Tuesday, 16 February 2016

Shara x Shamir

Assalamualaikum everyone :)

Lamanya rasa tak update blog Saf ni :) Thank you so much to all of you yang sudi singgah kat blog Saf ni. Tak kisahlah you all singgah blog Saf sebab nak dapatkan info about Premium Beautiful Corset or just love to read about myself, Saf sangat-sangat appreciate your time here. Thank you darlings! :)

Alhamdulillah Sabtu (13.02.2016) baru ni, adik perempuan Saf dah selamat bertunang dengan pilihan hatinya. 

Since mak and abah prefer nak masak sendiri untuk tetamu yang datang jauh dari Pahang, makanya seminggu sebelum event memang tersangatlah sibuk dengan activity membeli barang-barang dapur and activity mengemas rumah. So that is the reason why Saf tak sempat nak update my blog :)

In between tu Saf sempat jugak selitkan activity business sebab permintaan Premium Beautiful lately ni sangat menjadi-jadi. Maybe jugak ramai yang taknak lepaskan peluang dapatkan set Premium Beautiful corset ni waktu sale murah yang macam Saf tengah offer sekarang ni.---> Klik PREMIUM BEAUTIFUL ON SALE for details :)

Apepun Saf nak ucapkan congrats to my sister, Shara and her tunang, Shamir on your engagement,Akak doakan hubungan you all sampai ke jinjang pelamin and sampai hujung nyawa. Aamiin. 

Anggaplah tempoh bertunang ni as a period untuk mempersiapkan diri ke arah alam rumah-tangga, InshaaAllah Allah akan jaga bila kita selalu anggap tempoh bertunang ni adalah tempoh persediaaan as a husband and wife and also as a parent nanti.Bila mindset fikir macam tu, InshaaAllah everything will be just fine :)

Okaylah, jom Saf belanja sikit gambar-gambar sekitar majlis pertunangan Shara x Shamir last week :)

Bersungguh Cik Din susun kerusi bagi cantik nak sambut bakal menantu dari Pahang :D













Premium Beautiful Expert bertukar jadi MUA hari tu. Hehehe but actually more to jadi tukang touch up jer :D




" Jangan lupa sopan-sopan jap lagi." >___<

Comelanya Diya dengan baju "happy birthday"nya :)

Happynya Mak Lang :D










Sayang Mak :)









The only "dulang" that not accepted by the other side of family.Hence, Tobby is still with us ^____^







Perbincangan sedang berlangsung :D

Our First and will always be our number one hero. We love you abah! :)




Alhamdulillah dah selamat! :D



















Inilah orangnya yang bertanggungjawab ambil all the pictures for Shara x Shamir.
Ada 500 lebih gambar and kalau ikutkan hati nak letak semua. Hehehe

Thank you Bai sebab sudi travel jauh dari KL ke Perak. Sanggup berpanas, rajin and sangat bersabar dengan karenah client yang posing kayu semuanya. Hehehe

Anyone yang berminat nak dapatkan service for your engagement day or even your wedding, boleh contact Bai di :

 018-919 8098
Instagram/Facebook :
Mabai Abas


Okaylah, hope you guys enjoy the pictures and I got to sleep now as tomorrow I will be having a very busy day which is shopping for Osaka attire and meeting up my Premium Beautiful buyer :)

Till then, good night you all :)

Loves.
Saff

Monday, 8 February 2016

LIMA Salah Faham Tentang Pemakaian Premium Beautiful Corset

Hello You all :)

Thanks for stopping by my blog and Saf harap sangat segala info yang Saf share dalam blog Saf ni especially on the Premium Beautiful Corset ni sedikit sebanyak akan dan dapat menjawab segala tanda-tanya you all mengenai Premium Beautiful Corset.

Tapi kalau you all nak lagi mudah, boleh jer direct tanya Saf kay? :) 

Jangan lepaskan peluang dapatkan your full set Premium Beautiful Corset pada harga yang sangat berbaloi sebab sekarang ni PREMIUM BEAUTIFUL is ON SALE until May 31st,2016 tau you all :) 
Grab your Premium Beatiful Corset now while promo last! :)

Kali ni Saf nak share mengenai,
LIMA (5) salah faham tentang pemakaian Premium Beautiful Corset.

