Tuesday, 22 November 2016

Ikhtiar Hamil Dengan Premium Beautiful Korset

Assalamualaikum and Hi Everyone! :)

Rindunya nak update blog. 
Baru ni ada kelapangan itupun Saf cuba untuk squeeze in my time.
Rindu dekat all of you yang sudi singgah my blog ni :)

Dah lama Saf tak cerita about Premium Beutiful Korset kan? Sampai ada yang message Saf tanya if Saf still jual Premium Beautiful :)

InshaaAllah dari 2013, hari ini dan sampai seterusnya Saf akan setia jadi Premium Beautiful Expert untuk you all kay? :) 

Sebab everytime sebut about Premium Beautiful Corset, confirm Saf akan teruja sangat. Sebab terlalu best Premium Beautiful ni and terlalu banyak about Premium Beautiful Korset ni yang Saf nak share dengan you all! :D

Okayla kali ni Saf nak share satu testimoni premium beautiful korset from my beautiful client who stayed in Johor Bahru. 

She contacted me sebab nak cuba Premium Beautful Corset ni sebagai salah satu ikhtiar untuk hamil aka pregnant! :)

Alhamdulillah end of last month Saf dapat good news from her that she had delivered a baby! 

Alhamdulillah happynya bila dapat message macam ni from my client. Tak sia-sia, usaha beliau dan suami dapatkan Premium Beautiful Korset ni sebagai satu ikhtiar untuk hamil. Tahniah Fiza! :)


Fiza contact Saf untuk dapatkan her Premium Beautiful Korset in April 2015 Alhamdulillah setahun lepas tu, Fiza dah pun selamat lahirkan baby girl yang comel :)
Tahniah Fiza dan husband! :D



Since Fiza ni bersalin secara cesarean ataupun pembedahan, of coursela Fiza ada rasa sedikit gerun kan nak pakai full set Premium Beautiful Korset ni immediately. 

Tapi apa yang Saf advice is, boleh mula dengan pakai BENGKUNG premium beautiful korset ni dulu. At least bengkung premium beautiful korset ni boleh bantu kecutkan rahim dan keluarkan segala darah nifas dalam rahim kita dengan lebih lancar. Selain tu bonusnya bila pakai bengkung premium beautiful ni waktu dalam pantang adalah PERUT CEPAT JADI KEMPIS!
Heheheh suka tak?

Long Bra Premium Beautiful Korset pun takde masalah kalau you all yang bersalin secara cesarean atau pembedahan nak pakai dulu. Lagi bagus sebab Long Bra Premium Beautiful Korset ni dapat memperbanyakkan susu badan dan selain tu, it help untuk kurangkan rasa sakit bengkak susu.

Cuma part girdle Premium Beautiful Corset ni, Saf advice you all pakai after DUA BULAN bersalin. Sebab luka cesarean atau pembedahan tu masih baru dan lembut lagi. Risau nanti masa you all nak pakai girdle tu nanti you all akan guna tenaga yang banyak pulak.

 Sabar dulu kay? 
InshaaAllah after that dah boleh sarung full set Premium Beautiful Korset ni dah :)


Ni Saf share testimoni-testimoni ibu-ibu yang bersalin secara cesarean atau pembedahan yang menggunakan Premium Beautiful Korset untuk dapatkan bentuk badan yang menarik disamping menjaga kesihatan dalaman kita.





Cuba focus pada bahagian perut kakak ni. Immediately after sarung satu set Premium Beautiful Corset ni, terus kemas bahagian perut tu and perut rasa selesa macam "dipegang".
Sekarang kakak ni makin slim, makin sihat and makin cantik after almost setahun pakai Premium Beautiful Corset ni.




Lepas 2 bulan bersalin secara cesarean atau pembedahan, badan terus jadi macam anak dara! Bestnya :) Padahal anak dah 3 orang tau kakak ni. Semuanya bersalin secara cesarean. Alhamdulillah selain bentuk badan yang makin ramping, Premium Beautiful Korset ni sangat membantu mengurangkan kesan parut pembedahan pada bahagian perut.


So, lepas ni you all yang pernah melahirkan secara cesarean atau pembedahan, jangan takut kay nak cuba atau nak berpantang dengan Premium Beautiful Korset  ni? :)

InshaaAllah dijamin you all akan puas hati dengan result after you all dah sarung Premium Beautiful Korset ni.

If you all tengah pregnant and berminat untuk dapatkan set Premium Beautiful Korset ni untuk kegunaan dalam pantang pun boleh jer dapatkan sekarang. Just contact Saf and Saf akan advice accordingly :)

p/s: Promo Harga Murah Premium Beautiful Korset is still going on. Jangan lupa dapatkan your Premium Beautiful Korset while the promo still last kay? :)

Whatsaap :

013-3011330
SAFF


Loves,
Saff




No comments:

Post a Comment