Monday, 19 December 2016

Testimoni Premium Beautiful : Hilang 11kg Lepas Pakai Premium Beautiful Korset

Hi you all :)
Lamanya Saf tak share testimoni terbaru premium beautiful korset ni kan?

Ada yang personal message Saf tanya if Saf still jual premium beautiful korset ni gara-gara dah lama tak update blog..ngeee I know my bad T____T

Hehehe you all jangan risau kay, Saf masih jual Premium Beautiful Korset ni sebab Saf memang pengguna tegar Premium Beautiful korset. 

So, sayang sangat rasanya bila dah pakai dan rasa kesan hebat dari Premium Beautfiul Korset ni, Saf nak stop sharing kebaikan premium beautiful ni kan..InshaaAllah segala persoalan you all about Premium Beautiful Korset ni, akan Saf jawab sebaik mungkin :)

Okaylah. Kali ni bukan cerita pasal Saf tau. Kali ni Saf nak share testimoni hebat premium beautiful korset by one of our Top Leaders Circle's sister yang berjaya hilang 11kg selepas consistently pakai Premium Beautiful ni 8 jam sehari setiap hari.

Sama macam ubat. Kalau doctor pesan suruh makan 3 kali sehari untuk cepat baik and kita follow, InshaaAllah kita akan cepat sihat dan baik. Betul tak? :)

So sama macam premium beautiful korset ni. Kalau Premium Beautiful Expert pesan pakai setiap hari minimum 8 jam sehari, so mestilah ikut tau kalau nak result yang sama macam we all experienced ni :)





Okay actually kali ni Saf nak share perkongsian dan pengakuan sebenar Ain Afiqah lepas berPremium Beautiful Korset.

 Saf ingatkan Ain ni dah kahwin tau before this. Rupanya she still single and muda remaja lagi. Tapi cuba tengok fizikal and muka Ain sebelum pakai Premium Beautiful Korset ni. 

Memang jauh nampak lebih berusia dari usia sebenar kan? Nasiblah Ain dah pakai Premium Beautiful Korset. Makin comel, lawa and awet muda sekarang ni..Ni kalau lalu sebelah Saf pun, Saf tak kenal sebab dah cantik sangat :)


Jom sama-sama baca perkongsian daripada Ain lepas pakai Premium Beautiful Korset ni :)

"Ain start pakai PB mase bulan 6, 2016. Mase tu bulan puasa. Berat Ain sebelum pakai Premium Beautiful Korset ialah 70 kg. 

Sekarang berat badan Ain keep turun and berat terkini Ain is 59kg. 

Honestly, Ain booster kan lagi dengan shake me dan min kaffe selain daripada konsisten pakai Premium Beautiful Korset setiap hari. Tu yang Ain dapat pakai dress tu 👆.

Korset Premium Beautiful ni memang the best korset ever yang pernah Ain jumpa tau. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful korset ni, Ain dah lost 11kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh... 
😥😥😥😥... 

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan-makanan kat Malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful Korset. Takyah diet and jogging teruk2. 1 jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful korset. Cewaaah:

1. Berat badan turun dari 70kg ke 59kg.
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍

Makin lawakan Ain sekarang? Untung muda-muda dah pakai Premium Beautiful Korset :)


Haaa itulah pengakuan and cerita sebenar pengakuan Ain yang sekarang dah hilang 11kg daripada berat asal 70kg

Jealous tak? Hehehe nasiblah Saf dah pakai Premium Beautiful, minum shake me and Min Kaffe macam Ain, so kuranglah sikit rasa jealous tu ^___^

Now 2016 dah almost come to an end. Saf harap kita tak carry forward azam untuk kurus tu setiap tahun tanpa tindakan apa-apa. 

Sebab macam Saf sendiri, setiap tahun carry forward azam nak kurus sampaikan tak sedar diri Saf makin lama makin besar and bila dah makin besar and makin berat, memang kena sabarlah melalui proses nak slim balik kan? >____<

Ni Saf nak offer harga menarik dan murah untuk you all yang beli 1 set Premium Beautiful Korset secara cash ataupun credit card. You all akan jimat almost RM600 if you all beli Premium Beautiful Korset sekarang

Tu tak termasuk free gift yang Saf akan bagi you all nanti. Rugi sangat kalau tak grab your Premium Beautiful Korset sekarang.

So, tunggu apa lagi? 
Nak sihat, cantik dan slim? 
Cecepat contact Saf di :

013-3011330
 (Whatsaap Only)
SAFF


Loves,
Saff :)

Thursday, 8 December 2016

Promosi Harga Murah dan Testimoni SHAKE ME Haio

Assalamualaikum and Hi everyone! 

Kali ni Saf nak share dengan you all, product terhangat di pasaran yang baru jer launched last month.

Saf sendiri teruja dengan product ni tau sebab it helps to reduce weight at a very MINIMUM COST!

Minum SHAKE ME ni memang paling kurang pun boleh hilang 2kg sebulan..best tak? :)


Siapa tak suka kan bila kita boleh kurus dengan product yang dijamin selamat and lepas tu harga pun murah! :)



Nama product ni adalah SHAKE ME!
Nanti Saf akan share lebih details lagi ape itu SHAKE ME kay.