Honestly dulu before Saf pengguna tegar Premium Beautiful and sebelum Saf memulakan kerjaya as a Premium Beautiful Expert ni, Saf pun salah faham mengenai pemakaian korset ni tau. Bila dah belajar and belajar, barulah Saf tahu sebenarnya pemakaian corset sangat baik untuk wanita especially daripada segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran kita. 

Tapi make sure you all pilih  corset yang betul-betul ada function kesihatan macam Premium Beautiful Corset ni tau. Sebab most of corset dalam pasaran offer only for body shaping jer. So, be smart and choose wisely ya? :)

Okaylah, jom kita tengok apakah,
LIMA (5) SALAH FAHAM TENTANG PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. 


SALAH FAHAM PERTAMA : 
PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MESTI KETAT. 

Ha dulu pun Saf ingat bila pakai corset ni, kita kena pakai ketat-ketat you all. Sebab tu waktu first time Saf beli Premium Beautiful Corset dulu, Saf OK jer since agent tu memang bagi Saf size yang agak ketat. Ketat sampai I can put my chin on my breast! Pffft >____< 

Dahla Saf memang dianugerahkan asset yang agak besar, so memang agak malu la bila our "asset" tu nampak so big and paling obvious >___<

Then waist nipper aka bengkung pun Saf dapat size yang agak kecil daripada my size mase tu. Akibatnya Saf pakai ketat. Pinggang memang kecik, tapi perut buncit and lengan makin besar macam incredible hulk! >____<

Sebab tu bila dah jadi Premium Beautiful Expert ni, Saf banyak kali remind my clients, JANGAN pakai Premium Beautiful ni ketat-ketat.

Sebenarnya you all, pakai corset ni mesti mengikut keselesaan tubuh badan kita. Selesa maksudnya just nice. Tak ketat and tak longgar sangat.

That's why kalau boleh you all carilah agent yang memang betul-betul pakai Premium Beautiful Corset ni religiously.

 Lagi bagus kalau you all izinkan Premium Beautiful Expert measure your body measurement and do all the fitting. 

Lagi satu penting sangat untuk Premium Beautiful Expert ajar you all cara pakai Premium Beautiful Corset ni dengan cara yang betul sebab kalau you all tak tahu cara pakai Premium Beautfiul yang betul, memang you all takkan dapat result yang you all inginkan. 

SALAH FAHAM KEDUA : 
TAK SELESA BILA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 

Rasa tak selesa bila pakai Premium Beautiful Corset? Rasa sesak nafas and rasa ketat sampai susah nak bergerak.

Honestly tahu tak kenapa jadi macam tu? That is because your Premium Beautiful Corset does not suit your size.

Most of the time, kalau you all dapat size yang betul, inshaaAllah you all akan rasa sangat teruja nak pakai Premium Beautiful Corset ni hari-hari and confirm malam pun you all nak tidur dengan Premium Beautiful Corset ni :)

Tapi that's happen only if you get your Premium Beautiful size right :)

So, kalau you all rasa tak selesa bila pakai Premium Beautiful corset ni, cepat-cepatlah contact Premium Beautiful Expert and we can check your size for free :)

SALAH FAHAM KETIGA : 
IBU MENYUSU TAK BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Ramai yang tanya Saf, bolehke pakai Premium Beautiful corset kalau kita breastfeed baby?

Seriously tahniah sangat pada ibu-ibu yang breastfeed baby and memakai Premium Beautiful Corset ni. For your info,  long bra Premium Beautiful ni sangat bagus dipakai oleh ibu yang menyusu bayi sebab ianya dapat menggalakkan pengeluaran susu and boleh mengurangkan bengkak susu. 

SALAH FAHAM KEEMPAT
PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK MEREKA YANG GEMUK JER

Dulu pun Saf ingat macam tu jugak sebab one of my reason nak pakai Premium Beautiful corset ni sebab nak kurus. Tapi bila makin belajar ilmu Premium Beautiul Corset ni baru Saf tahu yang premium beautiful corset ni actually SESUAI untuk SEMUA WANITA tak kisahlah wanita tu kurus or gemuk. Asalkan dia wanita, dia memang berhak dan layak pakai Premium Beautiful Corset ni.

