Monday, 20 November 2017

Testimoni Premium Beautiful : Masalah Rahim Jatuh dan Sakit Belakang Hilang Lepas Pakai Korset Premium Beautiful

Assalamualaikum and hello everyone!
Dah lama tak share testimoni premium beautiful dekat my blog ni kan?

So hari ni Saf teruja nak share testimoni terbaru premium beautiful korset yang one of my business partner share dengan Saf baru-baru ni. Her name Ain and masih single. Tapi available ke tak? Itu kena tanya tuan badan :D

Ni lah Ain yang sebelah Saf tu.
 Gambar ni both of us captured in August 2017 di Kota Kinabalu. Masa ni Ain belum lagi pakai Premium Beautiful. Sekarang ni Ain dah makin slim you all. Jangan menangislah kalau you all tengok gambar terbaru Ain nanti :D


Actually Saf macam teruja dengan perkongsian testimoni Premium Beautiful Ain ni sebab Saf ingatkan Ain ni pakai Premium Beautiful Korset ni sebab nak selesaikan masalah berat badan jer. Rupanya Ain ada masalah lain selain daripada masalah berat dan bentuk badan. 

Nak tahu apa yang Ain kongsikan dengan Saf? Nah baca sendiri kay? Ini memang purely perkongsian Ain to me :

" Ini cerita ikhlas perjalanan Ain bersama Premium Beautiful (PB). 

Sebelum pakai PB.. Ain sering alami 'rahim jatuh', apalagi selepas selalu angkat benda berat.. Cuba juga elak dari angkat benda berat tapi kadang-kadang keadaan memaksa..Akibatnya sendiri yg rasa sakitnyaaaa bila Rahim Jatuh 😞

Pernah sampai satu tahap, Ain menangis sebab terlalu sakit. Sakit tu berlarutan sehingga 2-3hari.

Ain bukan setakat ada masalah rahim jatuh. Sakit belakang pun ikut sekali menyerang dalam masa yang sama. Memang sakit 😭

Ain minat menjahit dan mekap. Tapi bila dah duduk di mesin jahit tu seharian atau berdiri dan membongkok semasa mekap pelanggan, sakit belakang pula bertandang.

Ain takut nak mkn ubat ubatan ni yang banyak dijual di pasaran tu. Ain takut kesan di masa akan datang. 

Tapi bila Ain kenal Premium Beautiful ni..Ain teruja nak cuba.

Ingtkan korset biasa rupanya PB ni memang korset yg LUAR BIASA! Sejak pakai PB ni simptom rahim jatuh dah makin jarang berlaku. sakit belakang juga jarang bertandang sebab PB jaga postur badan Ain supaya tak bongkok. 

dan paling TAK SANGKA dan paling buat ain HAPPY, Ain dapat SHAPE yg selama ini Ain just angan agankan je.. 

Baju lama dah longgar dan terpaksa alter bagi kecik sikit sebab dah macam baju pinjam dah baju tu😂😂😂

Tak Sangka Betul Ain boleh sihat dan cantik dengan just tukar kepada baju dalam yang betul jer 😍 "

Haaaa teruja tak baca perkongsian testimoni Premium Beautiful Ain ni? Sedih kan kalau Saf tak share kebaikan Premium Beautiful ni dekat mereka yang ada masalah sama macam Ain, Saf akan buat life orang macam Ain ni menderita sakit dalam dia.

So, you all yang dah pakai Premium Beautiful and dah rasa sendiri perubahan dari segi kesihatan, please do share with your loved ones kay? :)



Ain ni jauh lebih muda dari Saf tau. 
Tapi diri sendiri rasa tak yakin sebab rasa macam berumur sangat bila badan sendiri berisi. Sampaikan orang ingatkan Ain ni dah berkahwin dan ade anak. Padahal Ain ni masih anak dara lagi you all >__<
Jahat eh mulut makcik and pakcik bawang tu?
babab nanti! 



Ni gambar terbaru Ain. 
Baju yang sama pada tahun 2015 tu Ain pakai masa attend dinner.

