Tuesday, 16 February 2016

Shara x Shamir

Assalamualaikum everyone :)

Lamanya rasa tak update blog Saf ni :) Thank you so much to all of you yang sudi singgah kat blog Saf ni. Tak kisahlah you all singgah blog Saf sebab nak dapatkan info about Premium Beautiful Corset or just love to read about myself, Saf sangat-sangat appreciate your time here. Thank you darlings! :)

Alhamdulillah Sabtu (13.02.2016) baru ni, adik perempuan Saf dah selamat bertunang dengan pilihan hatinya. 

Since mak and abah prefer nak masak sendiri untuk tetamu yang datang jauh dari Pahang, makanya seminggu sebelum event memang tersangatlah sibuk dengan activity membeli barang-barang dapur and activity mengemas rumah. So that is the reason why Saf tak sempat nak update my blog :)

In between tu Saf sempat jugak selitkan activity business sebab permintaan Premium Beautiful lately ni sangat menjadi-jadi. Maybe jugak ramai yang taknak lepaskan peluang dapatkan set Premium Beautiful corset ni waktu sale murah yang macam Saf tengah offer sekarang ni.---> Klik PREMIUM BEAUTIFUL ON SALE for details :)

Apepun Saf nak ucapkan congrats to my sister, Shara and her tunang, Shamir on your engagement,Akak doakan hubungan you all sampai ke jinjang pelamin and sampai hujung nyawa. Aamiin. 

Anggaplah tempoh bertunang ni as a period untuk mempersiapkan diri ke arah alam rumah-tangga, InshaaAllah Allah akan jaga bila kita selalu anggap tempoh bertunang ni adalah tempoh persediaaan as a husband and wife and also as a parent nanti.Bila mindset fikir macam tu, InshaaAllah everything will be just fine :)

Okaylah, jom Saf belanja sikit gambar-gambar sekitar majlis pertunangan Shara x Shamir last week :)

Bersungguh Cik Din susun kerusi bagi cantik nak sambut bakal menantu dari Pahang :D













Premium Beautiful Expert bertukar jadi MUA hari tu. Hehehe but actually more to jadi tukang touch up jer :D




" Jangan lupa sopan-sopan jap lagi." >___<

Comelanya Diya dengan baju "happy birthday"nya :)

Happynya Mak Lang :D










Sayang Mak :)









The only "dulang" that not accepted by the other side of family.Hence, Tobby is still with us ^____^







Perbincangan sedang berlangsung :D

Our First and will always be our number one hero. We love you abah! :)




Alhamdulillah dah selamat! :D



















Inilah orangnya yang bertanggungjawab ambil all the pictures for Shara x Shamir.
Ada 500 lebih gambar and kalau ikutkan hati nak letak semua. Hehehe

Thank you Bai sebab sudi travel jauh dari KL ke Perak. Sanggup berpanas, rajin and sangat bersabar dengan karenah client yang posing kayu semuanya. Hehehe

Anyone yang berminat nak dapatkan service for your engagement day or even your wedding, boleh contact Bai di :

 018-919 8098
Instagram/Facebook :
Mabai Abas


Okaylah, hope you guys enjoy the pictures and I got to sleep now as tomorrow I will be having a very busy day which is shopping for Osaka attire and meeting up my Premium Beautiful buyer :)

Till then, good night you all :)

Loves.
Saff

No comments:

Post a Comment