Monday, 8 February 2016

LIMA Salah Faham Tentang Pemakaian Premium Beautiful Corset

Hello You all :)

Thanks for stopping by my blog and Saf harap sangat segala info yang Saf share dalam blog Saf ni especially on the Premium Beautiful Corset ni sedikit sebanyak akan dan dapat menjawab segala tanda-tanya you all mengenai Premium Beautiful Corset.

Tapi kalau you all nak lagi mudah, boleh jer direct tanya Saf kay? :) 

Jangan lepaskan peluang dapatkan your full set Premium Beautiful Corset pada harga yang sangat berbaloi sebab sekarang ni PREMIUM BEAUTIFUL is ON SALE until May 31st,2016 tau you all :) 
Grab your Premium Beatiful Corset now while promo last! :)

Kali ni Saf nak share mengenai,
LIMA (5) salah faham tentang pemakaian Premium Beautiful Corset.

Honestly dulu before Saf pengguna tegar Premium Beautiful and sebelum Saf memulakan kerjaya as a Premium Beautiful Expert ni, Saf pun salah faham mengenai pemakaian korset ni tau. Bila dah belajar and belajar, barulah Saf tahu sebenarnya pemakaian corset sangat baik untuk wanita especially daripada segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran kita. 

Tapi make sure you all pilih  corset yang betul-betul ada function kesihatan macam Premium Beautiful Corset ni tau. Sebab most of corset dalam pasaran offer only for body shaping jer. So, be smart and choose wisely ya? :)

Okaylah, jom kita tengok apakah,
LIMA (5) SALAH FAHAM TENTANG PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. 


SALAH FAHAM PERTAMA : 
PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MESTI KETAT. 

Ha dulu pun Saf ingat bila pakai corset ni, kita kena pakai ketat-ketat you all. Sebab tu waktu first time Saf beli Premium Beautiful Corset dulu, Saf OK jer since agent tu memang bagi Saf size yang agak ketat. Ketat sampai I can put my chin on my breast! Pffft >____< 

Dahla Saf memang dianugerahkan asset yang agak besar, so memang agak malu la bila our "asset" tu nampak so big and paling obvious >___<

Then waist nipper aka bengkung pun Saf dapat size yang agak kecil daripada my size mase tu. Akibatnya Saf pakai ketat. Pinggang memang kecik, tapi perut buncit and lengan makin besar macam incredible hulk! >____<

Sebab tu bila dah jadi Premium Beautiful Expert ni, Saf banyak kali remind my clients, JANGAN pakai Premium Beautiful ni ketat-ketat.

Sebenarnya you all, pakai corset ni mesti mengikut keselesaan tubuh badan kita. Selesa maksudnya just nice. Tak ketat and tak longgar sangat.

That's why kalau boleh you all carilah agent yang memang betul-betul pakai Premium Beautiful Corset ni religiously.

 Lagi bagus kalau you all izinkan Premium Beautiful Expert measure your body measurement and do all the fitting. 

Lagi satu penting sangat untuk Premium Beautiful Expert ajar you all cara pakai Premium Beautiful Corset ni dengan cara yang betul sebab kalau you all tak tahu cara pakai Premium Beautfiul yang betul, memang you all takkan dapat result yang you all inginkan. 

SALAH FAHAM KEDUA : 
TAK SELESA BILA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 

Rasa tak selesa bila pakai Premium Beautiful Corset? Rasa sesak nafas and rasa ketat sampai susah nak bergerak.

Honestly tahu tak kenapa jadi macam tu? That is because your Premium Beautiful Corset does not suit your size.

Most of the time, kalau you all dapat size yang betul, inshaaAllah you all akan rasa sangat teruja nak pakai Premium Beautiful Corset ni hari-hari and confirm malam pun you all nak tidur dengan Premium Beautiful Corset ni :)

Tapi that's happen only if you get your Premium Beautiful size right :)

So, kalau you all rasa tak selesa bila pakai Premium Beautiful corset ni, cepat-cepatlah contact Premium Beautiful Expert and we can check your size for free :)

SALAH FAHAM KETIGA : 
IBU MENYUSU TAK BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Ramai yang tanya Saf, bolehke pakai Premium Beautiful corset kalau kita breastfeed baby?

Seriously tahniah sangat pada ibu-ibu yang breastfeed baby and memakai Premium Beautiful Corset ni. For your info,  long bra Premium Beautiful ni sangat bagus dipakai oleh ibu yang menyusu bayi sebab ianya dapat menggalakkan pengeluaran susu and boleh mengurangkan bengkak susu. 

SALAH FAHAM KEEMPAT
PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK MEREKA YANG GEMUK JER

Dulu pun Saf ingat macam tu jugak sebab one of my reason nak pakai Premium Beautiful corset ni sebab nak kurus. Tapi bila makin belajar ilmu Premium Beautiul Corset ni baru Saf tahu yang premium beautiful corset ni actually SESUAI untuk SEMUA WANITA tak kisahlah wanita tu kurus or gemuk. Asalkan dia wanita, dia memang berhak dan layak pakai Premium Beautiful Corset ni.

Kebanyakan client Saf yang kurus-kurus ni biasanya they all nak pakai Premium Beautiful Corset ni sebab faktor kesihatan dan masalah dalaman wanita contohnya keputihan, senggugut, period tak teratur, sembelit, sakit pinggang, sakit belakang, peranakan jatuh dan banyak lagi. 

Nak tahu kenapa orang kurus lagilah kena pakai Premium Beautiful Corset ni? Klik SINI


 SALAH FAHAM KELIMA : 
SUSAHNYA NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 

 Honestly tak susah kalau you all tahu cara nak pakai Premium Beautiful Corset ni dengan betul. Saf sendiri tak harapkan orang lain tau untuk pakai fullset Premium Beautiful Corset ni. So, you all tak perlulah nak susahkan orang lain tolong you all pakai Premium Beautiful Corset ni tau sebabnya you all boleh jer pakai sendiri. 

Mula-mula akan rasa leceh sikit sebab tak biasa. Tapi kalau you all pakai hari-hari, inshaaAllah lama-lama nanti you all akan jadi biasa and makin mudah jer nak pakai Premium Beautiful Corset ni.

Trust me because I've been there before :)

Saf harap entry ni dapat menjawab sedikit sebanyak salah faham tentang pemakaian premium beautiful corset ni :)

But if you have more questions regarding Premium Beautiful corset ni, don't be shy and contact me NOW:)

Premium Beautiful ON DEMAND.

013-3011330
SAFF

Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment