Saturday, 23 January 2016

Harga Premium Beautiful Corset 2016

Assalamualaikum and happy Saturday everyone! :)

Buat apa weekend ni? Saff ada kat Perak at the moment. Cuti panjang macam ni, normally Saf akan ambik peluang spend time dengan my family and at the same jumpe my business team in Perak :)

Dah alang-alang cuti ni kan..Saf nak sharelah sikit pasal harga Premium Beautiful corset ni. Since ramai yang tanya kan? :)

Dah 22 hari berlalu meninggalkan tahun 2015. Mesti ramai tertanya-tanya about harga Premium Beautiful untuk tahun 2016 ni kan? :)

GOOD NEWS! :)
Takde sebarang kenaikan harga Premium Beautiful mulai tahun 2016. So, jangan tunggu lama-lama sangat berfikir nak pakai Premium Beautiful or taknak pakai..sebab Saf tak berani nak jamin yang harga Premium Beautiful corset ni akan kekal murah dan berbaloi macam ni :)

Khas untuk pembaca blog Saf :) Saf akan bagi special price and lotssss of discount if you guys let me know that you were coming from my blog :)

Let say if you all ada berdekatan Kuala Lumpur dan Selangor and tak pernah lagi tengok Premium Beautiful ni face to face, don't worry kay..just let me know and let's meet up :) InshaaAllah Saf takkan force if you all really taknak beli after dah bertentang mata dengan Premium Beautiful ni :)

Sometime Saf akan ada dekat area Perak jugak :) InshaaAllah kalau ada orang Perak yang berkenan dan berhajat nak mendapatkan Premium Beautiful ni secara exclusive daripada Saf, jangan segan-segan nak contact Saf kay :)


Apepun Saf nak ucapkan berbanyak terima kasih pada yang sudi shopping Premium beautiful dengan harga murah dan berbaloi daripada Saf sepanjang tahun 2015 yang lepas. 
Sayang you all! :)

Ni pun sebahagian jer gambar yang Saf larat nak collagekan sebab terlalu ramai and memang terlajak laris Premium Beautiful ni tau :) Sebab tu semakin ramai yang berminat nak jana pendapatan sebagai Premium Beautiful Expert ni :)

So, if you all nak tahu lebih details mengenai harga Premium Beautiful 2016 dan cara mendapatkan Premium Beautiul ni dengan harga yang murah dan berbaloi? Boleh click link SINI



Besides that boleh jugak contact Saf via Whatsaap kay :)


013-3011330
SAFF


Loves,
Saff




No comments:

Post a Comment