Apepun SHAKE ME ni adalah sejenis pengganti makanan yang berasaskan soya. Protein shake la senang nak faham kan? :) 

SHAKE ME ni bukan supplement. So, you all jangan risau kalau you all ada ambik supplement lain kan? InshaaAllah takkan ganggu badan you all :)

So, bila dah namanya protein drink, SHAKE ME ni memang kena shakelah baru segala protein-protein yang ada dalam serbuk SHAKE ME tu boleh larut dengan baik and lebih mudah untuk dihadam nanti.



3 ramuan utama dalam Shake Me:
- Protein Soya
-Garam Buluh
-L-carnitine 
(agent pembakar lemak. So, bila dah slim nanti, taklah kulit tu menggelebeh>__<)

Shake Me or Shake M3 ni berkonsepkan 3M tau. Ape 3M tu? 

1. MINERAL - Shake me provide mineral yang secukupnya untuk badan sewaktu proses penurunan berat badan.

2. MAINTENANCE - Shake Me akan membantu proses maintaining your ideal weight.

3. METABOLISM - Shake Me membantu meningkatkan kadar metabolism dalam badan. Bila kadar metabolism kita tinggi, makan apepun senang jer makanan-makan tu terbakar dalam bentuk tenaga.So, taklah kita gemuk! :D



APA KEISTIMEWAAN SHAKE ME?

1. Rendah kalori.
 Setiap packet SHAKE ME cuma mengandungi 90kcal jer you all. Kalau compare dengan breakfast nasi lemak, nasi kerabu, nasi dagang, nasi kuning, roti canai memang SHAKE ME ni jauh lebih rendah calorinya berbanding sume yang Saf tulis kat atas tu :)

2. Tinggi Protein dan Serat.
Dalam SHAKE ME ni ada protein daripada kacang soya, oat protein, dan whey protein powder yang boleh membekalkan serat dan protein yang baik untuk kesejahteraan tubuh kita.

3. Sumber Calcium dan Magnesium
Kandungan soya dalam SHAKE ME membekalkan calcium yang baik untuk tulang dan gigi. Magnesium pulak datang dari campuran garam buluh yang terdapat dalam SHAKE ME ni.


4. Diperkaya dengan garam buluh, L-carnitine, vitamin dan mineral.


Best tau bila ada garam buluh ni, means that SHAKE ME ni dah ada agent detoxification. Jimat dah kat situ sebab 2 in 1. Bila nak slim ni, usus tu kena dibersihkan dulu barulah mudah usus tu nak absorb segala nutrient yang ada dalam SHAKE ME ni. Bila usus tu dah absorb nutrient baik dari SHAKE ME ni barulah boleh hilang berkilo-kilo! :)

5. Tiada gula tambahan.
SHAKE ME sesuai untuk mereka yang menghidapi Diabetes. Sebab dah tak perlu nak tambah gula dah dalam SHAKE ME ni. 

6. Tiada pewarna sintetik.




SIAPA YANG PATUT MINUM SHAKE ME?
- You all yang mengalami BMI badan berlebihan.
- You all yang ingin mendapatkan berat badan ideal.
- You all yang ingin menurunkan berat badan dengan cara sihat, selamat, berkesan dan murah.
- You all yang selalu tak sempat nak makan atas faktor sibuk menguruskan kerja dan rumah tangga.
- You all yang mementingkan kesihatan badan untuk sentiasa berada dalam keadaan yang optimum.
- Pendek kata, SHAKE ME ni sesuai untuk SEISI KELUARGA :)





Waktu yang sesuai untuk kita sarapan pagi adalah antara pukul 7.00am-8.30am.
Ni cadangan jer tau untuk breakfast yang sihat. 
Puasa la kejap makan nasi lemak ayam goreng berempah extra sambal tu kay? Nanti dah turun 3kg, rewardlah diri dengan nasi lemak tu :)




Ha ni pulak cadangan minum pagi. Waktu yang sesuai adalah antara pukul 10.00am-10.30am.
Kenapa kena minum pagi?
Minum pagi ni wajib sebab untuk elakkan kita over eating waktu makan tengahari nanti. Kiranya kita isi perut dulu sebelum lunch. Tapi janganlah pegi belasah pizza pulak waktu minum pagi tau >__<





Lunch time is the best hour of the day! Setuju? :)
Waktu lunch ni seriously better you all makan nasi. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk kerja sampai petang and sambung ke malam dengan kerja rumah pulak kan? So, kalau you all makan so called "light lunch", confirm malam nanti you all akan makan macam tak ingat dunia sebab lapar >___<
Nak slim boleh jer ambil nasi, tapi kena perhatikan PORTION. It's all about portion portion portion!
Memang susah nak makan segenggam nasi. Tapi lama-kelamaan mesti boleh.
Saf sekarang ni memang tak boleh dah nak makan nasi penuh pinggan. It's all about biasakan diri buat benda yang betul. 
Kalau susah sangat nak tau segenggam tu banyak mana, nanti you all ambil nasi guna sudu makan. 3 sudu makan tu lebih kurang segenggam nasi.



