Monday, 19 December 2016

Testimoni Premium Beautiful : Hilang 11kg Lepas Pakai Premium Beautiful Korset

Hi you all :)
Lamanya Saf tak share testimoni terbaru premium beautiful korset ni kan?

Ada yang personal message Saf tanya if Saf still jual premium beautiful korset ni gara-gara dah lama tak update blog..ngeee I know my bad T____T

Hehehe you all jangan risau kay, Saf masih jual Premium Beautiful Korset ni sebab Saf memang pengguna tegar Premium Beautiful korset. 

So, sayang sangat rasanya bila dah pakai dan rasa kesan hebat dari Premium Beautfiul Korset ni, Saf nak stop sharing kebaikan premium beautiful ni kan..InshaaAllah segala persoalan you all about Premium Beautiful Korset ni, akan Saf jawab sebaik mungkin :)

Okaylah. Kali ni bukan cerita pasal Saf tau. Kali ni Saf nak share testimoni hebat premium beautiful korset by one of our Top Leaders Circle's sister yang berjaya hilang 11kg selepas consistently pakai Premium Beautiful ni 8 jam sehari setiap hari.

Sama macam ubat. Kalau doctor pesan suruh makan 3 kali sehari untuk cepat baik and kita follow, InshaaAllah kita akan cepat sihat dan baik. Betul tak? :)

So sama macam premium beautiful korset ni. Kalau Premium Beautiful Expert pesan pakai setiap hari minimum 8 jam sehari, so mestilah ikut tau kalau nak result yang sama macam we all experienced ni :)





Okay actually kali ni Saf nak share perkongsian dan pengakuan sebenar Ain Afiqah lepas berPremium Beautiful Korset.

 Saf ingatkan Ain ni dah kahwin tau before this. Rupanya she still single and muda remaja lagi. Tapi cuba tengok fizikal and muka Ain sebelum pakai Premium Beautiful Korset ni. 

Memang jauh nampak lebih berusia dari usia sebenar kan? Nasiblah Ain dah pakai Premium Beautiful Korset. Makin comel, lawa and awet muda sekarang ni..Ni kalau lalu sebelah Saf pun, Saf tak kenal sebab dah cantik sangat :)


Jom sama-sama baca perkongsian daripada Ain lepas pakai Premium Beautiful Korset ni :)

"Ain start pakai PB mase bulan 6, 2016. Mase tu bulan puasa. Berat Ain sebelum pakai Premium Beautiful Korset ialah 70 kg. 

Sekarang berat badan Ain keep turun and berat terkini Ain is 59kg. 

Honestly, Ain booster kan lagi dengan shake me dan min kaffe selain daripada konsisten pakai Premium Beautiful Korset setiap hari. Tu yang Ain dapat pakai dress tu 👆.

Korset Premium Beautiful ni memang the best korset ever yang pernah Ain jumpa tau. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful korset ni, Ain dah lost 11kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh... 
😥😥😥😥... 

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan-makanan kat Malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful Korset. Takyah diet and jogging teruk2. 1 jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful korset. Cewaaah:

1. Berat badan turun dari 70kg ke 59kg.
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍

Makin lawakan Ain sekarang? Untung muda-muda dah pakai Premium Beautiful Korset :)


Haaa itulah pengakuan and cerita sebenar pengakuan Ain yang sekarang dah hilang 11kg daripada berat asal 70kg

Jealous tak? Hehehe nasiblah Saf dah pakai Premium Beautiful, minum shake me and Min Kaffe macam Ain, so kuranglah sikit rasa jealous tu ^___^

Now 2016 dah almost come to an end. Saf harap kita tak carry forward azam untuk kurus tu setiap tahun tanpa tindakan apa-apa. 

Sebab macam Saf sendiri, setiap tahun carry forward azam nak kurus sampaikan tak sedar diri Saf makin lama makin besar and bila dah makin besar and makin berat, memang kena sabarlah melalui proses nak slim balik kan? >____<

Ni Saf nak offer harga menarik dan murah untuk you all yang beli 1 set Premium Beautiful Korset secara cash ataupun credit card. You all akan jimat almost RM600 if you all beli Premium Beautiful Korset sekarang

Tu tak termasuk free gift yang Saf akan bagi you all nanti. Rugi sangat kalau tak grab your Premium Beautiful Korset sekarang.

So, tunggu apa lagi? 
Nak sihat, cantik dan slim? 
Cecepat contact Saf di :

013-3011330
 (Whatsaap Only)
SAFF


Loves,
Saff :)

No comments:

Post a Comment