Friday, 29 September 2017

Premium Beautiful Korset Penipu


"Pakai Premium Beautiful Korset tapi tak kurus pun?"
"Premium Beautfiul Korset ni penipu ke ape?"

"Kalau tak penipu kenapa saya pakai tak kurus-kurus pun?"

Ayat-ayat kat atas tu biasa sangat Saf dengar bila client yang dah beli Premium Beautiful Korset ni tapi hasilnya tak menjadi seperti yang diharapkan. 

Nak salahkan siapa?
Premium Beautiful Korset yang salah?
Agent Premium Beautiful yang salah?
atau
.
.
.
.
Diri sendiri yang salah?

Ada banyak sebab kenapa mereka yang ada Premium Beautiful korset tapi tak jadi papepun lepas "pakai".

Hope lepas you all dah baca sharing Saf ni, no more reasons okay untuk you all labelkan Premium Beautiful Korset ni as Penipu.

Antara sebab-sebab utama kenapa you all yang ada Premium Beautiful Korset tapi tak dapat hasil yang you all nak, adalah :

1/ Ada Premium Beautiful Korset, tapi almari yang pakai.

- Hmmmm ini kisah yang sangat biasa Saf dengar. Sedih tau. Sebab you ada 1 set Premium Beautiful Korset ( long bra +bengkung + seluar), tapi you bagi almari yang pakai. 

Camni macam mana nak dapat hasil? Almari pun tak boleh kurus you all >___<

2/ Ada Premium Beautiful Korset tapi pakai tak consistent.

- Haaaa ni lagi satu masalah dunia. Rasa nak babab jer yang pakai jenis ON OFF ni. Bila rasa diri dah slim sikit, mulalah dia buat-buat lupa nak pakai Premium Beautiful Korset. 

Nak kurus dan sihat ni kena DISIPLIN you all. Disiplin tu takde kat kedai speedmart 99 yang you all boleh beli bila rasa nak disiplin. Nak nampak result kurus macam mereka yang berjaya kurus dengan Premium Beautiful Korset tu, you all kenalah rajin lebih and konsisten :D

3/ Pakai Premium Beautiful Korset and makan sampai lupa diri! 
- Haaaa ni bahaya sebenarnya. Mindset tu tak boleh cakap " Owh takpelah. Aku boleh makan ape jer yang aku nak makan sebab aku pakai Premium Beautiful Korset. Nanti kuruslah nih. "

Hmmmm okay masalahnya adalah Premium Beautiful Korset ni adalah body shaping lingerie tau. Fungsinya membantu meningkatkan metabolism badan yang boleh bantu you all bakar lemak dalam badan tu.

Cuma yang jadi masalahnya adalah bila you all makan macam ni :

Breakfast -Makan roti canai 1 keping + Nasi Lemak Sotong + Nescafe Tarik

Lunch - Nasi penuh + Ayam Kari Banjir + Sayur Campur + Sambal Belacan + Air Sirap + Kuih Keria untuk minum petang

Dinner - Nasi goreng kampung telur dadar + Fresh Orange

Supper - Capati + Teh Tarik

Haaaaa kalau sehari jer makan macam tu takpe you all. Fahamlah cheat day. Tapi kalau itulah menu kita setiap hari macam mana nak kurus? Camni memang saja ternak lemak nama dia >____<


So, pakai Premium Beautiful and watch what you put inside your body. Kite bukan setakat nak kurus jer. Tapi kita nak sihat jugak. Taknaklah body shape dah cantik tapi kolestrol level and gula dalam darah tinggi. 

4/ Nak pakai Premium Beautiful Korset sendiri!
- Haaa ni lagi satu. Alasan taknak Premium Beautiful expert tolong ajarkan cara pakai is sebab MALU. Ya Allah apelah nak di malukan? Apa yang you all ada, Saf pun ada jugak :D

Sebab malu lah you all jadi tak tahu cara nak alih lemak and pakai Premium Beautiful Korset dengan betul.

Lepas ni tolong jangan malu-malu lagi okay? I just want to help you and make sure you dapat the best service ever! :)

5/ Pakai Premium Beautiful Korset tak cukup satu set!
- Haaaa ni nak pesan ni. Premium Beautiful ni memang boleh beli part by part. Cumanya kalau you all beli part by part, you all tak boleh expect result sama macam mereka yang pakai fullset Premium Beautiful Korset tau. Tu jer nak pesan :)


Oklah cukuplah Saf share 5 sebab kenapa ada Premium Beautiful tapi tak kurus-kurus. InshaaAllah nanti Saf sharekan lagi.