Kebanyakan client Saf yang kurus-kurus ni biasanya they all nak pakai Premium Beautiful Corset ni sebab faktor kesihatan dan masalah dalaman wanita contohnya keputihan, senggugut, period tak teratur, sembelit, sakit pinggang, sakit belakang, peranakan jatuh dan banyak lagi. 

Nak tahu kenapa orang kurus lagilah kena pakai Premium Beautiful Corset ni? Klik SINI


 SALAH FAHAM KELIMA : 
SUSAHNYA NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 

 Honestly tak susah kalau you all tahu cara nak pakai Premium Beautiful Corset ni dengan betul. Saf sendiri tak harapkan orang lain tau untuk pakai fullset Premium Beautiful Corset ni. So, you all tak perlulah nak susahkan orang lain tolong you all pakai Premium Beautiful Corset ni tau sebabnya you all boleh jer pakai sendiri. 

Mula-mula akan rasa leceh sikit sebab tak biasa. Tapi kalau you all pakai hari-hari, inshaaAllah lama-lama nanti you all akan jadi biasa and makin mudah jer nak pakai Premium Beautiful Corset ni.

Trust me because I've been there before :)

Saf harap entry ni dapat menjawab sedikit sebanyak salah faham tentang pemakaian premium beautiful corset ni :)

But if you have more questions regarding Premium Beautiful corset ni, don't be shy and contact me NOW:)

Premium Beautiful ON DEMAND.

013-3011330
SAFF

Loves,
Saff

Saturday, 6 February 2016

Premium Beautiful Corset On SALE

Assalamualaikum everyone :)

Saf nak inform good news ni. Khas untuk peminat corset Premium Beautiful semua :)
Premium Beautiful is ON SALE!

Amacam suka tak bila you all dapat tahu yang PREMIUM BEAUTIFUL IS ON SALE sekarang ni :)
InshaaAllah harga yag ditawarkan especially for my blog reader memang harga yang menjunam dan terjunam..hehehe

Jangan risau yer sebab semua set Premium Beautiful Saf memang semuanya set baru dan bukan set lama :) 

Walaupun Premium Beautful Corset ni on sale tapi Saf takkan compromise dari segi service at all. Service paling Saf utamakan sebab yang penting client-client Saf happy and berpuas hati lepas dah shopping one full set Premium Beautiful corset ni dengan Saf. 

So far alhamdulillah ramai yang berpuas hati dengan service yang Saf bagi :) 






Client Saf ni namanya Kak Reen. Excited nak pakai Premium Beautiful walaupun dah almost 2 months berpantang. Bila dengar jer Premium Beautiful on sale, terus grab full set Premium Beautiful ni by cash. Thank you Kak Reen! :)

Ni pulak cikgu yang mengajar di Sabah. Balik kampung untuk bercuti and terus cari Saf untuk grab full set Premium Beautiful corset ni bila tahu ada special price untuk pembaca blog Saf ni and she bought Premium Beautiful Elegance! :)


Ramai betul yang ambil peluang grab Premium Beautiful Corset on Sale ni. Memang jimat banyak tau you all :)

Her name is Mira and urgently nak pakai Premium Beautiful Corset ni waktu bertunang weekend ni. Rezeki Mira grab Premium Beautiful set ni waktu Saf tengah buat promosi Premium Beautiful murah murah ni :) Selamat bertunang Mira! :)




Ramai lagi actually yang grab Premium Beautiful corset ni waktu tengah Sale macam ni. Ni Saf baru letak sebahagian jer sebab nanti you all pengsan pulak gambar yang banyak tu kan? :D

So, you all tunggu apa lagi tu? 

Jangan tunggu-tunggu lagi tau sebab Premium Beautiful on SALE ni Saf offer bermula daripada 
01.07.2016 - 30.11.2016
( 5 bulan) jer tau.

Lepas daripada bulan May nanti, Saf tak berani lagi nak janji if Saf ada buat sale lagi or tak. So, better grab sekarang sementara Premium Beautiful tengah on sale ni kan? :)





Let say you all nak book your set first with me also can :) 

Boleh terus whatsaap Saf untuk kita discuss further untuk payment options available, kay? :)



013-3011330
SAFF

Loves,
Saff