Paling teruja is baju yang sama tu terpaksa alter sebab terlalu longgar! And terpaksa letak "lisu" sebab dah nampak macam baju pinjam dah :D
Tahun 2015 tu terpaksa redha jer baju tu besar sebab taknak nampak perut buncit terjojol keluar >___<

Alhamdulillah waktu Saf tulis entry ni, Ain baru jer sebulan 1 minggu pakai Premium Beautiful secara konsisten and kesannya sangat POSITIVE!

Kak Saf so happy for you Ain and Kak Saf doakan impian sihat dan cantik Ain dengan Premium Beautiful Korset ni dipermudahkan dan dimakbulkan. Aamiin :)


For free consultation or any inquiries jangan segan-segan contact Saf okay? It is okay kalau you all nak tanya-tanya dulu. No problem at all sebab Saf happy nak explain and share kebaikan Premium Beautiful Korset ni.


Whatsaap/Telegram : 013-3011330 (Saff)

p/s : Kalau you all berminat nak jana pendapatan sampingan dengan jadi agent premium Beautiful korset ni pun boleh jer tanya Saf okay? InshaaAllah I can guide you to success :)


Loves,
Saff

Wednesday, 15 November 2017

Harga Min Kaffe (Mineral Coffee) Promosi 2018



Siapa peminat coffee kat sini? 
Sehari tak minum coffee rasa macam tak lengkap sehari. 

Saf memang penggemar coffee. Dalam sehari mesti nak minum dua kali. Waktu breakfast and waktu minum petang. 
Before this favourite coffee Saf of courselah jenama "N". 

Tapi yang tak bestnya bila minum coffee jenama "N" ni, mesti Saf akan dapat sakit kepala and lepas tu buatkan Saf kerap ke tandas buang air kecil. Hmmmm tu yang tak bagusnya sebab itu petanda, kandungan kalsium dalam badan jadi berkurangan. Lagi tak best bila after urine tu, ade bau coffee >___<

Now sejak tahun 2014, Saf dah bertukar kepada Min Kaffe or dulu lebih dikenali sebagai Mineral Coffee. Min Kaffe ni seriously sedapppp giler and since then Saf tak minum coffee lain selain daripada min kaffe ni.

Bau min kaffe ni sangat menenangkan tau. Bau caramel and buat minda jadi tenang jer bila bau min kaffe ni. 

Tu baru bau tau! Belum lagi rasa min kaffe yang sedap sangat ni. Rasa min kaffe ni macam ade karamel tau dalam min kaffe ni. Memang sumpah sedap! 



Lagi best min kaffe ni sangat mudah untuk disediakan. Tak payah letak susu atau gula sebab min kaffe ni dah perfect and sedap as it is :)


Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.
 Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. 
Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
Ramuan utama Min Kaffe:
- Kopi Robusta
- Garam Buluh dari Korea

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet. Yes this part I totally agreed :D

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.
6. HANDBAG FRIENDLY. Bungkusan Min kaffe kecil, senang dibawa dan mudah disediakan untuk dinikmati pada bila-bila masa.


CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE:
- Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas. 
-Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
SIAPA YANG WAJIB MINUM MIN KAFFE?
Lelaki/wanita tua/muda/kanak-kanak pun boleh amalkan Min Kaffe.
Ibu dalam pantang / ibu mengandung pun sgt di galakkan minum min kaffe. Sebab kandungan Magnesium yg tinggi (menggalakkan proses penyerapan kalsium) dan memberikan energy, InshaaAllah tiada masalah untuk baby.
Student yang seringkali keletihan, kelesuan badan & minda boleh amalkan min kaffe setiap pagi mahu pun malam utk mendapat energy dan tampil lebih ceria, cergas, cerdas & bersemangat.

Pesakit kencing manis (diabetis) , pesakit darah tinggi, migrain pun boleh minum min kaffe...kerana sifat uniknya yang tiada gula, tiada bahan pengawet dan tiada kolesterol.
✅Individu yang seringkali berhadapan dengan keletihan, kelesuan badan pun sgt bagus amalkan min kaffe yg memberikan aroma mengasyikkan malah memberikan tenaga sepanjang hari
✅Mereka yg seringkali kebas-kebas kaki, tekanan emosi yg kurang stabil

HARGA MIN KAFFE
Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

*Tidak termasuk postage

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, you all layak dapat harga borong.
Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Saf, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe”kepada
 013-3011330

*Agent Min Kaffe diperlukan diseluruh negara.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 013-3011330

Loves,
Saff