Ni cara you all nak anggarkan size seggengam, sebesar ibu jari, sepenumbuk dan sebagainya.




Ha ni pulak cadangan waktu minum petang.
Bagusnya minum petang ni, adalah bila waktu dinner nanti kita takkan terlebih makan benda-benda yang tinggi kalori.
Bagus jugak minum petang ni kalau you all ada hajat nak exercise lepas office hour sebab badan kita perlu tenaga sebelum exercise tau.

Baru boleh exercise dengan lebih berkesan :)









Ni pulak cadangan untuk makan malam.
Macam Saf, Saf akan minum SHAKE ME and Min Kaffe jer untuk dinner. Sebab tu pun dah kenyang sangat dah :)


Saf suka sangat bau SHAKE ME ni tau sebab sangat wangi. Dia macam bau "nestum" tapi lagi sedap :) Peminat soya mesti akan jatuh cinta dengan SHAKE ME ni :)




Normally Saf akan campur SHAKE ME dengan Min Kaffe and dengan cold water and shake them well. Seriously rasa dia sedap sangat macam MOCHA SHAKE tau..kalau tak percaya, silalah cuba. 
(P/s : Pantang larang SHAKE ME ni is you all tak boleh guna air panas tau. So, you all boleh guna air at room temperature or cold water)

Haaa ini testimoni SHAKE ME Saf sendiri tau :)
YES my weight was 71.7kg okay >____< 

Saf percaya Saf naik berat badan ni sebab makan ikut sedap mulut and banyak minum dan makan makanan manis >____<

Saf cubalah SHAKE ME ni and alhamdulillah dalam seminggu Saf berjaya hilang 2kg! 

Yeayyy bukan senang tau nak hilang 2kg tu tanpa exercise. Masa ni Saf sempat exercise 3 kali jer seminggu. Itu pun buat pilates jer. No cardio sebab risau badan yang berat tu akan buatkan lutut Saf sakit.

So, saf cuma amalkan makan yang betul pada waktu makan yang betul and tukar breakfast and dinner Saf dengan SHAKE ME.


Now alhamdulillah Saf dah berjaya hilang 6kg dalam masa 2 bulan setengah and size pinggang Saf mengecik dari size 30 ke size 27 you all..hehehe bestnyaaa semua jeans lama-lama dah boleh sarung balik! ^__^

Cuma yang tak best is, baju-baju semuanya jadi terlalu longgar sampaikan segan nak pakai sebab nanti orang ingat baju pinjam >___<

Tengoklah Saf waktu 2014 dulu. Macam opah kan? >___<

Gambar masa 2014 tu adik Saf send kat Saf masa Saf tengah sibuk buat kerja. Rasa nak nangis tengok diri sendiri masa tu. What have I done to myself?

Kalau yerrrpun putus cinta waktu tu, tapi kenapa sampai perlu gemuk? >___< hahaha emo kan?

Alhamdulillah 2016 Saf makin kecik! Semoga Saf terus istiqamah dengan perubahan lifestyle ni. Saf cuma nak hidup sihat. Biarlah dalaman dan luaran Saf ni sama sihat. Jangan luar nampak macam 26 tahun tapi dalaman macam 62 tahun. Bila dalaman macam 62 tahun, tu yang badan cepat lesu and macam-macam penyakit datang menyinggah >___<

Saf masih dalam proses mendapatkan my ideal weight. My target is to get to 54kg. So it is still a long journey and I don't rush it sebab gemuk dah bertahun tapi nak kurus dalam masa sebulan hilang 18kg tu adalah DIET! 

I don't do diet. I change my lifetsyle to something right and healthy. Bila kita tukar lifestyle kita ni, itu adalah tanda kita sayang diri kita. So, inshaaAllah hasilnya akan lebih kekal dan takkan ada masalah untuk kita consistent :)

Tapi mesti ada target tau. Kalau takde target berapa banyak nak hilangkan and bila nak capai target tu. Target dan plan tu mesti REALISTIC. Jangan main letak jer tau you all. Nanti you all jugak yang akan sedih and stress bila tak capai target.


Pipi pun terpaksa hilang lemak ! >__<


Walaupun ada SHAKE ME, Saf tak pernah lupa untuk sarung my PREMIUM BEAUTIFUL 
Waktu proses losing weight ni, badan kita akan "lembik" sikit tau. So, bila pakai Premium Beautiful it helps to reshape balik badan kita :)




Beranganlah kan semoga bila ada anak sendiri badan tu nanti maintain kecik and ada shape :)

InshaaAllah dengan Premium Beautiful and Shake Me, that is soooo possible :)

Okaylah ni special offer untuk mereka yang BELI 1 set Premium Beautiful Corset secara CASH/CREDIT CARD, Saf akan bagi these 4 items secara PERCUMA :
* Pencuci PB Wash
* 10 packets SHAKE ME
* 10 packets Min Kaffe
*Poslaju




Yang ni pulak promosi SHAKE ME haio if you all belum ada budget lagi nak beli premium beautiful :) 


Whatsaap me now at :

013-3011330
(SAFF)