Monday, 16 January 2017

2017 Dream Board

Hello everyone!
Thank you for keep on visiting my blog and sorry for not updating much stories in here.

If you guys missed me and my story, please do follow me through my facebook and instagram okay? :)

Facebook : Safriza Azwani
Instagram : Safriza Azwani

I hope it's not to late to wish all of you Happy New Year 2017! 

Dah 16 hari in 2017, baru now sempat nak wish kan? Hehe well it's better late than never kan? Dah 16 hari in 2017 ni, ada yang tersilap tulis tahun tak? 

I did well this year sebab dah tune siap-siap dalam kepala Saf ni, "OK this year 2017. Banyak benda nak siapkan!"

It's like ada someone in my mind who keep on reminding me,
"Helooo Saf, ni dah 2017 okay? You are run out of time! " >____<

Kali ni Saf taknak cerita langsung about PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. 

Sebab kalau you all nak tahu about Premium Beautiful korset, you guys can all click this link okay? 

In this entry Saf nak share sikit about my 2017 Dreams board. Saf nak cerita yang main one dulu and I hope you guys yang baca entry ni please please doakan Saf okay? 
Muah ciked :D

Alhamdulillah hampir70% impian dan goal 2016 Saf, Saf dah capai. Dulu rasa frust kalau tak capai 100%. 

Tapi kita kan hanya boleh merancang, berdoa dan usaha. Selebihnya Allah lebih tahu bila kita layak dan masa yang sesuai untuk kita capai segala impian kita tu :) 
Same goes to me. Trust Allah :)

Ok jomlah kalau sudi baca my 2017 dreams board. Sambil baca tu, doakan sekali please :)


Ini goal paling terbesar untuk Saf tahun ni. The highest ranking in my business. I'm almost there and InshaaAllah doakan Saf okay? 

Nak jadi miss universe tak layak, so jadi Crown Diamond Manager pun Alhamdulillah dah :)






This picture was taken in 2015. Rasenya dalam pertengahan 2015 masa Saf tengah fight for my carfund award. 

Alhamdulillah tabung kereta aka car fund dah siap. Sekarang ni kena penuhkan tabung kereta tu jer and please doakan Saf berjaya keluarkan kereta ni in 2017 kay? :)



Umrah. 
Saf teringin sangat nak jejak kaki kat sini. Tak sabar nak rasa feeling orang yang dah merasa sampai ke tanah suci Mekah ni the moment they saw the Kaabah in front of their eyes. 

Saf pun nak rasa perasaan tu. InshaaAllah nak sangat pergi dengan mak abah and my siblings :)




Going to Tangalooma Island, Gold Coast Australia for free and feeding the dolphin on my own!

Seriously tak sabar sampai dah 2 hari dah dok mimpi pasal Tangalooma ni. Masa ni tak kisah dah kalau kulit Saf hitam masa ni. Free punya pasal kan? Hehehe

Takpe nanti boleh bawak stock BB Plus Collagen banyak-banyak :D




2017 ni Saf dah janji dengan diri sendiri yang Saf nak lebih sayangkan diri sendiri than anything else. 

So 2017 ni InshaaAllah Saf nak lebihkan makan makanan sihat. No processed food. Exercise 3-5 times a week. Tidur cukup 7-8 jam sehari.

Hahaha you all jangan gelak kay? Bajet sangat nak dapat body ala-ala penelope cruz ni ha. Semoga tabah dan keep on consistent! Aamiin
.
.
.
.
Okaylah tu jer yang Saf nak share dulu dengan you all. Ada banyak lagi impian Saf untuk 2017 tu and ada some yang Saf kena keep it to myself :) 

Ape impian you all untuk tahun 2017 ni? 
Saf doakan semoga you all akan capai satu persatu segala impian you all tu kay? Aamiin :)

Jangan malu untuk share impian you all dengan orang sekeliling you all. 

Well maybe akan ada yang gelakkan you all. Tapi senang cerita macam ni lah. Kalau you all taknak orang gelakkan cita-cita dan impian you all, janganlah you all gelak dekat impian and cita-cita people aorund you kay? Sebab what yo give you get back :) 


Apepun kejayaan yang besar bermula dengan langkah pertama. 

Dan langkah pertama yang boleh you all buat adalah :
PERCAYA you all BOLEH!


Loves,
Saff :)


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete