Wednesday, 15 November 2017

Harga Min Kaffe (Mineral Coffee) Promosi 2018



Siapa peminat coffee kat sini? 
Sehari tak minum coffee rasa macam tak lengkap sehari. 

Saf memang penggemar coffee. Dalam sehari mesti nak minum dua kali. Waktu breakfast and waktu minum petang. 
Before this favourite coffee Saf of courselah jenama "N". 

Tapi yang tak bestnya bila minum coffee jenama "N" ni, mesti Saf akan dapat sakit kepala and lepas tu buatkan Saf kerap ke tandas buang air kecil. Hmmmm tu yang tak bagusnya sebab itu petanda, kandungan kalsium dalam badan jadi berkurangan. Lagi tak best bila after urine tu, ade bau coffee >___<

Now sejak tahun 2014, Saf dah bertukar kepada Min Kaffe or dulu lebih dikenali sebagai Mineral Coffee. Min Kaffe ni seriously sedapppp giler and since then Saf tak minum coffee lain selain daripada min kaffe ni.

Bau min kaffe ni sangat menenangkan tau. Bau caramel and buat minda jadi tenang jer bila bau min kaffe ni. 

Tu baru bau tau! Belum lagi rasa min kaffe yang sedap sangat ni. Rasa min kaffe ni macam ade karamel tau dalam min kaffe ni. Memang sumpah sedap! 



Lagi best min kaffe ni sangat mudah untuk disediakan. Tak payah letak susu atau gula sebab min kaffe ni dah perfect and sedap as it is :)


Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.
 Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. 
Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
Ramuan utama Min Kaffe:
- Kopi Robusta
- Garam Buluh dari Korea

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet. Yes this part I totally agreed :D

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.
6. HANDBAG FRIENDLY. Bungkusan Min kaffe kecil, senang dibawa dan mudah disediakan untuk dinikmati pada bila-bila masa.


CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE:
- Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas. 
-Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
SIAPA YANG WAJIB MINUM MIN KAFFE?
Lelaki/wanita tua/muda/kanak-kanak pun boleh amalkan Min Kaffe.
Ibu dalam pantang / ibu mengandung pun sgt di galakkan minum min kaffe. Sebab kandungan Magnesium yg tinggi (menggalakkan proses penyerapan kalsium) dan memberikan energy, InshaaAllah tiada masalah untuk baby.
Student yang seringkali keletihan, kelesuan badan & minda boleh amalkan min kaffe setiap pagi mahu pun malam utk mendapat energy dan tampil lebih ceria, cergas, cerdas & bersemangat.

Pesakit kencing manis (diabetis) , pesakit darah tinggi, migrain pun boleh minum min kaffe...kerana sifat uniknya yang tiada gula, tiada bahan pengawet dan tiada kolesterol.
✅Individu yang seringkali berhadapan dengan keletihan, kelesuan badan pun sgt bagus amalkan min kaffe yg memberikan aroma mengasyikkan malah memberikan tenaga sepanjang hari
✅Mereka yg seringkali kebas-kebas kaki, tekanan emosi yg kurang stabil

HARGA MIN KAFFE
Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

*Tidak termasuk postage

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, you all layak dapat harga borong.
Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Saf, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe”kepada
 013-3011330

*Agent Min Kaffe diperlukan diseluruh negara.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 013-3011330

Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment