam mak-mak orang jer >___<
 
So, cuba check baju dalam you all sekarang. You all pakai baju dalam yang sesuai ataupun tidak?

Self-check. Kita ada tak kawasan benjolan and longgokan lemak-lemak macam dalam gambar ni? If yes, itu tanda you wajib tukar baju dalam sekarang kepada Premium Beautiful.

Nak tahu lebih details about Premium Beautiful Corset ni?

Jangan segan-segan contact Saff kay :)


013-3011330
(SAFF)


Loves,
Saff
 

No comments:

Post a Comment