Ni jom tengok testimoni kawan Saf. Hehehe kawan Saf muda-muda tau. Sebab tu Saf pun terpaksa muda kesan berkawan dengan orang muda :p
(Ceh nak jugak tu perasan muda :p)


 Haaa ni Qila. Mula pakai Premium Beautiful Korset ni pertengahan tahun 2013. Cuba tengok Qila ni before pakai Premium Beautiful Korset in 2011. Macam makcik ke tak? 

Qila ni siap cakap lagi dulu ada sorang pakcik yang merangkan officemate beliau kata yang beliau ni macam makcik yang dah anak 3! Padahal Qila ni belum kahwin pun lagi you all. Sedih tak kalau mulut orang celupar camni? >__<

Tapi kalau tengok gambar Qila in 2011 tu memang shape nampak makcik-makcik sikit kan? Miss B pun macam "jatuh" akibat salah pilih dan pakai baju dalam yang sesuai. 


Haaa jangan main-main tau. Kalau salah pilih baju dalam, memang Miss B yang sepatutnya elok cantik terletak boleh nampak kendur and "saggy". 

Tapi cer you all tengok Qila in 2017 after almost 4 tahun pakai Premium Beautiful Korset ni. Elok lawa dah sekarang kan? Sekarang ni sibuk pulak nak mengaku anak 3 sebab orang confirm tak percaya asbab pakai Premium Beautiful Korset ni secara konsisten! 

Dah terang-terang camni lagi nak kata Premium Beautiful Korset ni penipu ke? Pelik ni kalau nak kate tipu lagi >___<

Kalau you all nak bercakap nak bercakap sendiri dengan tuan punya badan or nak dapatkan khidmat nasihat pakai Premium Beautiful Korset ni dengan betul dan tepat, boleh jer you all contact jer Qila ni direct at her whatsaap : 
017-5691754 (Qila)






Ha ni pulak cerita yours truly >____<
Buat ape tah tahun 2014 tu gemuk, montel, bulat macam tu T___T

Bukan kawan-kawan Saf jer tak percaya Saf macam tu yer in 2014. Saf sendiri tengok pun Saf tak mampu nak percaya. Tapi percayalhahhh itu memang Saf T_____T

Tahun 2014 tu tahun kedua Saf pakai Premium Beautiful Korset. Masa ni belum sedar lagi pakai Premium Beautiful Korset ni kena jaga makan jugak. Hari-hari makan nasi tanpa bersalah, makan tu kalau sedap jangan beringat >___<

Lepas tu setiap kali appointment mesti nak order air manis-manis.
Gula tu racun yer you all. Kalau gula yang kita makan atau minum tu kite tak bakar balik dengan activity bersukan, lama-lama akan jadi LEMAK. Bila namanya lemak, faham-fahamlah kenapa semua nampak montel dan bulat  camtu >___<

Tahun 2017 Saf masih pakai Premium Beautiful Korset and dah makin sedar diri untuk makan hanya makanan sihat jer. Almaklumlah tahun ni kalau Allah panjangkan umur, bulan 11 ni akan cecah umur 32 tahun. Makin banyak usia ni, makin senang penyakit nak hinggap kalau diri sendiri takde kesedaran nak jaga.

Honestly kadang-kadang tu Saf terbabas jugak part jaga makan. Especially bila balik rumah parents. Time ni lah nak makan masakan mak yang sedap-sedap ye tak? Pada Saf makan jer, regret it later bila dah balik rumah sendiri :p

Tapi yang penting masa dekat rumah mak, Saf tak tinggal Premium Beautiful Korset ni. Wajib pakai setiap masa dekat kampung supaya tak terlebih makan :p

Exercise pulak Saf tak sempat nak exercise selalu. Ceh! Alasan. But true you all. Kadang tu sampai sebulan pun tak sempat nak keluarkan peluh. So, Saf sarung Premium Beautfiul Korset ni jer untuk Saf jaga my body shape supaya tak bersepah lelemak tu.


So, pada you all yang teringin nak tahu betul ke tak Premium Beautiful Korset ni Penipu, boleh jer personally whatsaap Saf at :

013-3011330


InshaaAllah Saf akan jawab seikhlas hati  :)

You all boleh jugak bagitau yang you all datang dari my blog and you all akan dapat special price for the set of premium beautiful korset ni.

Kita discuss sampai jadi! :D


Loves,
Saff 

No comments:

Post a Comment